.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Супер фен
    Град
    sofia
    edvali 6te stane nqkoga tva

Голям фен Аватара на Nekasa4a
    Град
    София кв. Лозенец /Ловеч "Попска Градинка"
    Цитирай Първоначално написано от e4o
    edvali 6te stane nqkoga tva

E 6to ak ne taka nqma da ima6 priqteli koito sa ostanali po patq s borbata s naukata
    I don't thing ! I drink !!!
    Litex & Metal Rulz !!!

Верни сме до Гроб!

Re: 2 по скалата на Простотията

Цитирай Първоначално написано от C-I-A-R-A
    Онзи ден дочух, че някой гений отново се е развихрил и предложил да се допуска преминаването на ученици в по-горен клас дори при срочна оценка 2 по някой предмет !!! Не знам дали това не е поредната изгъзица, с която се дава възможност на "ромите" да пълзят по образователната стълбица или просто се цели всеобщото затъпяване на новите поколения да продължава все така "напред"!
    Едно обаче никак не ми е понятно - защо е нужно един мързел да кисне в час и да получава двойки, като може предварително да му дадат право да избере кой предмет не иска да учи и после изобщо да не присъства в клас?!
    И ако някой знае за друга държава с такава безумица в образованието, нека да сподели сега за да си отдъхна, че не сме сами!

abe moga samo edno da ti kaja... ti si super zle!!!ocenkite ne sa vsi4ko mili4ka vij sa ima zubari koito izkarvat samo 6tici ama ima hora s 2ki koito sa mnoo po umni ot tqh se6ts6 li se?!?ako ne moga da ti dorazqsna otgore na vsi4koto kuv e smisula da si nazuri6 uroka i sled tfa da go zabrai6 az tebe samo tfa 6ta pomola da mi obqsni6 osuznai se koga i kude jivee6 i se ogledai...se6ta6 li se ako ima vuprosi......np 6ti otgovora!!!ma samo da ti kaja 4e si mi adski sme6na s sigurno si ot tpa na zubarkata(edna ot mnogoto)v klasa mi koqto reve za 5 i 75 xaxaxaxax!!!ne e li zabav brato i vse pka 6te se povtorq ocenkite ne sa vsi4ko......

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Xaxa dobre si go napisala v zaglavieto ... oba4e 6e te "uspokoq " 4e nema da si ottdyxne6 skoro.. ;(
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite
    adski tapo!!!I osven tova e nevazmojno

da naistina za jalost nema da moja da se osu6testvi...........

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си