- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- UTRE E AGNOSTIC FRONT
eii peoplee utre e Agnostic front ... nqkoi
ot toq forum misli li da ide we?
п.п. аз 6те ходяяя.. леле басии колко се кефяя![]()
sorry но незнам какво е това![]()
![]()
kakvo e tova i az neznam.Nqkakav koncert li?
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
az misleh da hodq,ama nqma navitaci,taka4e 6te propusna![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Каубоите от Агностик ще направят яко шоу...няма как да ги пропуснем... COWBOY HARDCORE 4 EVER
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXX
Има два вида хора на този свят, тези, които дърпат спусъка и тези, които отнaсят куршума.
Познай ко й спечели билет от "Фрактура"...
Ще се видим там мацкаааааааа
e pone dvama 4oveka 6te idatsup.. aide az trugvam 4e 6te
si izpusna vlakaaaaaaaaa
p.s. za tezi koito neznaqt tfa e koncert na edna mnogo qka
hard core grupa
p.s. aide 4a00![]()
Хммм, ако хардкор са 2 думи, аз съм Азис.
Извинявайте, че се намесвам, но мисля, че правите грешка, странниче.
Съдържателю, бързо! Сметката!
Искам сметката!
Преди да слезе долу ми дайте сметката.
Концерта беше як. Ако ги нямаше и металете щеше да бъде супер просто. Баси тъпите копелета!
maraba Azis, kak e?Първоначално написано от Buono_Il_Brutto_IlCattivo
Dumi4kata hardkor idva ot angliiski HARD (1 duma) CORE (2 dumi)![]()
be ti lud li si?!? kfo im e na metalite ... basi tupite kopeletaПървоначално написано от Анонимко
drug put!! pff
Момиче канибал, много ще ме извиняваш, ама тъпите металисти бяха единствените, които се бутаха ИЗВЪН погото. Наложи се да изхвърля двама-трима. + това смърдяха, а косите им постоянно се вееха в лицето ми. И те са може би единствените, които като идат най-отрпед вкопчват се в сцената и куфеят. Никой не може да ги разкара от там. Имаше и 2-3-ма с тениски на MANOWAR. Просто такива трябва да бъдат избити.
Пф искаше ми се да ходя,обаче просто ми беше невъзможно![]()
Блазе на тези,които са били..А и между другото-канибал гърл-ти имаш ли 18 години?Защото доколкото знам,Агностик са свирили в клуб,а в клуба не се пускат лица под 18..може и да се бъркам де.
--> до foxy_f и канибал гърл -hardcore се пише слято
Бъркаш. Аз също нямах 18, а бях вътре. Пускат стига да имаш билет! Беше лудница. Агностик разбиха. Басиста им е ебаси свинята. Едвам успях да го хвана като ми се хвърли...
Ам супер.И стейдж дайв е имало начи лудницата е била пълнаПървоначално написано от Анонимко
![]()
moje da se sa butali izvun pogoto.. tfa si e tqhna rabota,no ne samo teПървоначално написано от Анонимко
sa se butali nali?! + tova v taq jega vsi4ki smqrdqha, taka 4e ne moje6 da kaje6 4e samo metalite sa smardqli.. tova 4e kufeqt.. ako ima6e kosa i ti 6te6e a kufee6! A tova 4e ne ponasq6 metali si e li4no tfoi problem, taka 4e ne kazvai 4e e4 trqbvalo da budat izbiti!!!
A da i o6te ne6to kogato vlizah nikoi ne me pita na kolko sam godini i dali imam li4na karta.. taka 4e za godinite ne mi napraviha nikakuf problem ..