- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Правили ли сте стриптийз?
Da. Bqhme se hvanali s frienda na bas za nqkva shturotiq i az zagubih. a nai- brutalnoto be6e 4e me nakara da go pravq na black metalbe6e ni po skoro sme6no
![]()
gajeto mi ima golqm merak ama na mene oshte ne mi se pravi![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
moje da sum mom4e ama i az sam praivil na priqtelkata mii tq na men est veselo e
a i si e qko
![]()
ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!
Като гледам повечето постове са на момичета...но да си призная аз правих!Но за като за пръв път мисля че не се изложих после се натискахме яко !
Но все пак явно щом само сме се натискали е можело и още....
![]()
Божееее, от къде я извадихте тая тема от преди 2 години и половина?!![]()
Иначе да, правила съм като подарък за едната ни годинка заедно. Той отдавна си мечтаеше за стриптийз и го получи, беше адски щастлив, а на мен много ми хареса да му правя. ПЕсните бяха Justify my love i White hourse. Сега 1акам той да ми направи, обещал ми е :P
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
lll
ОсВеН чЕ ЗавИждаШ нИщО дРугО нЕ вИжДаМ...НарИчАш Ме КуЧкА,нО аЗ нЕ сЕ оБижДаМ...НенАвИждАм ЗабРанИ - пРи МеН нИщО нЕ вАжИ...КогАтО мЕ гЛедАш Не оТкАчАш Ли КажИ...?!
)
![]()
![]()
Правя стриптииз на приятелката ми почти винаги след като излезна от банята![]()
![]()
Аз съм праил бех мноо пиян на 1 рожден ден и аз и 1 момче напраихме на едни приятелки беше забавно.. даже получихме и бонус 6 лева![]()
![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
molq slagaite klipcheta
na gadje ne,na edin fr pred kamerata oba4e![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Еми все още не съм му правила,нооо...обмислям това да стане много скоро![]()
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
pravela sam i 4uvstvoto e strahotno da go gleda6 kak se poti dokato ti se svalq6 i ne mu daa6 da pipni nikare...probvaite na giimi more na britney
На сегашния ми приятел - не. Способна съм на много, но ми трябва повечко време за да се отпусна ( и като че ли 8 месеца не стигат за всичко).
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Da,pravila sym na Million Stylez-Miss Fatty.No ne moga da kaja do kolko se e poluchilo...![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Не,ама е добра идея!![]()
![]()
аз съм...беше яко!харесвам си тялото и мога да се движа sexy...значи е било яко
![]()
We have wonderful and strange relationship...I'm wonderful and u are...strange!
na kuponi da...kato sym bila podpiinala pove4e ama li4no na gadjeto mi ne...
Ооо да правила съм доста пъти....
Но най се гордея с изпълнението си на
Def Leppard - Pour some sugar on me
Получи се супер секси, първо защото тази песен ме възбужда адски много и второ след такава дива песен какво ли диво може да стане![]()
![]()
![]()
Е, беше малко трудно докато свикна със ритъма но.... си заслужаваше
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Аз не съм. Макар че от доста време ми се върти в главата.
А и ми е пределно ясно, че и той го иска.
Но... не могаПоради някаква причина... дали защото не се харесвам достатъчно, дали заради нещо друго, но автоматично отхвърлям самата идея всеки път, когато си помисля за реализирането й.
When I love, I love.
Бе и на мен ми се върти в главата...ясно кфо ще я навивам следващия път ...една добра идея да дойде най накрая![]()