- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Правили ли сте стриптийз?
Аз съм правила.На него много му хареса.Бях се подготвила предварително с дрехи и аксесоари.Тренирах на тази музика и стана супер яко.![]()
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
Не съм, но за всичко си има време![]()
ne sam,no e dosta dobra ideq.mislq 4e sled nqkoq druga 4a6ka vseki 6te iska i 6te moje![]()
![]()
Д, правила съм и се получи много добре.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
по принцип съм срамежлива и той много пъти е искал но аз се му отказвах.но на нова година си пийнах бая и се реших..хубаво беше![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
Искам мъж да ми прави стриптийз бе мама му , толкова ли е много![]()
![]()
![]()
![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Не съм но имам желание![]()
мм и на мен ми е мн мерак така бавно бано да се събличам в такт ..тряа да направя нещо по въпроса сиг. е яко
![]()
Some girls are just born winners !
Da.Zaslujava si da opitash.Първоначално написано от niksy_bub
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
на гадже не съм....
по-тоно само на него
преди 1 седмица загубих бас
и трябваше да правя стриптийз в 1 сливенска кръчма-"Изолатор"
![]()
Правил съм и не само на половинката-Ако искате видео ше ви направя :P
Не ме е срам-ама да го отложим за по нататък![]()
Nope...i can't
Правила съм. Сравнително често.. всъщност...
Последния път беше есента на морето. Облякох неговият черен панталон, неговата черна риза.. отдолу с един червен сутиен и прозрачни черни прашки. Като идея се получи интересно. Но прекалено много мисля и на моменти изпадам в див смях. Пък и ми е странно да ме гледа "така".![]()
В тях по-миналата седмица му направих нещо като мини-стриптийз.
Леле, как се втрещях като ми каза " аааааайде да ми покажеш как най-секси ще си свалиш гащите".![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Ами на гадже не съм правила, но с приятели като се купонясвали нещо е имало и такива изпълнениявесело е, трябва да се опита и с половинката...
[img][/img]
oooooo da mnogo pati ! bqhme 3 mom4eta i momi4etata na gledaha posle te praveha . no az li4no se otkazah posredata na na6iq (mom4e6kiq) striptiz 6toto mi stana mnogo gore6to be6e me strah da ne oparq drugite kolegi![]()
poto4no pritesnih se da nestigne po daleko i zatova se otkazah be6e supe r
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
и аз съм правила-въпросът е, че исках да се получи страхотно и много готино-а то беше по-скоро средно и накрая пак се стига до същинската част, но мисля, че трябва да направя още няколко опита преди да кажа, че се е получило добре![]()
there will never come a day,you will ever hear me say-that i want or need to be without you
бих се пробвал, мака че сам малко скаран с танцуването:P
![]()
Ако имам една ябълка и ти имаш една ябълка, и си ги разменим, двамата ще имаме по една ябълка.
Ако имам една идея и ти имаш също идея, и си ги разменим, двамата ще имаме две идеи.
още не съм,но има време и бих направила![]()
ohooooooooo kato gledam myjkata 4ast e mn aktivna i hi4 ne se stisnqva![]()
![]()
ottuk go vijdam moq kako 6te prai sega kaot se vidim sled 2 sedmiciii i posle 6te komentirammmm :P :P :P
![]()
![]()
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
аз скоро паднах на бас и правих.....иначе и преди съм правила, но когато съм си само с мои хора.. :P а за гаджето - още не е заслужил....![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Аз не съм правила до сега,обаче на коледа правим 1 година и може и да си помисля да му направа![]()
![]()
![]()
НяМа Зна4еНиЕ КаКвО кАзВат ДрУГитЕ - тЕ Не Ме ПоЗнаВаТ.СмеЯ сЕ нА ПуК На ТезИ, КоИтО МраЗяТ УсМиВкаТа Ми.Аз ПроЩаВаМ, Но пРоБлЕмЪт е чЕ нЕ заБраВяМ!
да правила съм му,и много му хареса ..само ме пита кога пак.![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.