- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Kakvo zna4i tova "ne e kato drugite"
abe momi4eta q da vi pitam kakvo iskate da kajete sas tova kogato
ponqkoga mislite 4e nqkoe mom4e ne e kato drugite .Imam na predvid
po interesno li e ili po tapo vi se vijda.I ako e po interesno za6to , ako e
po tapo za6to???
mi sporef men twa ne ozna4awa po-tapo ili po-interesno a po-estestweno i normalno.Da ne se prowi na interesen i wazen!!!1Imam predwid da se dyrzi milo i dobre bez postoqnno da obizda i psuwa ,da ne se podigrawa,abe da byde normalen t.e da se dyrzi da se dobre s momi4etatata a ne drypnato kato drugite za6tot powe4eto mom4eta za da se prawqt na interesni izglezdat kato idioti i s prosta6kite im postypki i izcepki........
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
ami tazi replika q upotrebqvam kogato niakoe mom4e mi e vzelo akula....moje bi za6toto go gledam s drugi mili o4i i mi se vijda nai-gotiniq za tova q izpolzvam tazi replika!
sviknala sam da me razo4arovat mom4etata i az kogato kaja 4e mom4eto "ne e kato drugite" e za6toto mislya 4e e razli4en, 4e e po-svesten i za6toto ne go vijdam kato drugite mom4eta. mi pravi dobro vpe4atlenie. 6tom kato e razli4en ot pove4eto mom4eta za men tva e edna 4ervena to4ka za negoako moje taka da se kaje
![]()
![]()
we'll die alone like a stone ^^
да си различен е хубаво...
хубаво е да не си от общата сива маса
Emi nali poprincip kazvat 4e vsi4ki mom4eta sa ednakvi(gadni, dolni lyjci; i oshte moga...) A kato kajesh 4e toi ne e kato drugite zna4i 4e e po dobyr, po mil (dokato na se ubedish v obratnoto)![]()
ami predpolagam che e po hubavo
ako e seriozno momcheto dyrji se myjki,vnimatelen nejen karaler i t.n. opredeleno e dobre
ako e smahnat malko ... zavisi ot choveka
vseki e razlichen i ne e kato drugite
no dali za losho ili dobro ... vseki sam si go pravi
Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...
Истински същественото е невидимо.
http://tuleni.hit.bg/indexbg.html
Ами,че е специален,че го харесваш/обичаш...
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
az spetzqlno izbqgvam da kazvam tova,za6toto vseki sam po sebesi e razli4en ot ostanalite i kato tzqlo nqma 4ovek,koito da e ednakuv s drug-vsi4ki sme unikati!
ми лично аз..не бих го използвала с лош подтекст
примерно мом4етата да ги приема за пълни тъпаци..и той да е някъф умен..тогава ше кажа 4е не е кат другите..![]()
![]()
..But why?...
zna4i 4e e po specialen i po to4no, po svesten
Ot tolkoz otgovori az sa obarkah ma nqma zna4enieMom4eta badete si takiva kakvito ste i nestavaite na putki zaradi tqh
![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
Когато някой притежава нещо, което другите не...когато човека е индивидуален, не е безличен и се откроява на фона на многото комерс![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Подкрепям мнението тоПървоначално написано от e_l_i_z_a
emi mom4e koeto ne e kato drugite e mom4e koeto ne se pridurja kum nqkvi ideali naprimer v kompaniqta mu vsi4ki hodqt s blondinki zna4i i toi trqbva da hodi s blondinka, mom4eto prosto e razli4no ima si sobstveno mnenie i si durji na nego..spored men tova privli4a![]()
siLLy y0u.. whErE aRe yOu GoiNg..??
Не може да се даде точен отговор.Различни хора-различни идеали."Не е като другите"-намерил си в него нещо,което го откроява от другите.При всеки човек това специално нещо е различно,твърде индивидуално,за да се каже "ето такъв и такъв е различният човек".[/b]