- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Среща в Пловдив?
hmmmmmmmmm az teb shte si te vidq i v 7 i sled 7 ili po-to4no kogato kajesh ... vij ... sled 7:00 nqma da mogat :~( kofti ... shte go izmislim .. za sq e na 9-ti v 14:30Първоначално написано от She-Devil
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
На 9-ти Април от 14:30 часа под часовника на централна поща се събираме.Първоначално написано от ISSP
Znaete li, za da e po-lesno i za da ne ovisne nqkoi, koito ne e mogyl da poznae kompaniqta predlagam naistina da sme s badjove sys nick-oveteSlagame si gi na djoba na pantalona ili nqkade po dre6kata \ako nqkoi go e sram da si sloji badj s nick-a na bluzata\ i taka nqma da se obyrkame
Po 20st. sa, mislq 4e mojem da si gi pozvolim :P
The art of love is not to let your heart get broken !
Идеята ти е добра.Аз сигурно ще си залепя листче с ника отзад на дънките.Първоначално написано от _Jessy_
i az iskaam![]()
posle dai i na men da gledamПървоначално написано от DeaTHroW-ReC_F
iwaaaaaaaa 1 sedmica do sreshti4kata.Btw az shte vzema Foto-Aparat nai veroqtno.BTw ... awa kak shte se poznaem a ?TO verno 4e vie shte si slagate stikeri - ama az kakvo da oglejdam si4ki momi4eta li ?!?
BTw az sigurno shte sym edinstvenoto BOy-4e ... Can i take my Brat4ed FOr Kuraj ?!hah
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
може може.А къде ще ходим?Някои има ли идея?Първоначално написано от tedo_davis
Kade shte hodim li ?
Kadeto kajete ..> Atlasa .. Kiss-a ... kadeto vi se hodi - az sym navit![]()
Admin-Coki:
hm... i az sym ot Plovdiv i moje da doida ..na4i na deveti (sybota) v 14:30h.Tva za tabelkite e malko 6antavo ma se pak nali trqbva se poznaem se nqkak.Nadqvam se da se syberem mnoo hora..ai nai-veroqtno 6te sym tam...Za vseki slu4ai: s 4erna kosa sym,drebni4ka i...tva e![]()
Бъди такъв какъво си,а не какъвто другите искат да бъдеш!!!
Prosto si sloji tabelka "wetty"Първоначално написано от wetti
mmm kak i na men mi se iska da moga da doida...aide da napravim i edna prez liatnata vakancia....
oooo Sam...Първоначално написано от Satanas_daughter
kade se zagubi za Boga!??!
shto da ne napravim i prez lqtnata vakanciqStiga da si doidesh v BG... Btw ... ima oshte dosta vreme - shte mu mislim po natatyk.Btw az shte se pomy4a da vzema foto-aparat .... ama i vie mojete :} haha... posle shte skanirame snimkite ako trqbva - ako vi myrzi - az shte go napravq.
Admin-Coki:
emi na4i na 9(sabota) v 14.30 pred 4asovnika:}Zna4i shte se vidim togava:}Ei i da en si zabravite tabelkite:}haha
emi http://84636.Sladur.com tva sam az:} nqkoi ako me vidi da se obajda:}
Ключа към сърцето може да бъде само една мила дума или нежна целувка...
Позволи ми аз да ти я дам!
http://vampirefreaks.com/profile.php?user=tedo_davis
tuka e moq pic - vijte go zapomnete go ... shte se pomy4a da izglejdam gore-dolu taka ... samo deto sq sam s ruso-rijava kosa![]()
Admin-Coki:
Hi, pak sim az! Ixaaaa.....az shte doida da vi syobshtq!!!!!!))) A eto i kak mojete i mene da poznaete www.liveindark.data.bg v ABOUT ME!!!
))
![]()
![]()
A we Tedoto ne mojete da obyrkate, ako vidite narkoman4e s rijava na igli4ki kosa...zna4i e toi!!!!
)))Spoko ne e narkoman, ama kak prili4a zna4i, da ti se iska da si go skyrshkash!!!!!
Ama ne samo da ste go pipnali, shte vi izboda o4i4kite!!! Prosto priqtelski syvet!!!
))
E, xaide xaide, shte se vidim v sybota v 14:30pm na poshtata po 4asovnika - na mqstoto na izlyganite!!!!
Samo izkam da vmetna neshto, izkate li da se vidim v atlasa DOLU, i ako nqkoi zakysnenee za sreshtata da ni tyrsi tam?!chakam mneniq po vyprosa!!!!)))
![]()
![]()
Vyzmojno li e da doveda oshte edno mom4e na sreshtata, da ne ostanem samo jensko obshtestvo?! Toi e mn sladyk!!!!plS plS, ina4e mn rqdko se vijdame s nego!
za poqsnenie na tedo_davis tva e Ultimator!!!!
Да доведи го никакъв проблем.Първоначално написано от She-Devil
![]()
Mi to i da iskate i da ne iskate az shte go doveda!!!No vse primerno vi pitax....)))0
Vinagi pravq tova, koeto iskam!!!!xaxaxaxa
SAMO DA SE RAZBEREM, NQMA DA PIPATE TEDO, shtoto shte ubivam xora!!!![]()
значи ще се видим в събота в 14.30.аз ще имам лепенка на блузката-asito_pld!!
opss,сори,тва гора бях аз![]()
Ако спазваш всички правила,губиш цялото удоволствие!!!
<--Това е Мечтата ми
Няма мила,специално на мене и не ми трябва.Първоначално написано от She-Devil
Mi tfa e super-takmo sme vav vakanciq!!!![]()
![]()
Първоначално написано от She-Devil
Imam si bodigard
Oooo ... Ok ULTIMATOR![]()
![]()
![]()
Admin-Coki:
Ole Tedo....ujaaaaaaaaaaaasno e, kak sym izdyrjala taq sedmica!!!!
Aydi da idfa utre...che shte vzema da umra.....!!!!!!!!!!!!!!!!!1![]()