- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Среща в Пловдив?
spokoino shte doide ...Първоначално написано от She-Devil
))))))
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
horica,az nqma nqma mn da stoq s vasshtoto imam rabota kam 3,za tva sha mina samo da se vidim i da se zapoznaem
![]()
Ключа към сърцето може да бъде само една мила дума или нежна целувка...
Позволи ми аз да ти я дам!
nqmash problemi ... kakto kazah - koito me vidi da idva !Първоначално написано от sladkoto_mime_
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
sorry хора,имах мн голямо желание да дойда,но гаджето ми,което не е от плд си дойде днес и аз неможех да го оставязащото с него се виждаме мн рядко
моля ви разберете ме
Ако спазваш всички правила,губиш цялото удоволствие!!!
<--Това е Мечтата ми
razbiram vi vsi4ki koito ne doidohte ... nqma nishto ... sq mislim sled 2 sedmici pak da se vidim ... no shte hodim v "Trakiq" shte pusnem tema koga shte e tova - koito iska da doide.
Admin-Coki:
emi nqma losho :PПървоначално написано от tedo_davis
Ключа към сърцето може да бъде само една мила дума или нежна целувка...
Позволи ми аз да ти я дам!
Awe kvo stana, ebati sre6tata, kisnah 20mins pred typata po6ta, umrqh ot jega i nqma6e NIKOI... samo deto dadoh kinti za taxi... Basi maina, daite malko pove4e organizaciq sledva6tiq pyt... vyob6te nqkoi otide li na sre6tata \osven men\ ?!
The art of love is not to let your heart get broken !
heye ti mai ne si ni zabelqzala a ?Първоначално написано от _Jessy_
eto ti link : http://www.teenproblem.net/forum/viewtopic.php?t=8496
az pone bqh tam ot ... 13:50 do 14:40 (sys... nqkolko 4oveka koito doidoha ot foruma)
vij link-a i 4eti.
Admin-Coki:
Аз бях там ама не съм те видяла.Ми бяхме 4 човека от форума и още двама.Е чакахме с Тедо до без 20.Може и да си ни видяла ама да не си дошла знам ли....Първоначално написано от _Jessy_
Пропуснах а?
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.