- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За секса на маса
обещали сме си да го изпробваме..сигурно ще е хубаво..щото е на по нестандартно място..иначе няма да е нещо различно :P
Na masa e mnogo qko. Problema e che obiknoveno ne izdurja na klateneto. Po-qko e na masivno buro. Dosta e nasturvqvashto useshtaneto i vliza dobre![]()
Eating isn't cheating - Arnold
На маса да обаче само съм се облегнала на нея а краката ми са на земята.тоест нещо като задна прашка.Не сме имали проблеми със устойчивостта на масата,въпреки че се е клатушкала.
Russian Aerospace Agency
na masa ne , shtotot beshe mn labilna kogato reshihme na neq , che i beshe styklena![]()
![]()
ama na kuhnenskite shkafove kato me sloji da sedna iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
qko eeee i to mn ei macka zemi se stegni nameri nqkoi batko i napravi s nego si4ko za koeto pita6 tyk sama 6te si otgovori6 ( ni6ty protiv teb prosoto iaz nz )
![]()
hey ela i me celuni hei ela i me upani hey hayde 4ao ne mi trqq6 ve4e hayde 4ao vremeto ti izte4e
И аз така викамПървоначално написано от THE_GANGSTA_GIRL
![]()
Супер е ако ти си седнала, а той прав ...
Ако вземете да използвате масата като легло -БЪДЕТЕ ВНИМАТЕЛНИ!!!
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
gotino e! moje malko da se ponaturti6 no si zaslujava![]()
Strahotno e.Pravila sym go 2 ili 3 pyti,na biuroto v moita staq.Pri nas beshe moje bi malko nekomfortno,zashtoto trqbvashe da se postaraem monitora da si ostane chitav sled "zanimaniqta" ni.Inache az bqh slojila edna kyrpa v/u biuroto,pyrvo za da ne e mnogo tvyrdo i vtoro,za da ne ti se pretriva kojata,dokato go pravite.Bqh i izpraveno-legnal stoej,v smisyl na momenti bqh podprqna na rycete si nazad,na momenti legnala,a priqtelq mi beshe zastanal pred men i si me chukashe.Gotino e,che ima dostyp do pochti vsichki tochki na tqloto ti-gyrdite,liceto,shiqta i moje da te dokosva i celuva,dokato ti stabilno si go "hvanala v pregrydkata" si,t.e. si uvila kraka okolo krysta mu.Haresa mi mnogo i s udovosltvie shte pochetvyrtq![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Темата е стара.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.