.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    обещали сме си да го изпробваме..сигурно ще е хубаво..щото е на по нестандартно място..иначе няма да е нещо различно :P

Мега фен Аватара на amatorium
    Na masa e mnogo qko. Problema e che obiknoveno ne izdurja na klateneto. Po-qko e na masivno buro. Dosta e nasturvqvashto useshtaneto i vliza dobre
    Eating isn't cheating - Arnold

ок

На маса да обаче само съм се облегнала на нея а краката ми са на земята.тоест нещо като задна прашка.Не сме имали проблеми със устойчивостта на масата ,въпреки че се е клатушкала.
    Russian Aerospace Agency

qko si e na masa =D>

Град
    *in a pink dream*
    na masa ne , shtotot beshe mn labilna kogato reshihme na neq , che i beshe styklena
    ama na kuhnenskite shkafove kato me sloji da sedna iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

qko eeee i to mn ei macka zemi se stegni nameri nqkoi batko i napravi s nego si4ko za koeto pita6 tyk sama 6te si otgovori6 ( ni6ty protiv teb prosoto iaz nz )
    hey ela i me celuni hei ela i me upani hey hayde 4ao ne mi trqq6 ve4e hayde 4ao vremeto ti izte4e

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    хаххаахха не съм ама трябва

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от THE_GANGSTA_GIRL
    Мммммммм струва ми се много яко! Обезателно ще пробвам и ще ти кажа как е било! 100 % ще е лудница!
    И аз така викам

Град
    Blondeland
    Супер е ако ти си седнала, а той прав ...
    Ако вземете да използвате масата като легло -БЪДЕТЕ ВНИМАТЕЛНИ!!!
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

gotino e! moje malko da se ponaturti6 no si zaslujava

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Strahotno e.Pravila sym go 2 ili 3 pyti,na biuroto v moita staq.Pri nas beshe moje bi malko nekomfortno,zashtoto trqbvashe da se postaraem monitora da si ostane chitav sled "zanimaniqta" ni.Inache az bqh slojila edna kyrpa v/u biuroto,pyrvo za da ne e mnogo tvyrdo i vtoro,za da ne ti se pretriva kojata,dokato go pravite.Bqh i izpraveno-legnal stoej,v smisyl na momenti bqh podprqna na rycete si nazad,na momenti legnala,a priqtelq mi beshe zastanal pred men i si me chukashe.Gotino e,che ima dostyp do pochti vsichki tochki na tqloto ti-gyrdite,liceto,shiqta i moje da te dokosva i celuva,dokato ti stabilno si go "hvanala v pregrydkata" si,t.e. si uvila kraka okolo krysta mu.Haresa mi mnogo i s udovosltvie shte pochetvyrtq
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Темата е стара.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на machoka
    Ако масата не е билярдна, не става.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми