.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33
    senIo
    Guest

Хубава целувка

Kakvo ozna4ava za vas edna hubava celuvka,izp1lnena s prejivqvaniq,s emocii? Kakvo zna4i da se celuva6 dobre,kak trqbva da reagira partniora ti? Izpitahte li nqkakva tr1pka,kogato se celuvahte za p1rvi p1t? Priqtna li be6e tq za vas? Nujno li e da obi4ate 4oveka,za da izpitate ne6to po-silno? Kak trqbva da se celuva partniora vi,za da vi haresa,ima li nqkakva specifika? Az li4no s1m se celuvala to4no dva p1ti,za6toto obekt1t na 4uvstvata mi ne e blizo do men,no trqbva da potv1rdq onazi m1dra prikazka:"Edna istinska celuvka se pomni mnogo po-dobre ot 100",taka 4e.. Razkajete mi za vas,za va6ite 4uvstva,za gadjetata vi,za tezi,koito se celuvat nai-dobre i vie umeete li? I kakvi ste-strastni ili nejni? Koi ot tezi predpo4itate?
    Xaide pi6ete po temata mi

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    Spored men edna celuvka e hubava kogato e polu4ena s lubov ot 4ovek kam koito ima6 4uvstva...togava ima edna mnogo straaanna trapka
    Vsi4ki celuvki sa razli4ni i edna s edna ne si prili4at no ima celuvki pri koito ustnite ne se dvijat a samo ezika marda-na men takiva nemi haresvat za6oto ne ispitvam nikva ttrapka ot takiva no tva si e li4no mnenie!
    Do kolkoto vaprosa za parvata celuvka ne ispitah ni6to i ne mi haresa
    A tva za 4uvstvata ima golqma razlika...za men pone ima de....kogato celuvam 4ovek koito obi4am ili haresvam mnogo - imam 4uvstvo 4e imam peperudki v korema a kogato e 4ovek koito ne haresvam tolkova mnogo prosto mi e tapo i bezrazli4no...pravq go mehani4no ,makkar 4e skoro sam niamala takiva slu4ki

Повече от фен
    Град
    В сянката на бъдещето... Там,където никой няма да ме открие !!! ~~~Don'T TrY~~~

Re: Hubava celuvka ?

Цитирай Първоначално написано от senIo
    Razkajete mi za vas,za va6ite 4uvstva,za gadjetata vi,za tezi,koito se celuvat nai-dobre i vie umeete li? I kakvi ste-strastni ili nejni? Koi ot tezi predpo4itate?
    Всеки се целува различно...моите гаджета ...хм имало е някои ,които са се целували много хубаво.Ама за всеки "хубаво" означават различни неща,така че малко трудно ще ти обясня за "себе си" Аз самата за себе си незнам какво да преценя, но по мнението на момчетата съм опасна(ела че им разбери мисленето) Предпочитам да съм страстна, макар че и нежността не отстъпва място.Май най -добре е да ги съчетаваш А за момчетата - също предпочитам да са страстни :P За целувката и различните видове можеш да погледнеш тук http://www.teenproblem.net/index.php?mode=statii&id=815 , а също и тук http://www.teenproblem.net/index.php...statii&id=1044 , а може би и тук http://www.teenproblem.net/index.php?mode=statii&id=511 Иииии ето тук има една темичка за целувките .. http://www.ladypill.com/forum/read.p...=10939&t=10939

Голям фен
    Град
    Fucked World !
    ami ne mislya 4e trypkata ot edna zeluvka zavisi ot tova- dali 4oveka s koito si se celuva dobre...hi4 daje... trapkata e tam kogato celuva6 4oveka koito obi4a6...spirat 4asovnicite i az ne usetih trapkata pri moyata parva celuvkla- pove4e mi be6e lubopitno k'fo e t'fa lape6ki raboti...
    Razkajete mi za vas,za va6ite 4uvstva,za gadjetata vi,za tezi,koito se celuvat nai-dobre i vie umeete li? I kakvi ste-strastni ili nejni? Koi ot tezi predpo4itate?
    ami az 4ak s 2toroto si gadje usetih naistina trapkata... no ne moga da kaja koi e celuval nai-dobre,..to vsi4kite sme razli4ni v tva otno6enie vajnoto e kogato celuva6 da e s lubov i togava moje da e nai-strastnata ili nejna zeluvka ot vsi4ki do sega :P
    we'll die alone like a stone ^^

Супер фен

:)

takova ne6to kat hubava celuvka nqma seki se celuva razli4no :P ina4e na purvata celuvka....... be6e nqkvo strano 4ustvo ama ojasno priqtno puk za smetka na tva za malko da se rasteka na peikata det bqhme sednali..... :P

Град
    vseki slu4ai ne i na Zemqta
    razli4ni hora, razli4ni celuvki... spored men edna hubava celuvka se polu4ava togava,kogato dvama du6i adski mng se obi4at...togava dava6 vsi4ko ot sebi si(taka da kaja),a kogato ne si vluben 4ak tolkova mng celuvkite sq nqkak si 'po bez4uvstveni' taka e spored men

Guest
    Според мен за да е хубава целувката, трябва да е с човек ,който обичаш. А що се отнася за първата ми целувка-от нея по-хубава и до сега няма в живота ми.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Според мен за да е хубава целувката, трябва да е с човек ,който обичаш. А що се отнася за първата ми целувка-от нея по-хубава и до сега няма в живота ми.
    i az taka

Повече от фен
    Град
    Ei tam..
    Za vseki e razlichno ... ako na teb ti haresva kak se celuva priqtelq ti na dr f koito sa se celuvalis nego moje da ne im haresva...ako ima 4uvstva vsi4ko e hubavo...
    Az li4no s1m malko strastna natura i ponqkoga daje hapq no... zavisi ponqkoga moga i da s1m mn nejna
    Radvai se na tova koeto imash dnes i se bori za onova,koeto iskash da imash utre!

Pri vsqka celuvka trupkata e razli4na.Ako se celuva6 s 4ovek,kum kogoto ima6 silni 4uvstva,vsqka negova celuvka q use6ta6 po razli4en prikazen na4in.Iska ti se da ne svur6va,4uvstva6 4e si na 7-moto nebe!!!!A s 4ovek ,koito ne haresva6, ne 4uvstva6 ni6to!!!Daje ti e dosadno!
    Drugo si e istinskata celuvka,ot koqto se raztapq6 ,iska6 vse pove4e i pove4e ..... :P

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Аз лично съм се целувала с не много момчета-всъщност с 5.И с всеки чувството беше различно.Общо взето самата тръпка при целувка много зависи от нагласата ти към дадения човек.Ако не изпитваш влечение към неги,колкото и да изкусен да е в целувките,няма да останеш очарована.Но ако флуидите си гледат работата...тогава...тогава крачетата ти се подкосяват и не мислиш толкова за самия начин на целуване,колкото за това че целувката е с човек,който те кефи!!тогава е най-хубаво!Е,опитът сьщо играе роля-но за да се целуваш добре не е нужно да си целунал целия град.Просто трябва да се отпуснеш и насладиш на мига-така всичко си идва от самосебе си
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Guest
    Stava li nqkoi mi opishe kak da vkliu4a ustnite v celuvkata zashtoto s gadjeto mi vurtim samo ezici i mi stana tupo ve4e daje no ako ne se celuvame mi e gadno a i se obi4ame ujasno mnogo .

Ami doblijava6 ustni do negovite i posle pribavq6 ezik,mnogo e lesno!Ima razli4ni vidove celuvki ,tuk ima6e edna takava tema mai.Probvaite razli4no!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Nai hubavata celufka e ot nqkoi kogoto obicha6, no sum imal i mn hubavi celufki ot nqkoi kum koito ni6to ne ispitvam, zavisi ot tvoeto nastroenie. Ili ob6toto trqbva da ste v parasimpatichno sustoqnie za da ispitate trupka

Nqkoi celufki se zabravqt nqkoi ti ostavat kato spomen, zamislete se za koq se se6tatae ot raz.
    "One Grows Tall After Walking Through A Forest Of Tall Trees."

Сигурно Ви се е случвало да се запитате: "Защо въобще хората се целуват?" Отговорът се крие в утоляването на "целувковият глад", т. е. нуждата да целуваме, както имаме нужда от храна, вода, въздух, интернет-връзка и др. Самото чувство е трудно да се опише, но никой не би сбъркал тази приятна необходимост да прегърнеш другия, да го докоснеш, да го обсебиш... Всъщност това е движещата сила на любовта - тя идва естествено и не може да и се противопоставиш.

Но да не забравяме, какво всъщност трябва да се научи, а то е - как да се целуваме... Целувката може да се научи лесно. Всъщност повечето хора не четат как да се целуват, предпочитайки да действат по метода "проба-грешка". Няма да си кривя душата - никакво ръководство не може да измести дори и минута от самото изживяване, но все пак малко познания относно целуването не са в излишък Особено, ако се има предвид едно американско проучване, според което жените определяли дали ще спят с даден мъж по начина, по който той целува.

И така, да започваме...

Имало едно време... учени хора, които решили, че когато двама души се целуват, по телата им протича електричество. Е, в днешно време знаем, че това не е вярно, но пък знаем, че когато двама души се целуват, по телата им протичат хормони, които създават чувство на еуфория, веднага щом се насладиш на целувката.

Е, стига съм Ви баламосвал с празни приказки... Само ще подчертая, че истинската целувка не е просто допир на устните, а в нея се включва и езикът - един изключително чувствителен орган, с който можете да опознаете вкуса на Вашия партньор Това ще бъде обяснено по-подробно в друга част от ръководството. Просто исках да Ви обясня, че няма нищо гнусно и това е едно романтично и естествено продължение на назряваща връзка.

Е, разбира се, "френската целувка" не е единствената... Трябва да разширите репертоара си и да се отдавате напълно на всяка целувка, сякаш е последната в живота Ви... Основното правило е това - бъдете уверени, отпуснете се и действайте. Майката-природа ще свърши всичко останало и то ще стане съвсем непринудено.

Накратко, ето трите предимства да се целувате и прегръщате редовно:

Първо

Нищо не е по-истинско от прегръдките и целувките.

Второ

Прегръдките са известни със тяхната сигурност, че повишават настроението, когато се чувстваш гадно.

И трето

Целувките са едно от най-обичаните действия наоколо. Те вече не са просто загрявката.

Та, така, значи... Продължаваме с "френската целувка". Сигурно си казвате - че защо пък точно тук, няма ли да е при "Видове целувки"? Отговорът е: Не, няма, защото когато човек се притеснява за това как ще се представи на първата си целувка, обикновено си представя именно френската целувка, т. е. прегръщане, целуване и дори опипване с език (леле, май ще е по-добре да Ви науча да ходите и да дъвчете дъвка едновременно). И така,

Френската целувка включва език. Какво Вие ще правите с него или какво ще прави тя с нейния език е въпрос на предпочитания. Наричат целувката "френска", защото се е появила при едновремешните (уж) целомъдрени французи, които я използвали като заместител на половия акт. За френската целувка имам една добра и една лоша новина. Добрата новина е, че венерическите болести не се предават чрез нея (противно на общественото мнение), освен ако нямате ранички в устата си... Лошата новина е, че трудно става добре от първия път и може дори да Ви се наложат малко тренировки "на сухо".

Е, всъщност това не е чак толкова фатално. Потренирайте например върху ръката си... Още... Е, така е по-добре, но мисля, че е нужна още малко тренировка.

Да речем, че сте тренирали 15-тина минути и вече сте усвоили кое би било най-приятно за любимия Ви човек. Наблегнете на устните, когато дойде великия момент, но също така "обходете" бузките, очите и шията... Ще свикнете с времето, не очаквайте да направите всичко идеално от първия път... Не отваряйте устата си прекалено много, защото партньорът Ви ще си помисли, че ще го изядете. Прекалено свитите уста, също не са приятни за целуване. Оптималното отваряне е като за буквата "ъ". Също така не вкарвайте езика си много навътре - неприятно е, а и няма смисъл - най-чувствителен е върхът на езика.

Ето един номер, който е само за момчета - целувайте я от различни страни, сякаш се опитвате да я изпиете с устни, печелите голяма червена точка и ако хванете леко брадичката и или пък ако има дълга коса, вплетете пръстите си в нейната грива... Обстановката също трябва да е романтична и Вие сте човекът, който трябва да я избере. Ако е нужно, консултирайте се и с другите раздели на Love-o-теката.

Е, няма да подминаваме и дамите, разбира се. При Вас нещата са по-лесни - просто обвийте ръце около врата му и се отдайте на неговите ласки. Няма нищо лошо, ако Вие сте активна, разбира се, но ако не знаете какво да правите, по-добре оставете партньора си. Вашата червена точка е да се сгушите в него след целувката.

Френската целувка може да прерастне в истинска любовна игра, но особено възбуждащо е да прокарате език по ушната мида на партньора, под мишниците му или дори и на по-интимни места. За по-срамежливите предлагам една "захапваща" целувка, която обаче не бива да е болезнена. Просто захапете леко шията на партньора си. И помнете: вие не сте вампир. Просто се целувайте съвсем естествено и в един момент отворете малко повече устата си и се спуснете надолу към шията му/и, като леко захапвате кожата на партньора си.

Може би има хора, които се чудят защо френската и "захапващата" целувка са нужни. Ами много просто - иначе просто допирате устни и изглеждате като две хлапета отстрани... Е, ако Ви харесва, продължавайте, но ако искате да бъдете наистина добър... ъъъ... как се нарича това... целувач, може би... то започнете да ги практикувате. Нужно е само много желание и малко смелост.

Ако Ви е много смешно да се пулите един срещу друг, затворете очи и се целунете... Успех!

С това приключи и основната част на нашето псевдо-ръководство. Вече трябва да с

Dano da ne sam se otklonila mnogo

ami celuvkata za men e spodeleno 4ustvo,sa6to kato lubovta[makar 4e tia poniakoga e nespodelena]hora celuvaite se pove4e,az vi cunkam

-e tazi mnogo mi haresa

razli4ni hora -razli4ni celyvki no za men nai-vajnoto e celuvkata da ima 4yvstva no vse pak kazvam ZA MEN
    Ne Ti E pRiAtEl ToZi KoItO tI BaR6E sAlZiTe a ToZi KoItO nE tE kArA Da pLa4e6!

Повече от фен
    аз на този въпрос немога да отговоря с думи
    можеш да разбереш дали човек се целува добре само с чувства...
    някоя целувка може да е хубава и пълна с емоции само заради чувствата които се изпитват и от човека

Фен
    Град
    grad Stara Zagora
    emi kakvo znachi dali nie umeem da se celuvame az tozi vupros nikoga ne su mgo vuzpriemala ! kakvo znachi da mojesh da se celuvash nqkoi shte mi obqsni li ? spored men nqma takova jivotno vseki se celuva taka kakto toi si iska i si znae taka kakto toi si go chuvstva ,a tova che na partniora s koito se celuvash ne mu haresva ne znachi che nemojesh pone az taka si mislq ! a inache koi celuvki predpochitam ami zavisi ot sitiaciqta ako sme mnoo vazbudeni strastni ako sum se raznejila nejnite i taka spored situaciqta i ne e zaduljitelno da se celuvash s nqkoi kum koito imash silni chuvstva daje naprotiv za da stignesh do silnite chuvstva trqbva da ima purva celuvka opoznavane i t.n. bez celuvka nqma kak da stane !
    pussy wet as a river
    you need a boat for me nigga
    come on baby just lay down
    or to bed with me baby
    see me rubbin' my clit
    suckin' (suckin') my tits

Фен
    Град
    sf
    za men nqma po krasiva,vazbujda6ta i izob6to po perfektna(vav vsqko otno6enie)celuvka ot tazi s 4ovek koito naistina obi4a6.
    vseki si ima sobstven vkus(tva otnosno kakva e super celuvkata za men),no spored men e vajno da sa vlojeni 4uvstva i nejnost,kakto i mn strast .

Фен
    Град
    Tar Valon,The White Tower
    за мен целувката винаги е била нещо много специално.
    една целувка е хубава, когато в нея се вложат чувства, когато е дълго желана и чакана, когато се оставиш да те погълне и и се насладиш максимално.
    първата ми целувка беше прекрасна и усещането беше неповторимо. няма да я забравя никога!
    имаше една приказка "Когато жената целува мъж, когото обича, тя се чувства прекрасно, а когато целува мъж, когото не обича, се чувства като болна. " мисля,че е вярно а сигурно важи и за мъжете :P
    Ако любовта беше избор, кой би избрал толкова изтънчена болка?
    Чуй как още твойта нежност плаче в мен....

Супер фен

:)

Цитирай Първоначално написано от Eliiiiiiiiii sexsito
    interesno mai e tva e verno :P

Ми за чувството зависи от човека, с който се целуваш. Иначе за моята първа целувка мога да кажа че е незабравима .. спря да ме интересува как го правя, а мислех само за човека, с който е, защото го обичах. И наистина ги имаше онези пеперудки в стомаха ми. Освен това е имало само още 2 целувки и всичките от различни хора и не ми харесаха.

Цитирай Първоначално написано от Sunny_stz
    Pri vsqka celuvka trupkata e razli4na.Ako se celuva6 s 4ovek,kum kogoto ima6 silni 4uvstva,vsqka negova celuvka q use6ta6 po razli4en prikazen na4in.Iska ti se da ne svur6va,4uvstva6 4e si na 7-moto nebe!!!!A s 4ovek ,koito ne haresva6, ne 4uvstva6 ni6to!!!Daje ti e dosadno!
    Drugo si e istinskata celuvka,ot koqto se raztapq6 ,iska6 vse pove4e i pove4e ..... :P
    +1

най-хубавите целувки са тази с моето облаче. Имам чувството,че всяка следваща е по-сладка от предишната.Старая се да прекарвам възможно най-много време с него,просто нонстоп си се гушкаме и смеем, всеки момент е вълшебен и винаги се чуват подмятания "Господи колко сте лигави" , "тия пак си вадат сливиците" леле хора много го обичам този човек

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: Hubava celuvka ?

Цитирай Първоначално написано от senIo
    Kakvo ozna4ava za vas edna hubava celuvka,izp1lnena s prejivqvaniq,s emocii? Kakvo zna4i da se celuva6 dobre,kak trqbva da reagira partniora ti? Izpitahte li nqkakva tr1pka,kogato se celuvahte za p1rvi p1t? Priqtna li be6e tq za vas? Nujno li e da obi4ate 4oveka,za da izpitate ne6to po-silno? Kak trqbva da se celuva partniora vi,za da vi haresa,ima li nqkakva specifika? Az li4no s1m se celuvala to4no dva p1ti,za6toto obekt1t na 4uvstvata mi ne e blizo do men,no trqbva da potv1rdq onazi m1dra prikazka:"Edna istinska celuvka se pomni mnogo po-dobre ot 100",taka 4e.. Razkajete mi za vas,za va6ite 4uvstva,za gadjetata vi,za tezi,koito se celuvat nai-dobre i vie umeete li? I kakvi ste-strastni ili nejni? Koi ot tezi predpo4itate?
    Много питаш.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си