- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- @.нищо не знам
Ufffff tva chudo az ne go gledam. Obache sestra mi stava rano i go gleda. Ujasno e! Mrazq miga, v koito zapochva. Nqma li da go sprat nai-posle?
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
сори ама искам да попитам за какво е предаването ?![]()
![]()
Аз ще ти разкажа. Ама после да не се оплачеш? Твоя воля беше. Таааа значи пращат се смси да се запишеш за участие(лапета некви) и те изтеглят, обаждат ти се и почваш да играеш. Изибираш си ден от седмицата (както е в даскало) и имаш някакви учебни предмети - природознание, роден край...някви е такива убити. Понякога учителката е болна или си напраил дивотия и те викат при директорката и така. Задават ти някакви въпроси все едно те изпитват по тоя предмет иии получаваш някви там точки и накрая всички, дето са били изтеглени печелят разни наградки...раница...тетрадки ...б къненкт...дрехи...бла бла такива некви...абеее скука е ... от време на време пускат некви уж майтапи, дето са си чиста гавра със зрителяПървоначално написано от ^I don't give a fuck^
Първоначално написано от DiEsEl_GiRl4eTo
* седи вперила поглед в екрана с отворена уста..мисли..мисли...или по скоро май само седи...но няма значение...чуди се на хорската глупост... *![]()
![]()
ААА тфа преди бе6е адското Телетъбис и след тфа @.знам,по тъпи рабути нимои да има.Тая НаНа ли е кфа е приказва кат карте6ница,аз нимоа я разбера кфо дърдори камо ли некфи 5-6 годи6ни...ае мноУ е зле тУй предаване![]()
This is the point from which I will die and succeed
Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.
ami malko e glupavo ama e pak malki deca kakvo da gi pravi6 ....
![]()
Adski tapo e , gledala sam go vednaj ... i zaradi tva predavane nqam namerenie da si prekasvam sanq sutrin ...
Ключа към сърцето може да бъде само една мила дума или нежна целувка...
Позволи ми аз да ти я дам!
^I don't give a fuck^ ахахахаха шашнах ли те ве? Сега сигурно изглеждам като последната глупачка, дето знае за какво става дума в туй предаване...ама няма начин. Сестрата даже смски праща да участва...еее как да не знае после човек?
Първоначално написано от DiEsEl_GiRl4eTo
ти не само ме шашна...ти просто...уби всичко в мен![]()