.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Ufffff tva chudo az ne go gledam. Obache sestra mi stava rano i go gleda. Ujasno e! Mrazq miga, v koito zapochva. Nqma li da go sprat nai-posle?
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

сори ама искам да попитам за какво е предаването ?

Голям фен
    Град
    София, Матрицата-4 :)
    Цитирай Първоначално написано от LunaTriCk
    TheChilDofPaiN го засегна, а Traffic баш най-селски го напсува...
    Това аз видях.
    ше си го псувам колкото искам за къв се мисли тоя?!!! като не ме познава няма право да говори за мене!!!

Click!

Цитирай Първоначално написано от ^I don't give a fuck^
    Аз ще ти разкажа. Ама после да не се оплачеш? Твоя воля беше. Таааа значи пращат се смси да се запишеш за участие(лапета некви) и те изтеглят, обаждат ти се и почваш да играеш. Изибираш си ден от седмицата (както е в даскало) и имаш някакви учебни предмети - природознание, роден край...някви е такива убити. Понякога учителката е болна или си напраил дивотия и те викат при директорката и така. Задават ти някакви въпроси все едно те изпитват по тоя предмет иии получаваш някви там точки и накрая всички, дето са били изтеглени печелят разни наградки...раница...тетрадки ...б къненкт...дрехи...бла бла такива некви...абеее скука е ... от време на време пускат некви уж майтапи, дето са си чиста гавра със зрителя

Цитирай Първоначално написано от DiEsEl_GiRl4eTo
    Аз ще ти разкажа. Ама после да не се оплачеш? Твоя воля беше. Таааа значи пращат се смси да се запишеш за участие(лапета некви) и те изтеглят, обаждат ти се и почваш да играеш. Изибираш си ден от седмицата (както е в даскало) и имаш някакви учебни предмети - природознание, роден край...някви е такива убити. Понякога учителката е болна или си напраил дивотия и те викат при директорката и така. Задават ти някакви въпроси все едно те изпитват по тоя предмет иии получаваш някви там точки и накрая всички, дето са били изтеглени печелят разни наградки...раница...тетрадки ...б къненкт...дрехи...бла бла такива некви...абеее скука е ... от време на време пускат некви уж майтапи, дето са си чиста гавра със зрителя

* седи вперила поглед в екрана с отворена уста..мисли..мисли...или по скоро май само седи...но няма значение...чуди се на хорската глупост... *

Повече от фен
    Град
    Amityville
    ААА тфа преди бе6е адското Телетъбис и след тфа @.знам,по тъпи рабути нимои да има.Тая НаНа ли е кфа е приказва кат карте6ница,аз нимоа я разбера кфо дърдори камо ли некфи 5-6 годи6ни...ае мноУ е зле тУй предаване

This is the point from which I will die and succeed
    Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.

Голям фен
    Град
    София, Матрицата-4 :)

* седи вперила поглед в екрана с отворена уста..мисли..мисли...или по скоро май само седи...но няма значение...чуди се на хорската глупост... *

Click!

Супер фен

:)

ami malko e glupavo ama e pak malki deca kakvo da gi pravi6 ....

GrUxAxAXuXaxA po-tupo predavane ot tova ne sum vijdala... Ne 4e sum go gledala no ot tova koeto napisa DiEsEl_GiRl4eTo mi stana qsno Radvam se 4e nqma ni6to na sveta koeto da me nakara v nedelq sutrinta da stana predi 13 h. :P

Adski tapo e , gledala sam go vednaj ... i zaradi tva predavane nqam namerenie da si prekasvam sanq sutrin ...
    Ключа към сърцето може да бъде само една мила дума или нежна целувка...
    Позволи ми аз да ти я дам!

^I don't give a fuck^ ахахахаха шашнах ли те ве? Сега сигурно изглеждам като последната глупачка, дето знае за какво става дума в туй предаване...ама няма начин. Сестрата даже смски праща да участва...еее как да не знае после човек?

^I don't give a fuck^ ахахахаха шашнах ли те ве? Сега сигурно изглеждам като последната глупачка, дето знае за какво става дума в туй предаване...ама няма начин. Сестрата даже смски праща да участва...еее как да не знае после човек?

ти не само ме шашна...ти просто...уби всичко в мен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си