Незнам къде да я пусна тая тема![]()
Та искам да ви питам бърз или бавен ви е тоя сайт![]()
Защото в последно време на мен ми е ужасно бавен и това ме изнервя.Попринцип нета ми е бърз(и други сайтове си ги зарежда без проблем)..обаче тука незнам по колко минути чакам за една страница!УжасЗащо може да е така и аз незнам
![]()
![]()
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
преди като бях със сребристия стил на борда
ми зареждаше супер бързо, ся вече и на мен ми
се бъгна и....гаднооооо![]()
i na mene mi zaciklq![]()
ne mene mi zarejda super barzo
Зависи и от това колко е натоварен нета или страницата.Моя нет е скорошен(нова фирма са)и ми доста бързичък.Принципно и сайта ми зарежда за броени секунди но се е случвало когато има много потребители разглеждащи го да ми зарежда и минути.
Poprincip mi se zarejda super byrzo, ama imashe momenti v koito 4akah... 4akah... i nakraq nishto ne se otvarqshe...
btw sym sys SubVereor...![]()
![]()
na mene si mi zarejda normalno.. ne e burzo,ama ne e i bavno
dovolna sam,ne se oplakvam![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Моят нет попринцип е бърз, но от известно време и на мен този сайт ми се зарежда много бавно, ама наистина много бавно. Страшно дразнещо е! Иначе с другите сайтове нямам проблеми!
на мен си ми зарежда...хмм "нормално"
много рядко зацикля![]()
na men mi zarejda barzo![]()
no,kogato e po-lo6o vremeto mi zarejda malko po-bavno. no kato cqlo mi zarejda byrzo,v sravnenie s predi![]()
No MaN, No CrY!!!
\m/
Същото е и при менПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
WOW
pri mene pak si ba4ka super.
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
i pri men zarejda normalno...az sam s barz net i taka mi e dobre do niakolko sec si zarejda...niamam oplakvaniq!
Абе и на мен сравнително често ми се случва да ми се забавя връзката към сайта, докато има страници, които отварям за секунди този го отварям понякога за минути..![]()
In such ugly times, the only true protest is beauty!
AMi ponqkoga e strashno byrzo, ama ima sluchai, v koito chakam po 5 6 minuti ;(
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
Zdraveite,
imam udovolstvieto da vi syobshtia che dnes zakupihme noviat si server. Saita ni sled 2 sedmici shte se otvaria svetkavichno poradi fakta che ot serverite v Anglia shte byde prehvyrlien na serveri v Bulgaria. Razbiram che e bavno, no do momenta niamahme goilam izbor. Shte usetite syvsem skoro promiatana i molia da ni izvinite za bavanta skorost za momenta.
суперррррПървоначално написано от alex
![]()
![]()
Супер! :PПървоначално написано от alex
![]()
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
CoolПървоначално написано от alex
Нямам търпение да го видя как ще се зарежда още по-барзо от сега
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!