- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- СРЕЩА В СТАРА ЗАГОРА! ! !
Ot Forum Ok ?Първоначално написано от martin_stz
Ooo mi az 6tqh da ti kaja e dushko i ti si s nas !!!Idva6!!!!
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
СуперррррррррПървоначално написано от vampirka
Имаме си ново попълнение
Идвай
![]()
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
DOSEGA V NITO EDIN FORYM NE SAM VIDQL POTREBITELITE DA SI ORANIZIRAT SRE6TA!TO VA6ETO E PREKALENO BASI , NE NE E PREKALENO , OTKA4ENO E , NE NE E OTKA4ENO STRAXOTNO E .NQMAM DYMI PROSTO TOVA NE E 4OVE6KO.MNOGO E QKA IDEQTA DA SE SRE6TAT VSI4KI OT FORYMA , TAK DE KOITO MOGAT.
SAMO 4E AZ NALI SAM OT JAMBOL , TOVA MIZERNO SELO I SKORO NQMA DA MOGA DA SE VIDQ SAS VSI4KI.INA4E BIX DO6AL S KAMERATA I DIGIT, SI APARAT I VSI4KO 6TE BADE ZASNETO I POSLE SEKI KOITO ISKA DA SI IMA TOVA FILM4E.AMA TAKA 6TE E .DA SE NADQVAM 4E PO NATATAKA 6TE IMA O6TE TAKIVA GOTINI SRE6TI NA TEEN-OVETE OT TAZI QKA STRANI4KA I 6TE MOGA VE4E DA DOIDA!!!!!
...Ima ne sveta edno edinstveno, istinsko sakrovi6te - DOBROTO SARCE !
Как не можеш?! Ямбол е на 30км. от Стара ЗагораПървоначално написано от N_I_K_I________
На Софийската среща са отишли хора на по мн повече километри разстояние! Плс плс ела
Не искам да се чувстваш пренебрегнат! Какво ти пречи да дойдеш, само воля да имаш - и си тук!
Ела! Весело ще е, искам с много хора да се запозная!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Как не можеш?! Ямбол е на 30км. от Стара ЗагораПървоначално написано от N_I_K_I________
На Софийската среща са отишли хора на по мн повече километри разстояние! Плс плс ела
Не искам да се чувстваш пренебрегнат! Какво ти пречи да дойдеш, само воля да имаш - и си тук!
Ела! Весело ще е, искам с много хора да се запозная!!!
ETO TOVA E ! TRQBVA TI SAMO EDNO MOMI4E S MNOGO GOLQMO JELANIE ZA NE6TO I SE NADAXVA6 MAKSIMALNO.BLAGODARQ TI MNOGO BABY_SEXY_GIRL !!!!! :P :P :P
KAKVO 6TE KAJETE ZA SABOTA !!!!!!!!! VQRNO S.Z. NE DALE4E AZ 6TE DOIDA S KOLATA AMA KATO NZ KADE DA SE 4AKAME !!!!! PROBLEM INA4E 6TE DOIDA - QKO 6TE E DA SE ZAPOZNAE6 S TOLKOVA MNOGO TEEN-OVE I TO OT TAZI QKA STRANI4KA![]()
Поне 6 човека ще сме! Дано дойдат и повечеПървоначално написано от N_I_K_I________
![]()
Ми защо по пътя не поразпиташ хората къде се намира?Няма как да ти го опиша, това се пада точно пред "Универсалния" - магазин за дрехи и всякакви газарийки, огромен е
Питай къде се намира "Универсалния" и като те упътят се "тупни" пред него
Сабота ли? 9-ти ли? Много късно, защо тогава...?
ZNA4ZASEGA 1-2 PATI SAM XODIL V S.Z DO TEXNOMARKET EVROPA- OT TAM SI KYPIX KAMERATA.OB6TO ZETO KAKTO KAZA S PITAN 6TE GO NAMERQ NQMA6 QDOVE :P:P
:P
![]()
![]()
AMI SABOTA MI E NAI-YDOBNO ZA6TOTO IMAM MNOGO RABOTA PREZ SEDMICATA APAK SABOTA SAM SVOBOTEN.AKO IMTE DRYGI PREDLOJENIQ KAJETE.6TE NAPRAVQ VSI4KO VAZMOJNO DA DOIDA .TAZI SRE6TA NE E ZA YZPYSKANEE.MNOGO SAJALQVAM 4E V sf NEMOJAX DA DOIDA AMA S.Z. 6TE DOIDA)))
SE PAK KAMERI APARATI AKO 6TE E - 6TE NI OSTANE EDIN MNOGO QK SPOMEN.
JALKE 4E SE O4ERTAVA DA SME MALKO XORA NO NADQVAM SE DO KRAQ NA SEDMICATA DA SE NAVIQT O6TE ....
A ZA 4ASA PAK 6TE SE RAZBEREM .......
emi verno nikoi nqma da ni izqde ama za jalost nemoga v pld pri moq priqtel sum za cqlata proeltna vakanciq taka che sujalqvam![]()
pussy wet as a river
you need a boat for me nigga
come on baby just lay down
or to bed with me baby
see me rubbin' my clit
suckin' (suckin') my tits
Ako ne doide6 6te te ubiq na mqsto, dvamata s Renito mnogo iskame da se zapoznaeme s teb! Tq razpita dvama tvoi sau4enici i dvamata kazvat 4e si nai-to4noto momi4e v klasa i si golqma pi4kaПървоначално написано от LiL`Juliete
Bez teb nqma da e sa6toto
![]()
N_I_K_I________ , става ли в петък тогава? Мисля че за другите няма да е проблем, ако за някой е - да се обажда веднага![]()
BABY_SEXY_GIRL
OK MILANP.TAM SAM-DAJE SEGA SI GOVOREXME S GADJETO MI I TQ MOJE DA DOIDE- QKO 6TE SI PREKARAME.
SAMO 4E DAITE DA SE RAZBEREM ZA EDIN 4AS I DA ZNAM KOGA DA TRAGNA S KOLATA OT JAMBOL?KADE 6TE SE SRE6NEM I KOLKO 4OVEK SME ZASEGA.......
Ami subota az nqma da sum v grada,ama v petuk stava,v kolko 4asa samo?
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
koga posledno ?
Zna4i ostava:На часовника (пред Универсалния) в 19:30 в петък![]()
![]()
togava bez men zabravi da doida![]()
A v 4etvartak saglasni li ste?
[b]Ne men mi e nai-udobno v srqda, aide v srqda be horaTaka 6te doide i aneD, ina4e nqma da moje...
![]()
LELEEEE SKORO NQMA DA MOJEM DA SE RZBEREM![]()
![]()
AZ V SRQDA 6TE PATYVAM KAM bs NQMA DA MOGA DA DOIDA APAK I 19:30 KASNO - NE MI SE PATYVA VE4ERTA S KOLATA !!!!!DAITE DA IZMISLIM NE6TO DRYGO - KAM OBQD SAGLASNI LI STE NQKADE KAM 15:00 - KAJETE MNENIETO SI ???????
N_I_K_I________ na kolko godimi i ot kade si we ?