- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- СРЕЩА В СТАРА ЗАГОРА! ! !
AMI OT JAMBOL SAM I SAM NA 18M - AMA NA 16 MAI PRAVQ 19![]()
...Ima ne sveta edno edinstveno, istinsko sakrovi6te - DOBROTO SARCE !
Mi [B]aneD ti mai vse nemoje6 ,aide otdeli malko vreme molq ti se.Tuka vsi4ki trqbva da se suobrazqvame vse pak....
Takammmm na4i v srqda ne stava,v petuk su6to,utre e vtornik nqma da moje 6toto dokato se razberem.....Ostava 4etvurtuk.
CHETVURTUK li SHTE E DENQ????
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
blq blq blq.. az mnogo se obarkah i po4ti nishto ne razbrah...Az specialno sum svoboden prez cqlata sedmica v kolkoto chasa kajete... [vse pak ne vseki den mojem da se saberem vsi4ki ot foruma..taka che shte namerq vreme kogato i da e da se sreshtnem.]
Ako iskate vseki da kaje koga e svoboden.. i taka da se razberem za 1 den v koito vsi4ki sme svobodni[i aide malko seottarvete ot tazi rabota de.. ne vseki den mojem da se organizirame i da se sreshtnem..]
Az sam svobodna po vsqko vreme, iska mi se da e v 4etvartak i smqtam 4e i za drugite 6te e udobnoHaide kazvaite stava li za 4etvartak v 19:30?
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Posledno v 4etvurtuk v 19:30 na 4asovnika.
свършват.
Ако има някой, който не може в четвъртак да се обажда!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Bez men togava...........
A stiga e [B]aneD kva rabota ima6?
свършват.
na rabota sam togava
Той ходи на работа, затоваПървоначално написано от Sunny_stz
![]()
Вики, айде по-късно ела тогава, след 30мин моля тееееееее![]()
DoneПървоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
![]()
Aaaaaaaa... baned.. ai stiga e... Ne moje da e nqkakva neotlojna rabota.. vij kolko hora ti se molim.. aide izmisli neshto i se ottarvi ot tezi angajimenti pone za edna vecher eNe vseki den shte mojem da izlezem... [ili pone ne vseki den shte mojem da sme tolkova mnogo
]
Абе ще дойде той, спокоЙеееееееее!
![]()
СРЕЩАТА Е НА 7-МИ (ЧЕТВ.) НА ЧАСОВНИКА (ПРЕД УНИВЕРСАЛНИЯ МАГАЗИН) В 19:30 ЧАСА![]()
![]()
ОЧАКВАМ ВИИИИИ
![]()
A dano da doide.. shtoto az veche totalno se obarkah.. Ama da znaete che v 4etvartak dori i sam az shte bada na chasovnika![]()
napravo v nqkoi kafe :P
iskam nai ve4e da doide leonalapeto nqma da doide :P
Blqqqqqqqqqqqqqqqqqq
Vijdam dvoino:
mnooo mii veselu
shte se vidim v chetvartak mucki![]()
npПървоначално написано от martin_stz
![]()
Kak sam beee idvammm ,tam sum!!!{}
свършват.
Znachi az i Sunnyto shte sme tam.. koi drug idva s nasПървоначално написано от Sunny_stz
![]()
OLEEE AMA 19:30 MI E MNOGO KASNO![]()
...Ima ne sveta edno edinstveno, istinsko sakrovi6te - DOBROTO SARCE !
izpratete snimki na ceco@alter-nativa.org i na alex.nenov@alter-nativa.org ot sreshtata - mersi za koeto!