.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Guest
    Ae toq Math o6te li e jiv e??? Bah! Ne be6e li toi 4oveka koito hakna polovinata forumi na abv ??? Tova mom4e be6e mai4e ot Pazardjik nqkyv mega supoliv izrud Edva li ima smelost i jelanie da ni sriva foruma A otnosno Myrdadoll - to si mu li4i 4e e typ kato gaida

Голям фен
    Град
    Nowhere :P
    Цитирай Първоначално написано от carl_fx
    A otnosno Myrdadoll - to si mu li4i 4e e typ kato gaida
    Edna popravka... Murderdoll e momi4e... I aide ne se obijdaite!

Голям фен Аватара на morsmordre
    Град
    На майна-си-райна
    Аре бе, никой ли, освен БеТ_ГърЛ не разбра, че ние сами си разрушаваме форума, т.е. ВИЕ!Тези, дето се карат, дори тая кофа тука да е права за "заговор"...Успокойте топката, не виждате ли, че вие се карате и отново връщате форума като преди няколко месеца, дето половината юзъри се оплакваха, че форума бил гаден.Тамън всички заедно успяхме да го възстановим, ами сега си се карате, все едно това е тема за спорове!!Решил някой да си направи бъзик...Е, ако не е бъзик, след малко ще ни затворят форума Стига сте се карали, ако някой прави заговор срещу някой друг, мн ясно, че другия ще подозира (Освен ако не е мн зле), то си личи от постовете...
    EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE

Guest
    Цитирай Първоначално написано от morsmordre
    Аре бе, никой ли, освен БеТ_ГърЛ не разбра, че ние сами си разрушаваме форума, т.е. ВИЕ!Тези, дето се карат, дори тая кофа тука да е права за "заговор"...Успокойте топката, не виждате ли, че вие се карате и отново връщате форума като преди няколко месеца, дето половината юзъри се оплакваха, че форума бил гаден.Тамън всички заедно успяхме да го възстановим, ами сега си се карате, все едно това е тема за спорове!!Решил някой да си направи бъзик...Е, ако не е бъзик, след малко ще ни затворят форума Стига сте се карали, ако някой прави заговор срещу някой друг, мн ясно, че другия ще подозира (Освен ако не е мн зле), то си личи от постовете...

Auuuuu foruma zagina.Kvo 6e pravim sega???az nqmam drug jivot, ako foruma go nqma 6e se samoubiq Ae ne znam kvo e - dali momi4e ili mom4e ama si ostava myrda.A ti gadna flooderke ne mi tyrsi kusuri za da si spe4eli6 o6te edno mnenie.

Град
    На майна-си-райна
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от morsmordre
    Auuuuu foruma zagina.Kvo 6e pravim sega???az nqmam drug jivot, ako foruma go nqma 6e se samoubiq Ae ne znam kvo e - dali momi4e ili mom4e ama si ostava myrda.A ti gadna flooderke ne mi tyrsi kusuri za da si spe4eli6 o6te edno mnenie.
    Хех, смешен, по какво позна, че НЕ съм момиче???И ако си се регнал във форума, защо не се покажеш нормално, а се криеш
    И, да, на мен ми пука за форума На теб може да ти е безразлично и то затва си гост Лелееее, дразня се когато гостите са нагли
    Викаш, че трупам постове ли???Хехехехе, може би аз съм единият от малкото, които не трупат постове Я погледни тея дето са се регнали април месец и ги виж, че всичките са Мега фенове Ако ме наричаш мен флуудър.... Моля, заповядай

Само да ви кажа че тея глупаци хакнаха 2 други форума в които влизах ама те бяха на фрее хостинг ..... тука е различно и не мисля че могат да направят нещо .... иначе наистина могат да хакват Смешковци...

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Като искат,нека хакват или се опитват.Аз мисля,че дори да го направят,ще успеем да го възстановим.А относно интригите-те са навсякаде между нас.Надявам се да блафира в това отношение.Адски много мразя когато някой крои интриги за някого....дано не е вярно,иначе би било много долно
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Re: will be h@cked by [M.A.T.H.]Team

Цитирай Първоначално написано от [M.A.T.H.
    Team]ето поредния мизерен форум, за който се чудя дали да го оставя да изживее мизерното си животче или да го хакна. хахахахахаха, само една грешна думичка и форума ви отива по дяволите. и докато се чудя дали да го оставя, виждам един потребител Мърдърдол. интересното е, че съм виждал този потребител и в един друг форум. който и да е той, само мога да кажа, че е голям интригант. хахахахахаха, не знам какви ги мъдри, но му прочетох всичките лични съобщения и видях, че потребителят мърдърдол и потребителка милото гърлче замислят (цитирам) "скандал" срещу потребителка BABY_SEXY_GIRL. хахахахха, обичам интригите и може да оставя този форум, за сега. а ето, виждам и че потребител слънчице се е включил в замисления скандал. хехехехе, добри интриги въртите тук хора. надявате се, че ще отървете кожите от банн, защото "тук много хора харесват слънчице", но ако админа прочете тази тема, сигурно няма да отървете кожите. но аз мисля да го изпреваря - в най-скоро време този форум няма да го има. поредния ламерски сайт, който ще бъде хакнат от [M.A.T.H.]Team!!! само една погрешна стъпка срещу мен и тима ми и форумът заедно със сайта ще се изпарят.
    Хмммм ... ми де да знам дали е гресхна думи4ката ама аз пук то4но кога нацелих се върна и некои "хакер" ще доиде тука :P
    Е т ето я и гре6ната думи4ка - е ти го хакни пук после ще те жидим без комп :P - пожяржаи ми 4е мога поже4е от теб 100%
    Живей така че когато умреш и дявола да плаче на гроба ти .

No one can save you from me , even death !!!

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от amy lee
    AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA! pak li vie fe
    ei, istinskite hakeri ne preduprejdavat, 4e 6te haknat nqkoi forum i ne zapla6vat-te prosto go pravqt
    @Traffic, ti vqrva6 li mu fe xaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
    davaite, produljavaite da me zabavlqvate s istoriikite si
    neli,bravos taman 6tqh da kaja su6toto ama kakto vinagi me izprevarva6

Guest
    Ми че те го хакнаха отдавна, един ден гледам целия сайт станал в жълто и червено ужас.

Team]ето поредния мизерен форум, за който се чудя дали да го оставя да изживее мизерното си животче или да го хакна. хахахахахаха, само една грешна думичка и форума ви отива по дяволите. и докато се чудя дали да го оставя, виждам един потребител Мърдърдол. интересното е, че съм виждал този потребител и в един друг форум. който и да е той, само мога да кажа, че е голям интригант. хахахахахаха, не знам какви ги мъдри, но му прочетох всичките лични съобщения и видях, че потребителят мърдърдол и потребителка милото гърлче замислят (цитирам) "скандал" срещу потребителка BABY_SEXY_GIRL. хахахахха, обичам интригите и може да оставя този форум, за сега. а ето, виждам и че потребител слънчице се е включил в замисления скандал. хехехехе, добри интриги въртите тук хора. надявате се, че ще отървете кожите от банн, защото "тук много хора харесват слънчице", но ако админа прочете тази тема, сигурно няма да отървете кожите. но аз мисля да го изпреваря - в най-скоро време този форум няма да го има. поредния ламерски сайт, който ще бъде хакнат от [M.A.T.H.]Team!!! само една погрешна стъпка срещу мен и тима ми и форумът заедно със сайта ще се изпарят.
    Абе Хакера! Чудя ти се толкова ли няма какво да хакваш та си тругнал да хакваш точно този сайт.
    има и каде каде по тъпи сайтове...искаш ли да ти кажа нещо! Познавам мноо по добри хакери от теб и твоя "клан"...Ходи се заври на майка си у г**а.Тъпак!

Град
    На майна-си-райна

Цитирай Първоначално написано от mishooo
    Хмммм ... ми де да знам дали е гресхна думи4ката ама аз пук то4но кога нацелих се върна и некои "хакер" ще доиде тука :P
    Е т ето я и гре6ната думи4ка - е ти го хакни пук после ще те жидим без комп :P - пожяржаи ми 4е мога поже4е от теб 100%
    Хехехехе, няма да е зле, ако се научиш да пишеш на кирилица с латински букви Определено ще ти се разбира повече, вервайте ми!
    И да светна незнаещите по един въпрос (бях забравил за това, така че сега ще си допълня пропуснатото) - хакер е този, който създава програми, с които помага на хората да използват добре своя компютър, а лошковците се наричат "кракери".Те разрушават постигнатото от хакерите и гледат само да сеят вражди и раздор като..АХЪМ...кланът..[M.A.T.H.]Team

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си