- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- will be h@cked by [M.A.T.H.]Team
Ae toq Math o6te li e jiv e??? Bah!Ne be6e li toi 4oveka koito hakna polovinata forumi na abv ??? Tova mom4e be6e mai4e ot Pazardjik nqkyv mega supoliv izrud
Edva li ima smelost i jelanie da ni sriva foruma
A otnosno Myrdadoll - to si mu li4i 4e e typ kato gaida
![]()
Edna popravka... Murderdoll e momi4e... I aide ne se obijdaite!Първоначално написано от carl_fx
![]()
Аре бе, никой ли, освен БеТ_ГърЛ не разбра, че ние сами си разрушаваме форума, т.е. ВИЕ!Тези, дето се карат, дори тая кофа тука да е права за "заговор"...Успокойте топката, не виждате ли, че вие се карате и отново връщате форума като преди няколко месеца, дето половината юзъри се оплакваха, че форума бил гаден.Тамън всички заедно успяхме да го възстановим, ами сега си се карате, все едно това е тема за спорове!!Решил някой да си направи бъзик...Е, ако не е бъзик, след малко ще ни затворят форумаСтига сте се карали, ако някой прави заговор срещу някой друг, мн ясно, че другия ще подозира (Освен ако не е мн зле), то си личи от постовете...
![]()
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
Първоначално написано от morsmordre
Auuuuu foruma zagina.Kvo 6e pravim sega???az nqmam drug jivot, ako foruma go nqma 6e se samoubiq![]()
![]()
Ae ne znam kvo e - dali momi4e ili mom4e ama si ostava myrda.A ti gadna flooderke ne mi tyrsi kusuri za da si spe4eli6 o6te edno mnenie.
Хех, смешен, по какво позна, че НЕ съм момиче???И ако си се регнал във форума, защо не се покажеш нормално, а се криешПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
И, да, на мен ми пука за форумаНа теб може да ти е безразлично и то затва си гост
Лелееее, дразня се когато гостите са нагли
![]()
![]()
Викаш, че трупам постове ли???Хехехехе, може би аз съм единият от малкото, които не трупат постовеЯ погледни тея дето са се регнали април месец и ги виж, че всичките са Мега фенове
Ако ме наричаш мен флуудър....
Моля, заповядай
![]()
Само да ви кажа че тея глупаци хакнаха 2 други форума в които влизах ама те бяха на фрее хостинг ..... тука е различно и не мисля че могат да направят нещо .... иначе наистина могат да хакватСмешковци...
Като искат,нека хакват или се опитват.Аз мисля,че дори да го направят,ще успеем да го възстановим.А относно интригите-те са навсякаде между нас.Надявам се да блафира в това отношение.Адски много мразя когато някой крои интриги за някого....дано не е вярно,иначе би било много долно
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Хмммм ... ми де да знам дали е гресхна думи4ката ама аз пук то4но кога нацелих се върна и некои "хакер" ще доиде тука :PПървоначално написано от [M.A.T.H.
Е т ето я и гре6ната думи4ка - е ти го хакни пук после ще те жидим без комп :P - пожяржаи ми 4е мога поже4е от теб 100%![]()
Живей така че когато умреш и дявола да плаче на гроба ти .
No one can save you from me , even death !!!
Ми че те го хакнаха отдавна, един ден гледам целия сайт станал в жълто и червено![]()
ужас.
![]()
Абе Хакера! Чудя ти се толкова ли няма какво да хакваш та си тругнал да хакваш точно този сайт.Първоначално написано от [M.A.T.H.
има и каде каде по тъпи сайтове...искаш ли да ти кажа нещо! Познавам мноо по добри хакери от теб и твоя "клан"...Ходи се заври на майка си у г**а.Тъпак!
Хехехехе, няма да е зле, ако се научиш да пишеш на кирилица с латински буквиПървоначално написано от mishooo
Определено ще ти се разбира повече, вервайте ми!
![]()
И да светна незнаещите по един въпрос (бях забравил за това, така че сега ще си допълня пропуснатото) - хакер е този, който създава програми, с които помага на хората да използват добре своя компютър, а лошковците се наричат "кракери".Те разрушават постигнатото от хакерите и гледат само да сеят вражди и раздор като..АХЪМ...кланът..[M.A.T.H.]Team