.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

аЗ :P
    Guest

Slim,Spens,KingSize

Абе знам че тая тема не е за тук ама нз каде другаде да я сложа :P .Та ето го и основният въпрос Слушате ли KingSize,Spens,Slim кфо мислите за тях и вашите правят ли ви проблемчета заради текстовите на песните им.

Град
    Лондон
    Ами понякога, не много често, ги слушам (предпочитам да слушам черно,което е на английски и наще не разбират нищо хаха) и не ми правят никакви проблеми за текстовете, но все пак аз се съобразявам колко да усиля музиката като са в къщи защото не ми е приятно да слушам някаква бг рап песен за "пички", "цвички" и "разтворете си краката" знаеики че нашите ще го чуят. Но тай или иначе не ми правят проблеми, но ако бях на 11-12г. сигурно щяха .

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Здрасти.Аз предпочитам Ъпсурт,въпреки че някои ги имат за комерсиални.Текстовете на техните песни също не са никак приятни за ушите на наще на моменти.На тях обаче въобще не им пука и си се кефят наравно с мене на всяка нова песен на въпросната група.Също така харесва Сантра и Кристо и по специално песничката им Аз & Ти-жестока е.От чуждестраните иззпълнители се кефя на Еминем 50-cent,Akon това е в общи линии.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

a3 :Р
    Guest
    на мене също не ми правят проблеми.Макар че намират текстовете им за идиотски и тем подобни но нямат нищо против да ги слушам!Но все пак ми беше любопитно какво мислят др. родители дали са такива кат моите да ги мисялт за идоти Е да аз няма да спра да си ги слуюшам щото те са ThE BeSt! Ади чакам и др мнения \/

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Хаха е Спенс и Слим са си .."известни" и да искат и да не искат няа ко да кажат против текстовете им..Виж Кингсайз не бих им пуснала и не бих го надула докато са си вкъщи...мн ше им падне мнението за Бенгала.

Хах докато четях темата и на уинамп ми се пусна Незнайните-Свири свири щурче,а наще са в съседната стая (Мамка ви гадни курвиии,да го духате и после да се фукате...

Точно в момента слушам Кингсайз кефат ме и Ъпсурт

Град
    Vraca
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    Хаха е Спенс и Слим са си .."известни" и да искат и да не искат няа ко да кажат против текстовете им..Виж Кингсайз не бих им пуснала и не бих го надула докато са си вкъщи...мн ше им падне мнението за Бенгала.

Хах докато четях темата и на уинамп ми се пусна Незнайните-Свири свири щурче,а наще са в съседната стая (Мамка ви гадни курвиии,да го духате и после да се фукате...
    че те добро мнение ли иамт за музиката на бангалино
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

thuggg
    Guest
    slusham da ... no samo kogato maika mi e v nas

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Сега слушам КинГсизе ..мн са яки... :P
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Спенс и Слим не ги слушам...
    KingSize са яки
    Babble, Babble, Bitch, Bitch...
    Rebel, Rebel, Party, Party

Sex, sex, sex, and don't forget the violence..
    Blah, blah, blah got your lovey-dovey sad and lonely...

наще знаят само спенс и нямат проблеми с него ...иначе кингсайз,слим и изобщо бг рап гледам да не им надувам, щотоооо...майка ще се потресе (както когато ме свари да слушам "защо с мен избиваш своите комплекси,като дори от ненадървен хуй по-мек си")
    You've been runnin' around for so long
    You've been hurtin' yourself too much
    You keep messin' around with darkness
    You're the one whose losin'...

Фен
    Град
    BapHa
    afe SAMY KINGSIZE FEEEEEE!!!!!!!!!!! p11k na6te ni6ty nem0at mi kajqt 60ty gi rpaq krivi!!!......

Guest
    Xax az samo KingSize slu6am

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от Poredniq
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska

че те добро мнение ли иамт за музиката на бангалино
    ми за музиката не ама за човека нямат против.още не са казвали нещо негативно срещу никой

Иначе им пускам доста бг рап основно Сайлънт Сити и Саундтрак

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си