- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- krai s tursachkite
haha to4no na 1vi april li ?![]()
to tam pi6e daje 4e e ot 24 mart, puk as si teglq vse o6te i filmi i pesni![]()
Ujasno e!!!
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
Първоначално написано от Tarnum
Аз си изтеглих Арес и адски много ме кефи. Намери ми всички песни, които търсих. Има и много филми софтуер ...Първоначално написано от Tarnum
...The hope for future generations has always resided in mortal hands...
ABE KAKA TAKA?! WYOB6TE WIE NARED LI STE?!? HAHA AZ SI TEGLQ SEGA EDNO ALBUM4E OT DATA.BG BEZ PROBLEMI![]()
![]()
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
Търсачките само не бачкат файловете са си там, просто трябва ръчно да ги търсите нещата.
да и всички mp3-ки са си там.Първоначално написано от LunaTriCk
Ми те рано или късно трабва да ги затварят заради влизатено ни в Европейския съюз![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Дам...ще ги затворят,това не е шега..но ние сме българи и винаги ще намерим начин![]()
А иначе сега-всичко минава на гадните Торенти![]()
btw това, което казва Tarnum е полезно да знаете и да пробвате. Току що пробвах тази Ares. Добра е и на мен ми харесва.
А аз какво да правя като музиката ми е 24Гб и то само подбирано черно??? Ако намериш неква такава поща казвайПървоначално написано от Traffic
![]()
хихи направи си 100000 пощи в gmailПървоначално написано от MeThTiCaL
![]()
иначе...
i az probvah Ares, jalko 4e nqma balgarska muzika tamПървоначално написано от LunaTriCk
no ina4e ne e mnogo slojno napraveno primerno kato DC++ (az sam na vie sas PCtata btw)
dano samo ne e kato kazaa da mi palni PCto sas razni reklami i takiva podobni adaware-4eta
ами тогава-теглете докато е време..аз днес изтеглих целия интернет![]()
и сега ощее тегля
mi ka4ete si torrent-a i ot tam mozete da si teglite bez problem![]()
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
dam
Bori se dori kogato vigdash che padash!!!
Сега съм тук, а след миг вече не, секунда по-късно е въпросът:'Имало ли ме е въобще?'
.
вече има такава темаhttp://www.teenproblem.net/forum/viewtopic.php?t=7956
polzvaite nqkoi torrent samo da ne e Kazaa za6toto ti pulni PCto sas 4ervei4eta i drugi bugi.Ares e dobro
ХОРА ИМА ТАКАВА ТЕМА И ДА ВИ КАЖА НИЕ СМЕ БЪЛГАРИ ЩЕ СИ НАМЕРИМ ОТКЪДЕ ДА ТЕГЛИМ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()