.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Цитирай Първоначално написано от Satanas_daughter
    yeeeee likuvaite ateisti i satanisti!!!!
    Ne 4e iskam ne6to da se zaqjdam s teb no tva be6e vuzmojno nai-tupoto ne6to koeto moje6e da kaje6

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от Ev1lG1rL_
    Ne 4e iskam ne6to da se zaqjdam s teb no tva be6e vuzmojno nai-tupoto ne6to koeto moje6e da kaje6
    Спокойно, тя не може да каже нищо умно и си го знае, така че не я обиждаш по никакъв начин!
    Левски шампион але але!

мир на праха му

ако е престъпление да те обичам, виновна съм по дяволите! но това не означава, че въпреки вината си спирам да те обичам

Цитирай Първоначално написано от air_J
    Спокойно, тя не може да каже нищо умно и си го знае, така че не я обиждаш по никакъв начин!
    oo ti napravo me beshe zabravil....izobshto ne mi puka dali e murtuv ili ne,smurtta shte hvana vsichki rano ili kusno,niama smisul za sujelenia i stradania

Супер фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от Eliiiiiiiiii sexsito
    Цитирай Първоначално написано от e4o
    vse o6te e jiv
    tva ako se nari4a jivot,za6to se ma4i gorkia 4ovek
    e ti kvo iska6 toi znae6 li vuob6te ot koga e zle i kvo za tva da mu teglqt kur6uma li, estestveno 4e vsi4ki hora go vijdaha kak se mu4i, no toi sam si e izbral da bude papa i dokato e jiv da pomaga i da si vur6i rabotata sujalqvam naistina mnogo za nego, za6toto be6e naistina edin dobur 4ovek

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    oo ti napravo me beshe zabravil....izobshto ne mi puka dali e murtuv ili ne,smurtta shte hvana vsichki rano ili kusno,niama smisul za sujelenia i stradania
    егати депресанта .... бих използвала и друга дума ... изрод

Satanas_daughter kato ne ti puka dali e jiv ili en kuv e smisula vaob6te da pi6e6 Sumnqvam se 4e nqkoi e pusnal taq tema za da pi6e6 bezsmisleni mnenie i samo da flood...

Satanas_daughter kato ne ti puka dali e jiv ili en kuv e smisula vaob6te da pi6e6 Sumnqvam se 4e nqkoi e pusnal taq tema za da pi6e6 bezsmisleni mnenie i samo da flood...
    pisah za da izdam mnenie,nikoi v temata ne e otochnil che triabva da se sujaliava tuka papata...no kakto i da e...aide da ne me iadete poveche che sum izrod,makar che tfa ne e neshto novo
    R.I.P.

Замина си, най-накрая!

Айде стига сте се правили на милички.

1. Едва ли повече от 10% от вас са католици
    2. Не сте запознати с папата достатъчно много, че да давате крайни мнения за него

Нямаше да ми е все едно дали е пукнал ако беше направил нещо повече от предшествениците си. Няма никога да уважавам който и да е папа, докато не бъдат променени някои от каноните на католицизма. Как можете да се кланяте на човек, който забранява използването на кондоми?! Католицизма е една от основните причини в южните американски държави да има толкова много заразени със СПИН, а вие сте тръгнали да оплаквате човека, който не промени това?!
    Not a fuckin music, but a finnish fuckin music!

Супер фен
    Град
    sofia
    pisah za da izdam mnenie,nikoi v temata ne e otochnil che triabva da se sujaliava tuka papata...no kakto i da e...aide da ne me iadete poveche che sum izrod,makar che tfa ne e neshto novo
    R.I.P.
    da taka e i e hubavo 4e vseki 4ovek si ima individualno mnenie i s tva e razli4en ot ostanalite ovce , no na mene mi stana mnogo tujno kato po4ina papata, za6toto e bil pone dobrqk

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    Papata be6e dobur 4ovek, oba4e i dobrite hora umirat za jalost. A tova, dali si katolik ili ne, kvo ob6to ima??? Vseki izkazva sa4uvstvie kato 4ovek, za edna neotrazima i unikalna li4nost, koqto e napusnala na6iq svqt.

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Abe hora-religiq ne se obsyjda v internet-sega tva v italiq e zabraneno-a nie tuka se praim na barovci...

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Цитирай Първоначално написано от Niilo
    Замина си, най-накрая!

2. Не сте запознати с папата достатъчно много, че да давате крайни мнения за него

Нямаше да ми е все едно дали е пукнал ако беше направил нещо повече от предшествениците си. Няма никога да уважавам който и да е папа, докато не бъдат променени някои от каноните на католицизма. Как можете да се кланяте на човек, който забранява използването на кондоми?! Католицизма е една от основните причини в южните американски държави да има толкова много заразени със СПИН, а вие сте тръгнали да оплаквате човека, който не промени това?!
    Ne se pi6e taka za Boji slujitel!!!!IDIOT TAKYV

Ебаси тъпото кюфте си!!!

Цитирай Първоначално написано от Niilo
    Замина си, най-накрая!

Да ти кажа че тоя новия които е в момента е още по-консервативен от стария!! Демек това което е направил Йоан Павел си заслужава уважението защото можеше и да не го направи...в смисал можеше да е по-зле...сега тоя новия не е много стока!!

Цитирай Първоначално написано от Momchenceto
    Ебаси тъпото кюфте си!!!
    i az ta obicham!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Momchenceto
    Ебаси тъпото кюфте си!!!
    i az ta obicham!
    Eh momchence momchence pak si prav! Ne ti e za 1vi pat da kazvash istinata za nqkoi!

Град
    София
    Този папа беше уникален.Не само че беше от Полша но и управляваше доста дълго.Лично на мен ми стана жал като разбрах че е починал

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си