- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- папа йоан-павел 2-ри почина
Спокойно, тя не може да каже нищо умно и си го знае, така че не я обиждаш по никакъв начин!Първоначално написано от Ev1lG1rL_
![]()
Левски шампион але але!
мир на праха му
ако е престъпление да те обичам, виновна съм по дяволите! но това не означава, че въпреки вината си спирам да те обичам
oo ti napravo me beshe zabravil....izobshto ne mi puka dali e murtuv ili ne,smurtta shte hvana vsichki rano ili kusno,niama smisul za sujelenia i stradaniaПървоначално написано от air_J
e ti kvo iska6 toi znae6 li vuob6te ot koga e zleПървоначално написано от Eliiiiiiiiii sexsito
i kvo za tva da mu teglqt kur6uma li, estestveno 4e vsi4ki hora go vijdaha kak se mu4i, no toi sam si e izbral da bude papa i dokato e jiv da pomaga i da si vur6i rabotata
sujalqvam naistina mnogo za nego, za6toto be6e naistina edin dobur 4ovek
![]()
![]()
егати депресанта .... бих използвала и друга дума ... изродПървоначално написано от Satanas_daughter
![]()
pisah za da izdam mnenie,nikoi v temata ne e otochnil che triabva da se sujaliava tuka papata...no kakto i da e...aide da ne me iadete poveche che sum izrod,makar che tfa ne e neshto novoПървоначално написано от Ev1lG1rL_
R.I.P.
Замина си, най-накрая!
Айде стига сте се правили на милички.
1. Едва ли повече от 10% от вас са католици
2. Не сте запознати с папата достатъчно много, че да давате крайни мнения за него
Нямаше да ми е все едно дали е пукнал ако беше направил нещо повече от предшествениците си. Няма никога да уважавам който и да е папа, докато не бъдат променени някои от каноните на католицизма. Как можете да се кланяте на човек, който забранява използването на кондоми?! Католицизма е една от основните причини в южните американски държави да има толкова много заразени със СПИН, а вие сте тръгнали да оплаквате човека, който не промени това?!
Not a fuckin music, but a finnish fuckin music!
da taka e i e hubavo 4e vseki 4ovek si ima individualno mnenie i s tva e razli4en ot ostanalite ovceПървоначално написано от Satanas_daughter
, no na mene mi stana mnogo tujno kato po4ina papata, za6toto e bil pone dobrqk
![]()
Papata be6e dobur 4ovek, oba4e i dobrite hora umirat za jalost. A tova, dali si katolik ili ne, kvo ob6to ima??? Vseki izkazva sa4uvstvie kato 4ovek, za edna neotrazima i unikalna li4nost, koqto e napusnala na6iq svqt.
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
Abe hora-religiq ne se obsyjda v internet-sega tva v italiq e zabraneno-a nie tuka se praim na barovci...![]()
Ne se pi6e taka za Boji slujitel!!!!IDIOT TAKYVПървоначално написано от Niilo
Ебаси тъпото кюфте си!!!Първоначално написано от Satanas_daughter
Да ти кажа че тоя новия които е в момента е още по-консервативен от стария!! Демек това което е направил Йоан Павел си заслужава уважението защото можеше и да не го направи...в смисал можеше да е по-зле...сега тоя новия не е много стока!!Първоначално написано от Niilo
i az ta obicham!Първоначално написано от Momchenceto
Eh momchence momchence pak si prav! Ne ti e za 1vi pat da kazvash istinata za nqkoi!Първоначално написано от Satanas_daughter
Този папа беше уникален.Не само че беше от Полша но и управляваше доста дълго.Лично на мен ми стана жал като разбрах че е починал![]()