- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Kakvo gledate sega po TV?
ako mi ostane vreme da gledam tv gledam ftv eurosport shtrakam muzikalnite ima po kanala edno istori4esko predawane subota sutrinta (neznam kak se kazva) 4at pat neshto zabavno ako zaseka zaglejdam se no otkakto papata umrq ne sum vklu4wala tv-to prosto suvpadenie
gleam mTV i mm i mcm
Ако става въпрос какво гледам в момента ... гледам рекламата: Данчо да се жени? - Да да ; Данчо и деца? - Да да; Данчо и жилищен кредит? - Да да; ... Моля заповядайте ... Ех, този Данчо добре се е уредил!Първоначално написано от girlpower
Иначе ... Огледала, ако се събудя толкова рано
Хавайски бряг и От местопрестъплението
MTV-Pimp my ride и Jackass
BTV-Отчаяни съпруги и Квартала на богатите
МеI Love girlpower
Сеца гледам StarAcademy ама точно ся дават реклами...
HaPpiLy EvEr AfteR
Гледкам си НТВ и по-точно - "Стани богат"![]()
Някъде има някой, който мечтае за твоята усмивка и в твоето присъствие открива смисъла на живота си, така че когато си сам, помни това - някой, някъде мисли за теб!!
ami sq ma4a po btv(to az ne 4e go gledam ama tati go e pusnal ii...nqma na kude :P
![]()
Ам аз ся глеам Las Vegas по нова телевизия...мн ми харесва това сериалче![]()
Ден без думи...миг без красота...живот без теб...Това е реалността!!!
Ами след малко Spice
МеI Love girlpower
Do predi 4as gledah Las Vegas. A utre 6te gledam purvo Osudena v 11. Sled tova 6te gledam umno, poneje v 13h imam izpit...![]()
![]()
![]()
A sum bolna i ne sum u4ila, i mi e zle dneska cql den...
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
ouja z 4ajan dvata hiksa i ledeniq :P :P 4e me e napunala ne6to 4ikiqta :P gajeto ne si vur6i ne6to dobre raotata :P
Рядко пускам тв
mi puskai po 4eto e batka kop4eto power i si v efir :P![]()
![]()
![]()
Само теб ли е напънала е я ма питай мен...след малко ще отпусна напрежениетоПървоначално написано от karamel4eto`m
![]()
МеI Love girlpower
В момента гледам Las Vegas по Нова телевизия!
Много готино и свежо сериалче!