- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Вашите родители и отношението им към връзките ви?
Ами зна4и...аз съм на 14......и когато кажа на мама,4е си имам гадже,тя винаги казва,4е съм много малка
...Винаги,когато я питам,може ли да изляза с едно мом4е,което ме харесва и тя,винаги казва,4е съм много малка и трябва да мисля само за у4ене
...За това,ве4е не и казвам,когато си имам гадже,защото знам какво ще ми каже...
![]()
...Веднъж лятната ваканция излязох с едно мом4е,но казах,4е излизам с брад4едка ми
...2 пъти го направих
...Бе хубаво беше
...После 4ак накрая на лятната ваканция(минало се е ве4е много време
) и казах,4е съм излизала с мом4е и тя нищо не ми каза...каза,4е ве4е било нормално...
...Само дето не мога да я разбера...един път казва,4е е нормално,друг,4е още съм малка...
![]()
...Тва е общо зето
![]()
Нямат почти никакво отношение ! А пък и какво ги засяга![]()
we give it all.
Родителите ми в това отношение са приказка. Винаги са се разбирали с момчетата, с които съм и са ги одобрявали (или поне са се престрували, че ги одобряват). Баща ми с повечето се е разбирал супер добре, пият си заедно... мачове, карти...
Със сегашния дори мисля, че се разбират най-добре от всичките до сега. Родителите ми го одобряват, разбират се. Идват ни на гости, обяд, вечери... За разлика от мен и майка му
![]()
Родителите ми никоа са нямали нищо против да бъда с някое момче.Само са искали да го знаят и да им разкажа малко за него,за да видят колко могат да му гласуват доверие и на него,като ме пускат да излизаме.Иначе само веднъж са ми казвали да стоя настрана от момче.И то беше,защото виждаха,че той само ме наранява,а аз страдах много.Дори решиха,че ще се махаме от града,за да не съм близо до него.И бяха прави,да!
не им пука![]()
Ами по принцип предпочитам да не ги запознавам ама то майка ми познава момчето с което съм сега,а пък баща ми не е в БГ и няма как да ги запозная,но знае,че имам приятел(макар че не знам от къде е разбрал) Иначе преди да разбере аз винаги му казвах,че нямам
![]()
Pain, without love
Pain, I can't get enough
Pain, I like it rough
'Cause I'd rather feel pain than nothing at all
не говоря на тази тема с тях...
просто понякога им казвам, че имам приятел, нищо повече![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Амииии наще познават приятеля ми и го харесват наистина много! Обикновено съветите им са да се държа добре с него и да внимавам да не го нараня по някакъв начин, защото аз обикновено не се съобразявам много много и си приказвам...... НО, важното е, че го харесват....Не съм сигурна дали знаят че правим секс, ноооопредполагам, че се досещат![]()
Ново гадже-ни чул,ни видял![]()
Не говоря с тях на тази тема,но понякога мога да им кажа,покажа...но рядко се случва.
Walk go home boy...
Наще не се занимават с личния ми живот.
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Нищо не им говоря за личния си живот - аз на тях не им се бъркам! И думица не им казах, когато ми сервираха, че ще имам сестра, така че не виждам що да им говоря за сърдечните си грижи. Ми те са адски зле моите - майка ми само се прави на заинтересована и ако я запозная с някой приятел, сто на сто ще ме зареже човека. Баща ми пък по десет пъти на ден повтаря "никви гаджета до 25 годишна възраст"....нещо му има на тоя човек![]()
Mistress of pain!
Diva satanica!
Master of temptation!
Майка ми винаги знае с кой съм. Просто тя е като тайните служби. Казвам и дадено име и до седмица знам всиките му провинения.Такава и е професията-да знае.![]()
Иначе запознавам момчето с наще,само ако е нещо сериозно. Пък и сме малък град,знаем се всички и те си ги познават отдавна.![]()
Бащата не го занимавам с такива работи,че е мноого ревнив нещо. Но като пита-казвам му...(случва се рядко)
I'm wishing on a star,
to follow where you are.
I'm wishing on a dream,
to follow what it means....
Ем мен маика ми ме скъска от бъзициина4е до запознаване рядко се стига
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
когато ме питат им казвам защото градът ни е малък и така или иначе ще разберат.... после само ме базикат хаха
Винаги съм на ръба,но никога не падам
Връзките ми не са сериозни и не виждам смисъл да ги запознавам!
От 3 връзки дето съм имала, наще знаят само за едната и я одобряваха. Пускаха ме навсякъде с него.![]()
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
И баща ми и приятелката му се интересуват от личния ми живот, но само до там докъдето аз ги пусна. По отношение на секса не ми се месят. Разбрали сме се, че след като аз не ровя в тяхната дупка и те няма да го правят в моята.
Забранявали са ми да излизам с едно момче преди дооооста години, не бяха прави и аз не ги послушах, но бързо ми стана скучен. Явно след като вече можех да го имам не беше толкова интересен, колкото си мислех.
Много се дразнеха на бившия ми, понеже беше година и малко по-малък от мен. Не го одобряваха изобщо.
Сегашния ми мъж много го харесват жените в семейството, дори с баба ми го запознах и жената така му се зарадваКу4ето оба4е не може да го понася, а баща ми и той го харесва, но все пак е бая дръпнат
![]()
![]()
Робинята на Quench