.

Виж резултатите на анкетата: От кой чужд футболен отбор сте?

Гласували
79. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Ювентус

8 10,13%
  • Манчестър Юнайтед

19 24,05%
  • Реал Мадрид

16 20,25%
  • Арсенал

5 6,33%
  • Байер Леверкузен

2 2,53%
  • Милан

9 11,39%
  • Друг

20 25,32%
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 87
    Повече от фен
    Ювентус

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от aBeP4eTo
    Цитирай Първоначално написано от LunaTriCk
    There's only one team in the World & it's name is Liverpool
    You'll Never Walk Alone!
    Аз от футбол до скоро не разбирах ама се позапалих
    Та... истината е една LIVERPOOL!!!
    Ама то да си фен на Ливърпул си е чиста проба мазохизъм. Това го призна дори коментатора на биТиВи Алекси Сокачев, който е луд фен на мърсисайдци. Най-големия мазохизъм, както той се изрази е да си фен на Ливърпул, Славия и Интер. Той самия е за Ливърпул, СлаБия и Милан.
    Левски шампион але але!

Голям фен
    Барсаааааааааааааааааааа
    Любовта е дума, измислена от комунистите за да ебат без пари! {Nekasa4a}

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    Chelseaaaaaaaa

Give me your best shot motherfucker!

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    Barselona
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    Ама то да си фен на Ливърпул си е чиста проба мазохизъм. Това го призна дори коментатора на биТиВи Алекси Сокачев, който е луд фен на мърсисайдци. Най-големия мазохизъм, както той се изрази е да си фен на Ливърпул, Славия и Интер. Той самия е за Ливърпул, СлаБия и Милан.

1. Така се разбира кой е фен, кой не е. Отбора е в труден период и е логично да не се очакват големи постижения, въпреки потеклото му. Следващия сезон в Premiership ще има само един отбор и той е от града на Бийтълс(не не е Евъртън).
    2. Алекси Сокачев и другия му адаш по коефициент на интелигентност коментатор никога не са разбирали тази игра футбол. Просто на БТВ коментаторите са възможно най-тъпите. Та него не го слушак какво говори. Щот и той незнае за какво става дума.

uiu
    Guest

hihihi

Real madrid mn q!

Реал Мадрид!
    Пълно със звезди...жалко, че обаче почти винаги се излагат...

Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Реал Мадрид!
    Пълно със звезди...жалко, че обаче почти винаги се излагат...
    Те за това ги мрази целия свят, защото е пълно с звезди. По точно не толкова звезди, колкото манекенки, като Бйекам. А колкото до Ливърпул си е 100% мазохизъм да си им фен и ми е голям кеф да гледам провалите им, защото са ми противен отбор. Но съм съгласен, че един отбор трябва да се поддържа и в добри и в лоши дни!
    Левски шампион але але!

Милан

Град
    Anfield
    Те за това ги мрази целия свят, защото е пълно с звезди. По точно не толкова звезди, колкото манекенки, като Бйекам. А колкото до Ливърпул си е 100% мазохизъм да си им фен и ми е голям кеф да гледам провалите им, защото са ми противен отбор. Но съм съгласен, че един отбор трябва да се поддържа и в добри и в лоши дни!
    След днесшния мач, мислиш ли че е мазохисъм да си от Ливърпул. Щот друг отбор нямаше на терена там. Просто невероятен гол Аз останах без думи...мога само едно да кажа
    YNWA !!!!

Голям фен
    Град
    Пловдив
    След днесшния мач, мислиш ли че е мазохисъм да си от Ливърпул. Щот друг отбор нямаше на терена там. Просто невероятен гол Аз останах без думи...мога само едно да кажа
    YNWA !!!!
    Да ама що отмениха втория гол на Ювентус?

Град
    Anfield
    Щот е бил нередовен най-вероятно. Пък и съдията зачита головете, не Ливърпул. Моля те не вини отбора. По-силния в пъти победи.

Манчестър ОЛЕЕЕ
    Искате ли бис, искате ли още?
    Тръгвайте с момчето от Бруклин
    За пореден път искам да чуя как крещите-
    Can i Get an ENcore
    Do you wanna more
    Cooking raw with the Brookly boy
    so for one last time i neeed ya to roar
    Linkin Park-forever

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Man.United !
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Град
    Свищов Town
    YNWA !!!!
    През първото полувреме да, но през второто Юве играха по-добре! Доколкото е възможно с този некадърен треньор да се играе добре, защото той мисли само за защита, а аз такъв футбол не харесвам. Много ме е яд вчера и за Лион, но те ще бият в реванша. Днес се надявам противните Милан и Интер да се изпотрепят, а Челси и Байерн да правят каквото си искат. Байерн са супер противни, а Челси са симпатичен отбор с ужасно отвратителен треньор!
    Левски шампион але але!

Голям фен
    Град
    Пловдив
    YNWA !!!!
    През първото полувреме да, но през второто Юве играха по-добре! Доколкото е възможно с този некадърен треньор да се играе добре, защото той мисли само за защита, а аз такъв футбол не харесвам. Много ме е яд вчера и за Лион, но те ще бият в реванша. Днес се надявам противните Милан и Интер да се изпотрепят, а Челси и Байерн да правят каквото си искат. Байерн са супер противни, а Челси са симпатичен отбор с ужасно отвратителен треньор!
    И аз съм на т'ва мнение

ne se interesuvam ot futbol no glasuvah Real
    Chakaj me na zavoa moa doa moa ne doa ma ako doa ti pokaa ko moa

Фен
    Град
    Sofia ghetto
    Каква е тая тъпа анкета!? Как може да не сложиш БАРСЕЛОНА!? Иначе гласувах за Ман Юн
    и Интер

Фен
    Град
    Sofia ghetto

1. Така се разбира кой е фен, кой не е. Отбора е в труден период и е логично да не се очакват големи постижения, въпреки потеклото му. Следващия сезон в Premiership ще има само един отбор и той е от града на Бийтълс(не не е Евъртън).
    2. Алекси Сокачев и другия му адаш по коефициент на интелигентност коментатор никога не са разбирали тази игра футбол. Просто на БТВ коментаторите са възможно най-тъпите. Та него не го слушак какво говори. Щот и той незнае за какво става дума.
    Леле колко си прав не е истина! Алекси Сокачев и Васил Делов са ми "любимци". Как може да изберат такива сперматозоиди за коментатори на Champions League!? Мен да беха избрали, щех да съм 100 пъти по-добър
    и Интер

Фен
    Град
    Somewhere I Belong

mi

mi az sum ot Real Madird.....moje bi zaradi beckam:P.

Фен Аватара на skiipar
    Град
    boulevard of broken dreams
    Челси Челси Челси Челси Челси Челси Челси Челси Челси Челси Челси Челси Челси Челси Челси Челси Челси Челси Челси Челси
    Челси Челси Челси Челси Челси Челси Челси Челси |

леле що не сте го включили

лел олях се
    HaPpiLy EvEr AfteR

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    Mai vseki e za 6ampinite. Az glasuvah za Arsenal de. Ot mn vreme gi gledam po4ti redovno nakude sa. Daje i da sa 9 dupka na kavala, pak 6te si me kefqt.

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Ами май подписа и аватара ми говорят!!!

Супер фен
    MANCHESTER UNITED 4ever

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си