- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Последната книга, която прочетохте...
[quote="Medivh"]НЕ съм съгласен. Филмите по книги са много, ама МНОГО рядко по-яки от книгата. Но отнемат по-малко време. quote]Първоначално написано от Traffic
Абсолютно съм съгласна! Аз предпочитам да прочета книгата, сама да си представя героите, да си изградя моя представа, да си обогатя речника...Иначе като гледаш филм всичко ти се дава наготово... Не ти работи въображението изобщо!
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
И аз сега чета "Наследникът от Калкута",а предната книга беше "До Чикаго и назад",напоследък ме мързи да чета защото пък не ми остава много време!Първоначално написано от {}Slanchiceto{}
Тя го обичаше,той нея не...
Тя го ревнуваше,той нея не...
Тя го забрави,той нея не!
e 4e kak 4eta ma predi da si legna dva tri 4asa nqma kut zema da prikazvam pred pzoanti pred klienti edno drugi hukut mukata takovata unakovata se pak entiligentni trq sme :P![]()
![]()
a za stil predimnoi klasika te sa nai sudurjatelni i ima mno mnoo opit zape4atan v tqhh sa tva ne e za tuka ama se pak :PPP aide tva e ot mene
a liubimoto mi e "Bojestvena komediq" na Dante Aligeri super!
filmite po knigi sa bozii vlastelina na prustenite go dokazva ne samo toi i drugiii si4ki filmi sa ta6ak ni6to ob6to si4ko iskrivenooo laina !!! ili kniga po film hah abahti avtorskata izdunka nqkoi neuspqlo avtoore4e i aideПървоначално написано от Medivh
Убийство на игрището
Името на розата (Умберто Еко)
много странна книжка....![]()
"пътеводител на галактическия стопаджия"![]()
![]()
СТРАХОТНА КНИГА!!!...поне така са ми казвали,аз все още търся къде я е забутал брат миПървоначално написано от FlowerinesS
![]()