.

Виж резултатите на анкетата: Четете ли книги?

Гласували
32. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да, естествено

11 34,38%
  • Когато имам време и желание

11 34,38%
  • Рядко чета, само ако книгата наистина си заслужава

10 31,25%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    [quote="Medivh"]
    Цитирай Първоначално написано от Traffic
    А и е по-яко да гледам филма, а не да чета книгата. Тва, ако по книгата има филм, де.
    НЕ съм съгласен. Филмите по книги са много, ама МНОГО рядко по-яки от книгата. Но отнемат по-малко време. quote]

Абсолютно съм съгласна! Аз предпочитам да прочета книгата, сама да си представя героите, да си изградя моя представа, да си обогатя речника...Иначе като гледаш филм всичко ти се дава наготово... Не ти работи въображението изобщо!
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Mmm poslednoto ne6to koeto pro4etox be6e "Gnevut na angelite" naistina super gotina knijka

Фен
    Град
    Някъде из вселената!
    Цитирай Първоначално написано от {}Slanchiceto{}
    Ами сега точно чета една книга. На Робърт Щилмарк "Наследникът от Калкута".Не ми остава много време,но иначе обожавам да чета.Успокоявам се по този начин.Сякаш се пренасям в друг по-добър свят.
    Последно прочетох поезията на Пенчо Славейков.
    И аз сега чета "Наследникът от Калкута",а предната книга беше "До Чикаго и назад",напоследък ме мързи да чета защото пък не ми остава много време!
    Тя го обичаше,той нея не...
    Тя го ревнуваше,той нея не...
    Тя го забрави,той нея не!

e 4e kak 4eta ma predi da si legna dva tri 4asa nqma kut zema da prikazvam pred pzoanti pred klienti edno drugi hukut mukata takovata unakovata se pak entiligentni trq sme :P

a za stil predimnoi klasika te sa nai sudurjatelni i ima mno mnoo opit zape4atan v tqhh sa tva ne e za tuka ama se pak :PPP aide tva e ot mene
    a liubimoto mi e "Bojestvena komediq" na Dante Aligeri super!

Цитирай Първоначално написано от Medivh
    Цитирай Първоначално написано от Traffic
    А и е по-яко да гледам филма, а не да чета книгата. Тва, ако по книгата има филм, де.
    НЕ съм съгласен. Филмите по книги са много, ама МНОГО рядко по-яки от книгата. Но отнемат по-малко време. Който е чел Lord of the Rings ще се съгласи. За Потър пък да не говорим.
    Иначе чета доста книги. Любимите са ми Приказка без край и Хобит. Сега чета Дон Кихот .
    filmite po knigi sa bozii vlastelina na prustenite go dokazva ne samo toi i drugiii si4ki filmi sa ta6ak ni6to ob6to si4ko iskrivenooo laina !!! ili kniga po film hah abahti avtorskata izdunka nqkoi neuspqlo avtoore4e i aide

Guest
    Убийство на игрището

Името на розата (Умберто Еко)
    много странна книжка....

Голям фен
    "пътеводител на галактическия стопаджия"

Супер фен
    Град
    above the clouds..
    Цитирай Първоначално написано от FlowerinesS
    "пътеводител на галактическия стопаджия"
    СТРАХОТНА КНИГА!!!...поне така са ми казвали,аз все още търся къде я е забутал брат ми

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си