- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Kogato ste v depresiq...
skrivate mykata v sebe si i se sgu6vate nqkade v staqta si
Spodelqte mykata si s priqtelka/priqtel
hapvate lubimata si hrana i davite bolkata si v nqkoe pitie
izlizate s priqteli na razhgodka
slu6ate muzika/gledate TV
izlizate sam/a i otivate na lubimoto si mqsto
Mai4e predi e imalo takiva temi ma se pak...Ta zna4i kakvo pravite kogato ste v depresiq?
Бъди такъв какъво си,а не какъвто другите искат да бъдеш!!!
ami az slu6am muzika,gledam TV!A kogato e mnogo golqma depresiqta se zatvarqn v sebe si i pla4a
i az taka pravq!girlpower
ami az slu6am muzika,gledam TV!A kogato e mnogo golqma depresiqta se zatvarqn v sebe si i pla4a
Vseki pat e edno i sashto,spodelqm si s priqtelka ili pak s nai-dobriq mi priqtel , takami stava po-dobre... a kogato ve4e naistina depresiqta e golqma zatvarqm se v kashti i pla4a,pla4a dokato ne mi mine...![]()
Ключа към сърцето може да бъде само една мила дума или нежна целувка...
Позволи ми аз да ти я дам!
Рамщайн (песента Далай Лама най-вече) и бираВинаги помага
![]()
Ами зависи от това,коеъо ме е довело до депресията ми.В повечето случаи ако е зарди момче-споделям с една приятелка.Ако е заради нещо друго или ако не искам да го споделя с никого и е пак за мом4е-затварям се в моета стая и плача![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
ami sedq si v kashti na pc-to, gledam filmd a se razseq, kogato nqma nikoi v nas se skasvam ot rev.poneje sega pak sma v depresiq i za da ne i se davam izlizam s friendove i gledam da soi pravq kef napuk na vsichko
![]()
az nai 4esto placha i taka se uteshavam ina4e ne moga!
I azПървоначално написано от girlpower
![]()
Za Teb Sum Veche Taka Daleche i Propast Ni Deli..
Най-често когато съм в депресия карам колело...![]()
![]()
Когато съм в депресия се опитвам да не оставям самичка,по споро търся подкрепата и упората в близък приятел,с който мога да поговоря и споделя...
Отивам на любимото си място и стоя там с часове... Ако е лошо времето играя компютърни игри.
...The hope for future generations has always resided in mortal hands...
Аз най-често скривам мъката си в себе си - рядко споделям личните си проблеми - отивам в стаята си, пускам си някоя любима музика и ако ми се доплаче, плача и по някое време ми олеква...
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Ами аз плача,слушам балади и чатя с най-добрата си приятелка.Това го правя вече всяка вечер от 5 март насам,защото от тогава съм в депресия![]()
Тя го обичаше,той нея не...
Тя го ревнуваше,той нея не...
Тя го забрави,той нея не!
porpincip za sa ne sum ispadal v depresiiii si4ko mi enaredd))
Ами отивам някъде сама или слушам депресираща музика. А по-помагащият вариант е да се скарам с майка ми. Леле как ме успокоява, че съм я изкарала от нерви...
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
za6to trqbva da se depresiratee btw kogato ste v depresiq vijdate ne6tata v po tumanta ukraska na su6tnsota imm bezrazli4ni sa vi psotaraite se prosto da se psotavite leko nad tezi ne6ta da ogledate i neznam dea nam ne e hubavo ne6to depresiqta :PPP sa se setih edinstvenoto ne6to koeto me depresira e maika mi da middava akul prosto otka4am tq e psiholog i prosto hahah :PP luda raota objda mis e natela i po4va da mi dava akulhaha aide
![]()
Ами затварям се в стаята си,пускам си Rammstein - Sonne или Engel, лягам на кревата,гушкам си мечето и започвам да плачкам.Така всичко ми минава.Но процеса е дълъг.Поне една седмица съм така.Не говоря с никого,не ям почти,не излизам освен на даскало.Абе депресията не си е живот![]()
Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати... те се усещат в сърцето.
zatvarqm se v staqta si i slusham baladi,koeto me depresira oshte poveche obache sled kato se naplacha mi olekva ...posle izlizam s dobyr priqtel i moje bi mu razkavzam kakvo stava...ili prosto se razvedrqvam
be vsichko minava rano ili kysno ...
Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...
Истински същественото е невидимо.
http://tuleni.hit.bg/indexbg.html
когато аз съм в депресия взимам нещо шоколадово затварям се в стаята си и си пускам музика и като реша че няма смисал да се депресирвам си пускам Don`t worry be happy![]()
после взимам телефона и започвам да говоря с приятели
![]()
Ne priemai jivota tvarde naseriozno!!Vse pak nikoi ne ojivqva))!
mi az obiknoveno puskam niakoia tupa tema v foruma kato bihte li ostavili predsmurtno pismo predi da se samoubiete,vsichki me napliuvat i az se skatavam malko ot fforuma i kato se poosafera sled kato sum si nariazala krakata i drugi chaasti ot tialoto s brasnarsko nojche se vrushtam kum normalen jivot
нарязвам си ръцете с бръснарско ножче
под звуците на Cannibal Corpse(най-често)
или пък се напивам с `cannibal`girl()или просто отивам..
на едно мястода си мисля и си взимам дискмена
естествено и рева и после се прибирам и съм нов
човек![]()
mi to4no sega sum v nqkakva tupa depresiq, i az ne znam za6to....![]()
slu6am si muzika, mislq si kolko sa gadni nqkoi hora, koeto o6te pove4e me drazni i mi ide da kre6tq....bblblbl vsu6nost, kogato sum v depresiq se mrazq i to adski mnogo![]()
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
rqdko izpadam v depresiq , no kogato tova se slu4i se stremq kolkoto moga pove4e da se zabavlqvam , bilo to s priqteli ili sama s muzika i tv![]()
miii zavisi ponqkoga silna muzika mi pomaga., ponqkoga mi olekva kato se napla4a ama ima slu4ai i kogato samo se karam s horata okolo men![]()