.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Голям фен
    Град
    Пловдив

Класически балет

Какво ще кажете по темата?Харесва ли ви?Гледали ли сте го на живо?А играли ли сте някога?

Ami az prredi hodih na sportni tanci.Gotino e

gotin e, ne sam gledala na jivo , nito pak sam trenirala,marak 4e po edno vreme mi se moleha da hodq,ama az - ne inat
    Ключа към сърцето може да бъде само една мила дума или нежна целувка...
    Позволи ми аз да ти я дам!

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Eliiiiiiiiii sexsito
    Да но спортните танци нямат нищо общо с класическия балет.Ми аз съм играла 6 години,обиколила съм половината Европа(по турнета) и да си призная още си ми е тръпка да танцуам на палци.

Цитирай Първоначално написано от BaT_GirL
    Да но спортните танци нямат нищо общо с класическия балет.Ми аз съм играла 6 години,обиколила съм половината Европа(по турнета) и да си призная още си ми е тръпка да танцуам на палци.
    e da znam 4e ne si prili4at,ama az kazvam 4e sam hodilasmao na sportni tanci
    radvam se 4e si imala tolkova turrneta

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от BaT_GirL
    e da znam 4e ne si prili4at,ama az kazvam 4e sam hodilasmao na sportni tanci
    radvam se 4e si imala tolkova turrneta
    Хубаво е да ходиш извин България ама не с мама и тати Ние бяхме едно 40 човека(момичета)и беше страшно яко.

Супер фен
    А?! Темата не беше ли за класическия балет?
    Или маи вече е за "Кои каде ходил?!" бля бля!?
    Поне като ще пускате тема пишете по нея!!! Не мисля,
    че повечето ги интересува каде сте ходили!
    Аз пък ходих на народни танци
    Та класическия балет не е за мен никога не съм ходила на такова нещо! Хубаво е ама да го гледаш по ТВто
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Голям фен
    Град
    I MightBe in front of u.iMightBeBehind u.EitherWay,I have a knife.Don'tMakeAnySudden,IcanSlip
    az hodih ot 6godi6na do 5 klas ama posle se otkazah iaz neznam a6to...naistina trypkata si be6e golqma
    Love is not like anything.Especially a fucking knife!

нещо не ме кефи
    не съм ходила преди и не мисля да отида някога

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    И на мен нещо не ми е интересен балета. То не е ли мач да се бутат и блъксат. Да храчат и пускат сополи по терена...

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Ami az kato mnogo mnogo malka hodih na klasi4eski balet... ami hubavo be6e, ama nqma da vi kazvam kolko travmi imam i do sega ot nego... kakto i da e...
    Ina4e e naistina adski krasivo da go gleda6, hodila sym da izvesten broi predstavlqniq i sa mnogo efektni Mnogo krasivo izkustvo
    The art of love is not to let your heart get broken !

mda qko e da go gleda6 est :P

Повече от фен
    gledal sum 2puti s priqteli i be6e mn gotino,no nikoga ne bih igral-mn trudno mi se truva +tova...be nz.

HORA,ZAPOMNETE-AZ SUM MOM4E!!!

Голям фен
    Hodila sum na "lebedovo ezero" v operata...baleta e neshto izklu4itelno krasivi...no opredeleno ne e za vseki!Men li4no nikoga ne me e privli4al....

Obiknesh li obi4ai silno,
    namrazish li zavinagi mrazi,
    ne sujalqvai nikoga za nishto,
    edva li nqkoi teb shte sujali...!!!

mi kato biah malka hodih okolo 2 godini na uroci mnogo e hubavo ama e trudno,i sum gledala sushto no spored men e po priatno da go igraesh ot kolkoto da go gledash

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от _Jessy_
    Ami az kato mnogo mnogo malka hodih na klasi4eski balet... ami hubavo be6e, ama nqma da vi kazvam kolko travmi imam i do sega ot nego... kakto i da e...
    Ina4e e naistina adski krasivo da go gleda6, hodila sym da izvesten broi predstavlqniq i sa mnogo efektni Mnogo krasivo izkustvo
    А ако не е тайна къде си играла?Видях че си от Пловдив затова питам...

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Satanas_daughter
    mi kato biah malka hodih okolo 2 godini na uroci mnogo e hubavo ama e trudno,i sum gledala sushto no spored men e po priatno da go igraesh ot kolkoto da go gledash
    Едно е да си в публиката друго на сцената.Разликата е огромна.

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Ами по принцип класическия балет не ме влече и за това не съм и гледала на живо! Но иначе ми харесва . Ам... Аз преди тренирах Диско Балет , но не и класически:P. :P
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite
    ne nikoga ne sam gledala na jivo nito sam tancuvala no ina4e po tv-to kat gledam e qko

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си