- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Класически балет
Какво ще кажете по темата?Харесва ли ви?Гледали ли сте го на живо?А играли ли сте някога?
Ami az prredi hodih na sportni tanci.Gotino e![]()
![]()
gotin e, ne sam gledala na jivo , nito pak sam trenirala,marak 4e po edno vreme mi se moleha da hodq,ama az - ne inat![]()
Ключа към сърцето може да бъде само една мила дума или нежна целувка...
Позволи ми аз да ти я дам!
Да но спортните танци нямат нищо общо с класическия балет.Ми аз съм играла 6 години,обиколила съм половината Европа(по турнета) и да си призная още си ми е тръпка да танцуам на палци.Първоначално написано от Eliiiiiiiiii sexsito
e da znam 4e ne si prili4at,ama az kazvam 4e sam hodilasmao na sportni tanciПървоначално написано от BaT_GirL
radvam se 4e si imala tolkova turrneta![]()
![]()
Хубаво е да ходиш извин България ама не с мама и татиПървоначално написано от Eliiiiiiiiii sexsito
Ние бяхме едно 40 човека(момичета)и беше страшно яко.
А?! Темата не беше ли за класическия балет?
Или маи вече е за "Кои каде ходил?!" бля бля!?
Поне като ще пускате тема пишете по нея!!! Не мисля,
че повечето ги интересува каде сте ходили!
Аз пък ходих на народни танци![]()
Та класическия балет не е за мен никога не съм ходила на такова нещо! Хубаво е ама да го гледаш по ТВто![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
az hodih ot 6godi6na do 5 klas ama posle se otkazah iaz neznam a6to...naistina trypkata si be6e golqma![]()
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
нещо не ме кефи![]()
не съм ходила преди и не мисля да отида някога![]()
И на мен нещо не ми е интересен балета. То не е ли мач да се бутат и блъксат. Да храчат и пускат сополи по терена...
Ami az kato mnogo mnogo malka hodih na klasi4eski balet... ami hubavo be6e, ama nqma da vi kazvam kolko travmi imam i do sega ot nego... kakto i da e...
Ina4e e naistina adski krasivo da go gleda6, hodila sym da izvesten broi predstavlqniq i sa mnogo efektniMnogo krasivo izkustvo
![]()
The art of love is not to let your heart get broken !
mda qko e da go gleda6 est :P
gledal sum 2puti s priqteli i be6e mn gotino,no nikoga ne bih igral-mn trudno mi se truva +tova...be nz.
HORA,ZAPOMNETE-AZ SUM MOM4E!!!
mi kato biah malka hodih okolo 2 godini na uroci mnogo e hubavo ama e trudno,i sum gledala sushto no spored men e po priatno da go igraesh ot kolkoto da go gledash
А ако не е тайна къде си играла?Видях че си от Пловдив затова питам...Първоначално написано от _Jessy_
Едно е да си в публиката друго на сцената.Разликата е огромна.Първоначално написано от Satanas_daughter
Ами по принцип класическия балет не ме влече и за това не съм и гледала на живо! Но иначе ми харесва . Ам... Аз преди тренирах Диско Балет , но не и класически:P. :P
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
ne nikoga ne sam gledala na jivo nito sam tancuvala no ina4e po tv-to kat gledam e qko![]()