- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Mladejite i Politikata
До известна степен се интересувам. Колкото и да е все пак искам да знам какво става. Дори да съм наясно, че част от истината(по-голяма или по-малка) остава скрита. Но по един или друг начин политиката и политиците, не само българските, влияят на живота на хората. Пък и информацията е знание, а знанието - сила.
Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.
Интересувам се.
Дори мисля че бих се занимавала с политика по-нататък, но преди повече от 2 години и половина прочетох една книга за баба Ванга, и там тя казваше, че жените в България не бива да се занимават с политика - тогава всичко ще се оправи в нашата държава. Като че ли това е основната причина, по която се отказах от това занимание.
Политиката на правителството, президента и парламента оказват голямо влияние върху икономическото развитие на страната и непосредствено върху реалния живот на хората. Чрез издаваните закони, наредби, заповеди и други нормативни актове те променят живота ни така, както смятат за правилно. Пък да не говорим, че паричната политика на правителството е основният начин за държавно регулиране на икономиката.
Така че смятам, че политиката е интересно нещо.![]()
Животът е прекрасен
Да интересувам се и то горещо....защото мразя безотговорни хора....а колкото и да не вярвате именно политиката ни раководи глвано живота...там се правят закони и сичко както каза Добрина :P Кофти гледка е как по време на избори двама цакат сварка и мърморят как не им харесват резултатите ... или като казват "Всички са маскари" Като всички са маскари да не се уплакват от политиците...а първо да земат а си дигнат загнилите мързеливи гъзове и да ходят да гласуват....дразня се и на страите хора с промитите мозъци....нямат сили да ходят да си купят хляб но с двама мъже помощ ще се организират да отиде да пусне червената бюлетина на избори....и ся както е тръгнало на есен има избори и стнаишев и другарите му се готвят за управляваща партия....Станишката си гласи заднико за примиерския стол демек работите не отиват на добре...ако стане така...а ще стане повярваите ми .... ще ставаме пак пьонерчета....ше ви карат да ходите по бригади за домати....ше ви карат да си зашивате петолъчка нашивкаче станеме и чавдарчета...и сички там простотии
![]()
![]()
и да не е баш така нещо подобно ше стане...
miii razbira se 4e se interesuvam
vse pak ot politikata zavisi polojenieto v na6ata strana
dali 6te ima bednost,ubistva,razvitie i tn
nadqvam se nqkoi den da stana politik :P :P :P :P :P hahhahah
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
ми зависи не чак много но се пак не падам от Марс![]()
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!