- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Харесвате ли родителите си?
Ne, no mojeshe da sa i po-zle![]()
Na nikoi ne mu puka che si neshtasten,
taka che po-dobre bydi shtastliw!
bahti gotinite pi4ove det sa tez moite roditeli ne samo im se kefq mi neznam svlaqm im 6apka kak me sitraqha milite mno im s ekefq mnog si gi obi4am i neznammmm iskam da si gi gu6na sq id a im go kaja i tv ana tqh da go znaqt te ne 4e ne go znaqt no se pak neznam ko 6tqh da praq bez tqh ili snqkoi drugi prosto im se kefq !
Аз си ги харесвам. Т.е. не съм сигурна, че ги харесвам, но си ги обичам. А иначе ги уважавам по различен начин, но ги уважавам.
Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.
as ne samo 4e gi obi4am, ami naistina gi obojavam![]()
![]()
strahotno sa
![]()
![]()
![]()
![]()
mnogo si gi obi4am mnogo gi uvajavam no uspeia li da se uredq li nqkude da se uredq i da zapo4na da se izdurjam pri purva vuzmojnost bye bye
Moite roditeli sa dali vsi4ko, za da porastna i da stane 4ovek ot mene. Oba4e ponqkoga me karat da se 4uvstvam vinovna, edva li ne 4e sa dali mladostta si da me otgledat i sa potro6ili suma ti pari po mene. Ei tva otno6enie mnogo ne mi haresva, oba4e si gi obi4am takiva. Prosto ve4e sum na 20 i mislq, 4e e vreme da me vuzpriemat kato jena, a ne kato detence. Zatova nqkoi ne6ta v povedenieto im mnogo me draznqt.
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
не ги понасям
i az mnogo xaresvam roditelite si...naistina mn si gi obi4kam...mn qki roditeliu imam i ne gi zamenqm za nikoi drygi![]()
Преди повече харесвах майка си, обаче в полседно време баща ми сякаш е по-пекан. С мама вярно, че всичко си говорим, а с тати не, обаче майка ми ми прави по-големите проблеми, особено що се отнася до парите. Баща ми много му харесвам това, че само пита "Имаш ли пари?" и аз като кажа не, без излишни въпроси направо дава. Докато майка ми само дето още касовите бележки не ги иска на отчет. Иначе други кусури нямат, много си ги обичкам![]()
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
Mrazq maika si,zaradi prostotiite koito vur6i,nikoga nqma da i prostq!Spodelqh edinstveno s ba6ta si,no toi po4ina.taka e nqkoi si jiveqt jivot kato po prikazkite,a drugi se opitvat da oceleqt i da napravqt ne6to s jivota si
Така ме е ударил хормона, че ме е страх да спя сам.
Ти можеш ли да правиш свирки?
- Не, не мога!
- Нищо, ти го лапни пък колкото можеш
Харесвам ги, те са най-сладките родители на този свят
. Бяха ми едни такива консервативнички, намусенички и се промениха, станаха модернички, усмихнатички, готини и всичко заради мен...Обичам ги и не мога да опиша колко много ми липсват
![]()
Always borrow money from pessimists...They don't expect giving back.
ba6ta mi suxxx! mrazq go! dobre, 4e ne go vijdam, 4e sigurno 6tqh da se hvurlq da go udu6a![]()
ina4e maika mi q obi4am :P daje mnoo... vupreki, 4e ponqkoga mi se struva, 4e q mrazq ne e taka :P maika mi e edin ot nai skupite, nai vajnite i nai obi4ani hora v moq jivot i bih napravila vsi4ko za neq![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
ba6tami-no coment prosto
maikami-mu4i se zenata ma kwo da se prawi...ponqkoga mn q mrazq,mah twa e momentnoina4e mn ocnqwam naposledyk kakwo prawi za men
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
Ами майка ми я няма, но е много добър човек.Изобщо е много любвеобилна и мила и...абе супер
С баща ми не се разбирам много, ама се опитва човека да се грижи за мен и го оценявам.
Но не съм споделяла никога нищо и с двамата.Някак си не съм свикнала, което май не е много редно![]()
в топла нощ през юли
maika mi i ba6ta mi sa super gotini hora i az mnogo im se kefa.Jiveem si super i ne se oplakvam
HORA,ZAPOMNETE-AZ SUM MOM4E!!!
mi kato cqlo mnogo si gi haresvam![]()
samo sam malko nedovolna ot maika mi..![]()
mnogo e pritesnitelna jenata .. ne samo za mene,a i za brat mi.. toi deto e po4ti na 22 godini i tq produljava adski mnogo da se pritesnqva za nego,da mu zvannka 4esti4ko da go pita kude e i takam..
s mene e su6toto,izlizam i sled 1-2 4asa tq mi zvunka na GSM-a,da pita kude sam,kakvo prava .. leko e dosadno,ama 6tom taka e po-spokoina no problem..
a i 4estno kazano me durji doosta .. abe de da znam,imam si ograni4enia v izlizaniata... smisal ne izlizam mnogo do kusno...ama vsqko zlo za dobro de
![]()
a za ba6ta mi.. toi e COOL 4ovek,mnogo si go obi4kam,dava si mi vsi4ko,problema oba4e e ,4e ako maika mi ne dade,dori ba6ta mi da dava ne stava.. ot maika mi zavisi vsi4ko...![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
haresvam gi i mnogo si gi obi4kam![]()
Mii...i da i ne...obicham gi...ot nishto ne sa me lishili,no ponqkoga mno0o me kosqt...aMa ina4e kato cqlo sa si gotinki...haresvam si gi![]()
Pla4a TiHo,Smeq Se VisoKo,Obi4aM SilNo0o,OtMyhTaVam JestoKo0o :PpP
Аз мойте много си ги обичкам,макар че с майка ми сме кат куче и котка,а баща ми го виждам много рядко.Мого ги уважавам и МНОГО ГИ ОБИЧАМ![]()
![]()
![]()
"Защо очите ти са толкова красиви?
Защо ли казваш думи винаги лъжливи?
Защо ли моето сърце така наказа?
Защо обичам те и истински те мразя"
Obi4am gi mnogo!
"Under His wings,I'll find refuge.." Psalm 91
Ami opredeleno roditelite mi za men imat nai golqmo zna4enie zashtotot te sa mi dali jivot i te prodyljavat da me karat da se 4uvstvaqm 6tastliva i mn jiznena.Roditelite za men sa nai svqtoto ne6to i tka te trqbva da budat za vsi4ki detza!!!!!!!!!!!
Haresvam moite roditeli,no ne vav vsqko onto6enie.Mnogo sam im blagodarna,4e se grijat za men,udisvat mi za vsqka edna pri6tqvka dori i da ne sam im poiskala ne6to...ni6to ne mi lipsva materiqlno.Samo,4e ne gi haresvam v tova,4e ponqkoga sa prekaleno zagrijeni za men ama PREKALENO!I 4e si mislqt nqkoi ne6ta za men,koito az izob6to ne pravq.Ako se izgladqt nqkoi ne6ta moje naistina da sa mnogo gotini
Po-dobre da si obichal i da si zagubil,otkolkoto nikoga da ne si obichal!
Ами аз лично-вече не знам!Преди когато бях малка,а бях "детето" се ми се угаждаше и т.н..Естествено пораснах и нашите станаха супер взискателни към мен.Често се караме.Но аз си ги обичам.Но преди години аз ги разочаровах и то много.Та сега ми нямат особено довери.Но се разбираме!
ами аз си обичкам много мама и татко.Наистина малко им се ядосвам за глупости,ама иначе са много свестни.Понякога се нервя на прекалената им загриженост,но разбирам че всичко каквото правят е за мое добро.