.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 105

Град
    Madhouse
    Ne, no mojeshe da sa i po-zle
    Na nikoi ne mu puka che si neshtasten,
    taka che po-dobre bydi shtastliw!

bahti gotinite pi4ove det sa tez moite roditeli ne samo im se kefq mi neznam svlaqm im 6apka kak me sitraqha milite mno im s ekefq mnog si gi obi4am i neznammmm iskam da si gi gu6na sq id a im go kaja i tv ana tqh da go znaqt te ne 4e ne go znaqt no se pak neznam ko 6tqh da praq bez tqh ili snqkoi drugi prosto im se kefq !

Аз си ги харесвам. Т.е. не съм сигурна, че ги харесвам, но си ги обичам. А иначе ги уважавам по различен начин, но ги уважавам.
    Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.

Супер фен
    Град
    sofia
    as ne samo 4e gi obi4am, ami naistina gi obojavam strahotno sa

Голям фен
    Град
    sofia
    mnogo si gi obi4am mnogo gi uvajavam no uspeia li da se uredq li nqkude da se uredq i da zapo4na da se izdurjam pri purva vuzmojnost bye bye

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    Moite roditeli sa dali vsi4ko, za da porastna i da stane 4ovek ot mene. Oba4e ponqkoga me karat da se 4uvstvam vinovna, edva li ne 4e sa dali mladostta si da me otgledat i sa potro6ili suma ti pari po mene. Ei tva otno6enie mnogo ne mi haresva, oba4e si gi obi4am takiva. Prosto ve4e sum na 20 i mislq, 4e e vreme da me vuzpriemat kato jena, a ne kato detence. Zatova nqkoi ne6ta v povedenieto im mnogo me draznqt.

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Повече от фен
    не ги понасям

Повече от фен
    Град
    в страната на любовта
    i az mnogo xaresvam roditelite si...naistina mn si gi obi4kam...mn qki roditeliu imam i ne gi zamenqm za nikoi drygi

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    Преди повече харесвах майка си, обаче в полседно време баща ми сякаш е по-пекан. С мама вярно, че всичко си говорим, а с тати не, обаче майка ми ми прави по-големите проблеми, особено що се отнася до парите. Баща ми много му харесвам това, че само пита "Имаш ли пари?" и аз като кажа не, без излишни въпроси направо дава. Докато майка ми само дето още касовите бележки не ги иска на отчет. Иначе други кусури нямат, много си ги обичкам

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Град
    plovdiv-MaInA tOwN
    Mrazq maika si,zaradi prostotiite koito vur6i,nikoga nqma da i prostq!Spodelqh edinstveno s ba6ta si,no toi po4ina.taka e nqkoi si jiveqt jivot kato po prikazkite,a drugi se opitvat da oceleqt i da napravqt ne6to s jivota si
    Така ме е ударил хормона, че ме е страх да спя сам.

Ти можеш ли да правиш свирки?
    - Не, не мога!
    - Нищо, ти го лапни пък колкото можеш

Град
    Milano
    Харесвам ги , те са най-сладките родители на този свят . Бяха ми едни такива консервативнички, намусенички и се промениха, станаха модернички, усмихнатички, готини и всичко заради мен...Обичам ги и не мога да опиша колко много ми липсват
    Always borrow money from pessimists...They don't expect giving back.

ba6ta mi suxxx! mrazq go! dobre, 4e ne go vijdam, 4e sigurno 6tqh da se hvurlq da go udu6a
    ina4e maika mi q obi4am :P daje mnoo... vupreki, 4e ponqkoga mi se struva, 4e q mrazq ne e taka :P maika mi e edin ot nai skupite, nai vajnite i nai obi4ani hora v moq jivot i bih napravila vsi4ko za neq

Любовта е най-висшата степен на омразата

Голям фен
    Град
    I MightBe in front of u.iMightBeBehind u.EitherWay,I have a knife.Don'tMakeAnySudden,IcanSlip
    ba6tami-no coment prosto
    maikami-mu4i se zenata ma kwo da se prawi...ponqkoga mn q mrazq,mah twa e momentnoina4e mn ocnqwam naposledyk kakwo prawi za men
    Love is not like anything.Especially a fucking knife!

Голям фен
    Град
    Враца
    Ами майка ми я няма, но е много добър човек.Изобщо е много любвеобилна и мила и...абе супер
    С баща ми не се разбирам много, ама се опитва човека да се грижи за мен и го оценявам.
    Но не съм споделяла никога нищо и с двамата.Някак си не съм свикнала, което май не е много редно
    в топла нощ през юли

Повече от фен
    maika mi i ba6ta mi sa super gotini hora i az mnogo im se kefa.Jiveem si super i ne se oplakvam

HORA,ZAPOMNETE-AZ SUM MOM4E!!!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    mi kato cqlo mnogo si gi haresvam
    samo sam malko nedovolna ot maika mi..
    mnogo e pritesnitelna jenata .. ne samo za mene,a i za brat mi.. toi deto e po4ti na 22 godini i tq produljava adski mnogo da se pritesnqva za nego,da mu zvannka 4esti4ko da go pita kude e i takam..
    s mene e su6toto,izlizam i sled 1-2 4asa tq mi zvunka na GSM-a,da pita kude sam,kakvo prava .. leko e dosadno,ama 6tom taka e po-spokoina no problem..
    a i 4estno kazano me durji doosta .. abe de da znam,imam si ograni4enia v izlizaniata... smisal ne izlizam mnogo do kusno... ama vsqko zlo za dobro de
    a za ba6ta mi.. toi e COOL 4ovek,mnogo si go obi4kam,dava si mi vsi4ko,problema oba4e e ,4e ako maika mi ne dade,dori ba6ta mi da dava ne stava.. ot maika mi zavisi vsi4ko...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен
    Град
    sofia
    haresvam gi i mnogo si gi obi4kam

Mii...i da i ne...obicham gi...ot nishto ne sa me lishili,no ponqkoga mno0o me kosqt...aMa ina4e kato cqlo sa si gotinki...haresvam si gi
    Pla4a TiHo,Smeq Se VisoKo,Obi4aM SilNo0o,OtMyhTaVam JestoKo0o :PpP

Град
    sofia
    Аз мойте много си ги обичкам,макар че с майка ми сме кат куче и котка,а баща ми го виждам много рядко.Мого ги уважавам и МНОГО ГИ ОБИЧАМ
    "Защо очите ти са толкова красиви?
    Защо ли казваш думи винаги лъжливи?
    Защо ли моето сърце така наказа?
    Защо обичам те и истински те мразя"

:)

Obi4am gi mnogo!
    "Under His wings,I'll find refuge.." Psalm 91

Ami opredeleno roditelite mi za men imat nai golqmo zna4enie zashtotot te sa mi dali jivot i te prodyljavat da me karat da se 4uvstvaqm 6tastliva i mn jiznena.Roditelite za men sa nai svqtoto ne6to i tka te trqbva da budat za vsi4ki detza!!!!!!!!!!!

Град
    Burgas
    Haresvam moite roditeli,no ne vav vsqko onto6enie.Mnogo sam im blagodarna,4e se grijat za men,udisvat mi za vsqka edna pri6tqvka dori i da ne sam im poiskala ne6to...ni6to ne mi lipsva materiqlno.Samo,4e ne gi haresvam v tova,4e ponqkoga sa prekaleno zagrijeni za men ama PREKALENO! I 4e si mislqt nqkoi ne6ta za men,koito az izob6to ne pravq.Ako se izgladqt nqkoi ne6ta moje naistina da sa mnogo gotini
    Po-dobre da si obichal i da si zagubil,otkolkoto nikoga da ne si obichal!

Фен
    Град
    някъде там
    Цитирай Първоначално написано от danger_girl
    az mng si gi obi4am. e verno ima ponqkoga momenti na nerazbiratelstvo,no ina4e sa super

Ами аз лично-вече не знам!Преди когато бях малка,а бях "детето" се ми се угаждаше и т.н..Естествено пораснах и нашите станаха супер взискателни към мен.Често се караме.Но аз си ги обичам.Но преди години аз ги разочаровах и то много.Та сега ми нямат особено довери.Но се разбираме!

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    ами аз си обичкам много мама и татко.Наистина малко им се ядосвам за глупости,ама иначе са много свестни.Понякога се нервя на прекалената им загриженост,но разбирам че всичко каквото правят е за мое добро.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си