- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Харесвате ли родителите си?
Много харесвам родителите си!Те са най-прекрасните хора на света,които познавам.Много са толерантни и търпеливи.Никога не са ме ограничавали и винаги са ми давали достатъчно свобода.Помагат ми и ме разбират,спокойно мога да споделям с тях.С две думи - невероятни са!![]()
Fuck me,i am famous!
az moite roditeli i sestra mi gi obujavam te sa vsi4ko za men e s kaka ponqkoga se biem ama bez neq nemoga daje sega kato q nqma i mi e tapo 4e nqma koi da mi vika a mama i tatko v vsi4ko me razbirat mn gi xaresvam mnogo ne bix iskala drugi
аз десислава
Mopjte roditeli sa super gotini i me podkrepqt za vsi4ko,e estestveno ako ne e nqkoq mnogo golqma prostotiq,ina4e gi 4uvstvam kato priqteli,abe super sa!!!![]()
и аз си харесвам моите.
Emi na momenti stra6no mn me kefat osobeno kogato me iznenadat s ne6to koeto mn iskam ili napravqt ne6to spec za men....oba4e na mom mn im se draznq...ma toiva e normkatu cqlo....sa gotinki osobeno ne6tu naposledyk zapo4nahme da se razbirame....stranno....
![]()
Ami moite roditeli sa razvedeni.Ba6ta mi e v kanada i e malko stranno.Az sega jiveia s mama i opredeleno bih kazala 4e obi4am neia pove4e.toi mi e ba6ta i naistina go obi4am,no e stranen i ne go razbiram![]()
Don`t argue with an idiot-he drags you to his level and beats you with experience
Аз моите ги обожавамС тях сме като приятели.Имам чувството,че те са някакви такива на моята възраст.Но когато трябва да са сериозни-са сериозни.Е тва е!!!!
![]()
мммммммнеееееммммм понякога само,когато ми угаждат![]()
....аве да уе бичкам си ги....макар че не ги понасям и двамата
![]()
Даааа
Мога да покоря всички върхове,защото притежавам необходимите качества.
Mnogo si obicham roditelite.Opitvam se da gi razbiram.. no vse pak kogato ne6to ne stane na moito se cupqnoo vsi4ko se izrastva
![]()
Да,много си ги обичкам,но понякога не мога да разбера майка си,държи се странно без причина,прави някакви неща,които не разбирам защо ги прави...може би аз още не съм дорасла,че да я разбирам напълно,а може би това го казвам защото татко ми угажда повече на капризите.
Мама е много добричка и печена, отвреме навреме се караме, ама без това не може. Тати...него не бих искала да го коментирам, но мама е върха и за двамата![]()
![]()
![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
No kak da ne gi xaresvam,4e sa tolkova dobri i mili s men.Vinagi sa mi pomagali i ogajdali za vsi4koDa mnogo gi XARESVAM!!!
Moite roditeli sa mnogo pe4eni.Ogajdat mi za vsi4ko.Mnogo sa dobri i mili smen1!!!XARESVAM MNOGO RODITELITE SI!![]()
az li4no mnogo obi4am i yvajavam svote roditeli te sa me vuzpitali taka kakto trqbva
proditelite mi - pylni oligofreni idioti... ma vse pak sa mi roditeli![]()
ми ... да! харесвам ги ... всъщност е само един, но ми върши добра работа :P мамчето е универсално. леко изостанало в някои отношения, но какво му пука на един 45 годишен човек за моите незначителни проблеми? не се оплаквам, особено след днешния ден.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Zna4i...
Az HARESVAM STASHNO MNOGO moite roditeli
tova E!
KRATKO TOCHNO I IASNO!
M`чи нищо им няма на наще
Според мен само майка ми става за уважение![]()
tell me would you kill to save your life?
tell me would you kill to prove you’re right?
--------------
no matter how many deaths that I die, I will never forget
no matter how many lies that I live, i will never regret
da mnooooooooogo.6toto si pravq kvo si iskam,kupuvat mi kvo iskam i ne me nakazvat,nito mi se karat.Gotiuni hora!!!![]()
Живота не се мери с борая вдишваня, а с моментите, които спират дъха.
da estestveno ako mi se karat ton e za moe dobro no ponqkoga ne go razbiram
Не, искам по-скоро да се махна от нас.
Ami...znam li?!Sigurno gi obi4am, ma mnoo 4esto ma nervqt, no ina4e...bivat
!!!PEACE!!!