- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Kub4eto na Rubik
Nqkoi znae li kak se podrejda kub4eto na Rubik,4e az sym go zabravil.Ako znaete sait ili mojete da mi kajete molq pi6ete :P
az tova ne6to NE moga da go naredq![]()
ama edin friend znae cakata(tam nqkakvi formuli mai bqha) ta
dneska,ako se vidq s nego 6te go pitam i ve4erta 6te ti kaja,ako
do togava ne sa ti otgovorili![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Az q znaeh ama...![]()
i az q znaeh ama otdavna ne sum se zaigravala i moje da sum zabravila.a za sait - v mnogo saitove ima (v momenta se se6tam za http://kefche.com - tam go ima pri logi4eski) oba4e mnogo gadno da se redi 6toto ne moje da si go vurti6 kakto iska6.az v4era se probvah no spored men e do nqkude nevuzmojno 6toto srednite kolonki i redici nqma kak da se vurtqt i ima da si igrae6....
Толкова години..така и не го наредих![]()
Words don't come easy to me...
How can I find a way to make you see...
I love you...I will fly to tha moon and back
if you be my baby...
Eeeeh,kolko puti sum se opitvala da go naredq.Oshte po vremeto kogato SIVATA mi Kletka beshe jiva...![]()
PS:E,sega kogato si obih edinstvennata siva kletka(onzi den,tq po4ina,pri katastrofa v edna stena),moje i da uspeq da go naredq![]()
I am alive
I will never run away
Places inside
My heart screams inside with pride
Once I cried
Now I wipe away the tears
Once I died
Now I'm alive
Аз не мога да го редя тва чудо,ама майка ми за 2 минути го нарежда,баси и маниачката![]()
Тя го обичаше,той нея не...
Тя го ревнуваше,той нея не...
Тя го забрави,той нея не!
apyk az sa 4udq na toq deto 16 sec goe podredil kolkoli 6te e zariben
стига с тва кубче на рубик ! 3-та тема !
http://www.teenproblem.net/forum/viewtopic.php?t=7704
http://www.teenproblem.net/forum/viewtopic.php?t=7987
Immortalka
Май се подреждаше на три реда,първия ред го въртиш на дясно 3 пъти,после обръщаш и ...бе де да знам,забравила съм как ставаАма съм го редила тва пусто кубче
То си има такава книжка,в която е обяснено как се подрежда,дори ти е дадено как да павиш рани форми със цветовете.И някви такива ..
Успех
![]()
tva ne6to nikoga ne uspqh da go naredq,nqma i da uspeq za tva ne se i opitvam,no imam edin friend,koito go narejda,ama taka i ne mi obqsni kak stava![]()
HORA,ZAPOMNETE-AZ SUM MOM4E!!!
Аз мога само две страни да наредя,повече не.А пък имам в нас едно дето може да се разглоби и така си го нареждам все едно съм аз![]()
aaaa mnogo go obicham tva kato biah malka imah edno i otlepiah lepenkite s cvetovete i gi lepih taka che da stane pravilno,ama posle se nauchih da go redia mnogo e gotino
абе преди много му се мъчих и накрая го разглобих на малки кубченца и го сглобих по цветоветеама иначе много се кефя на кубчето
HaPpiLy EvEr AfteR
off .. i maika mi e taka i kato q gledam mnogo se draznq 4e ne moga da go naredqПървоначално написано от sladkish4e
Ключа към сърцето може да бъде само една мила дума или нежна целувка...
Позволи ми аз да ти я дам!
Tova e mnogo gadno![]()