- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Анален секс без кондом!?!
Опасно ли е да се прави без презерватив?Като си имате на предвит ,че се прави много внимателно и се свършва и тн...
opasno za momicheto ne mislq nito moje da zabremenee nito nishto ama vij za momcheto moje i da stane opasno shtoto shtom e bez prezervativ se zamursqva to tam si e mrusnichko i moje da ti se svie prusten otgore i da nemojesh da si ogolvash glavichkata staa slojno !
pussy wet as a river
you need a boat for me nigga
come on baby just lay down
or to bed with me baby
see me rubbin' my clit
suckin' (suckin') my tits
ako si ima6 postoqnen partnior ne e opasno![]()
Спокойно - щом те пуска бутай и не се чуди. И НЕ Забравяй, че след анален секс винаги трябва да й дадеш да го почисти с езиче...Първоначално написано от Анонимко
![]()
Удри, Пешо, сиренье без леп!
Да много ясно че е опасно!!!!В канала ти може да попаднат части от нейното "г*вн*" и се получава не виждана инфекция!Слагай кондом и тогава!За момичето е също опасно защото ануса е направен да извежда не да въвежда вещества извън тялото й за да се получи благоприятна среда на организма й!![]()
mn hsubavi saveti dava6Първоначално написано от Flooder
![]()
![]()
![]()
po temata - nqma zvane4nie dali ti e redoven ili samo za 1 partniora - slagaite kondom , kakvo tolkova vi pre4i - predpazva ot tolkova mn bolesti - za "10min kef" (uslovno) ima li smisyl da si tyrsite zorlqn bela na glavata![]()
![]()
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Темата е стара!
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!