.
Затворена тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Guest

Анален секс без кондом!?!

Опасно ли е да се прави без презерватив?Като си имате на предвит ,че се прави много внимателно и се свършва и тн...

Фен
    Град
    grad Stara Zagora
    opasno za momicheto ne mislq nito moje da zabremenee nito nishto ama vij za momcheto moje i da stane opasno shtoto shtom e bez prezervativ se zamursqva to tam si e mrusnichko i moje da ti se svie prusten otgore i da nemojesh da si ogolvash glavichkata staa slojno !
    pussy wet as a river
    you need a boat for me nigga
    come on baby just lay down
    or to bed with me baby
    see me rubbin' my clit
    suckin' (suckin') my tits

Супер фен
    Град
    sofia
    ako si ima6 postoqnen partnior ne e opasno

Re: Анален секс без кондом!?!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Опасно ли е да се прави без презерватив?Като си имате на предвит ,че се прави много внимателно и се свършва и тн...
    Спокойно - щом те пуска бутай и не се чуди. И НЕ Забравяй, че след анален секс винаги трябва да й дадеш да го почисти с езиче...
    Удри, Пешо, сиренье без леп!

Да много ясно че е опасно!!!!В канала ти може да попаднат части от нейното "г*вн*" и се получава не виждана инфекция!Слагай кондом и тогава!За момичето е също опасно защото ануса е направен да извежда не да въвежда вещества извън тялото й за да се получи благоприятна среда на организма й!

Град
    *in a pink dream*

Re: Анален секс без кондом!?!

Цитирай Първоначално написано от Flooder
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Спокойно - щом те пуска бутай и не се чуди. И НЕ Забравяй, че след анален секс винаги трябва да й дадеш да го почисти с езиче...
    mn hsubavi saveti dava6
    po temata - nqma zvane4nie dali ti e redoven ili samo za 1 partniora - slagaite kondom , kakvo tolkova vi pre4i - predpazva ot tolkova mn bolesti - za "10min kef" (uslovno) ima li smisyl da si tyrsite zorlqn bela na glavata
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Темата е стара!
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си