- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Историята на вашите никове
Pod moq nik se razbira " dupka "
znam go ot linkin park - hole i ot counter strike "Fire in the hole "))
Ами моя от къде ли идва?
По едно време ми писна от предишните ми никове (тук съм имала общо 3), защото те отначалото можеха да се сменят...и се чудех какво да измисля, а не ми се щеше да нещо от рода на Секси_Кукла, Яка^Пичка, ТъпаКурва и т.н. (нищо лично към хората с такива никове :P Ама ми се струва малко...хм...самовлюбено) и за това реших да е Просто Аз и накрая едно "f"-че, за да се разбира, че съм женско. :P
ami zaribih se po hip hopa i nai ve4e po 2Pac i nasqkade se pi6a s edni takiva nickove ili Thug_Nigga ili ^2Pac^ ili Makaveli____ se ne6to svarzano s hip hopa i poneje 2pac nai mi e napravil vpe4atlenie i za tva...
еми отдавна си го измислих просто си си чудих как да си го измисля ама не ми харесва особено и така...
Да мина да те взема или да взема да те мина?!:РрР~
Qko
Moq nick idva ot tova che vsichki mi vikat che sym luda a "IKT" e sykrashtenieto na sobstvenoto mi ime+ sykrashtenieto na bashtinoto i familnoto...=)
Моя ник си няма история.Дойде така от нищото,..докато никовете ми в irc g0ld_f1sh,nikva и nyXu^ си имаха,но става въпрос за ника във форума,нъл?!Така че няма да разправям за другите ми никЗ.
Моят ник произлиза от там, че се казвам Теодора(Теди)!А sheep е прибавка към ника ми , защото любимите ми животни са овци, а и според китайския хороскоп съм зодия овца![/u]
Напоследък ползвам ника Addicted`f или ~Addicted~. Идва от една песен на Simple Plan и означава пристрастен, вманиачен. Аз напоследък съм не точно пристрастена, ава нещо много близко към някой неща.
А Hilary Duff... Значи в един друг форум исках да си сменя ника и бях гледала Деца на килограм с Хилари току що и това беше първото, което ми дойде на ум. И тук съм със същия ник, за да ме знаят хората.
Иначе ползвах и ника Just`me, което е Просто аз на английски![]()
I'll make a wish
Take a chance
Make a change
And breakaway
Specialno za foruma ami az Chiana se pi6a navsqkade i v IRC ot okolo tri godini vlizam s toq nick.Ina4e 4atq ot 5 nqkade.Po edno vreme imax 72 nicka;p Idva ot edin serial fantasti4en, kazva se FarScape.I edna ot geroinite e tq i mnogo me nakefi 6toto be6e dosta 6antava i emocionalna.I rei6h da se pi6a taka.To taka vzeha da mi vikat vsi4ki. Daje vednaj edin mi izcepi "Abe tebe 6to ti vikat Nina be ti ne se li kazva6 Chiana "
Napravo se spukax da mu se hilq na toq kreten:}}}
btw proiznasq se "Чияна". a ne 4aina 4ina i drugi proizvodni;}}}
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
emi4 estno kazano moq nick nz ot kade idva , kato se regvah vav foruma iskam da sam ^CrAzY_SuN^(kakto se pisha v IRC),ama reshih 4e sa mi pisne mn barzo za tva reshih da e sladkoto_mime_,nz zashto taka , ne mislq 4e sam koi znae kolko sladka,za da mi e taka nick-a de , ama kakto i da e ,ina4e vav IRC vlizah sas mimenceto_pld(ot imeto mi i grada v koito jiveq),slan4iceto_F^`^ ( zashtoto mn obi4am da se smeq i nz koi mi kaza 4e sam svetela kato se usmihna kato nqkoe slance) i sega , tozi koito polzvam nai 4esto e ^CrAzY_SuN^ ( idva ot stariq mi nick i ot crazy - taka mi vikashe edna fr ) i taka se polu4i tozi nick , pisha se oshte i s mn dr , nai- 4esto sa neshty BeBcHe ... edi kvo si , ops az mai baq se otplesnahBtw temata e mn hubava:}
Ключа към сърцето може да бъде само една мила дума или нежна целувка...
Позволи ми аз да ти я дам!
Беше един доста странен ден на 09 Ноември 2004.Страшно много се нуждаех от съвет, за да станат работите с едно момиче.Чух една съученичка да говори за този форум и си казах да проверя.Регнах се, защото тогава се бях запалил по форумите.Съветите бяха страшни, просто нямаше кой да ги следваРеших да използвам този ник, защото означава едно проклятие
Ама сега искам да го променя малко...Искам да е с главна буква
![]()
:P
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
Моя ник ми измисли един приятел. А и аз съм си нон-стоп усмихнатаи всъщност бившия го измисли като ми викаше все усмивчице усмивчицеот доста време се подвизавам из форумите една приятелка ми каза за този и така
)не съжалявам
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Mnogo sa:PIrviqt beshe swethotgirl [izmisli mi go nay-dobrata mi priqtelka], MAD_GIRL1 [na me6kata edna fr mi go napisa], _GnA_ [ne si lichi che sim momiche, tva mi e taga], bIzKvIdkA [bra4ed mi izpolzvashe taq programa vmesto Explorer], sEEdS [ edna ot lubimite mi pesni e na Loreena McKennit "seeds of love"] i posledniqt mi nick _She-Devil_ [mai taka se kazvashe edin film i mi e napravix golqmo vpe4atlenie]!![]()
KoRn_M (fen-4e sam na KoRn)
tedo_davis (Tedo - imeto mi ... Davis - familiqta na vokala na KORN (Jonathan Davis)
HeGoTh (padam si po goth kulturata)
i segashniq mi nick v 4ata - _DeLfI_M_ (ei go na avatara - kefqt me Delfinite ... mnogo mili sladki i krasivi syzdaniq).
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
mi moq nick ozna4ava"umrqlo sarce" i idva ot lubovno razo4arovanie![]()
mMmm.. moq nIck sI g0 IzmIslIh predI godInka , teI kat0 Ima edn0 m0m4e k0et0 mI e kat0 braT I pr0st0 edIn den mI hrumna I p04nah da se pI6a teI ... A ve4e sam svIknala s neg0 I navsqkade se pI6a taka zat0va I tuk nIck-a mI e SisTeR`oN`MaXa![]()
He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P
emm rovex se v edin rechnik i vidqx sunny posle beshe sunny_girl i sega stana SuNnyTO)
Az SuM TyK, a Ti KuDe Si?
Az MisLq Za TeB, Ti MisLiSh Li Za MeN?
Az Te ObiChaM, a Ti MeNe ObiChaShLi Me?
Az Te BaZiKaM, Ti VrUzVaSh Li Se?))
Moqt nick mi doide ei taka,izvednaj!
Mnogo obi4am da 4eta za val6ebstva i taka se poqvi tova tvorenie na moite vse o6te ne atrofirali moza4ni kletki,razbira se :P
Вече много ме дразни, но такъв съм го измислила тогава...Преди време по битиви даваха сериал с близначките Mary-Kate и Ashley Olsen и името много ми хареса.
Feiticeira е песен на Deftones.В интерес на истината това беше първата тяхна песен,която чух.В последствие групата адски много ме изкефи и ми стана една от любимите..И от там Feiticeira - като спомен за това как се зарибих по такава музика![]()
..баси шматката съм,забравих да се рег.Първоначално написано от Анонимко
![]()
ohooo ada6ka si mi zna4iПървоначално написано от Chiana
![]()
ami az polzvam 2 nicka ob6to vzeto.
foxy_f, foxy_babe i t.n. vsi4ko koeto zapo4va sas foxy, a foxy zna4i hitra i sexy a i ne e mnogo razprostranen
![]()
Ми моя nick вече отдавна ми писна, ма ко да са прай...иначе ММF = Make Money Fast. Де да знам що се регнах така, не съм некъф банков крадец или нещо подобно, ма ме кефеше едно време...иначе в IRC съм ^th3_Unf0Rg1v3n^ ....и мейла ми е такъв...идва от една балада на Metallica, мноу добра е ...
Всяко нещо - хубаво или лошо оставя след себе си празнота.Ако е било лошо празнотата се запълва от само себе си, но ако е било хубаво, можеш да я запълниш само с нещо по-добро...
Ърнест Хемингуей
Ne
Guess what !? Nobody cares