.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 77
    Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Цитирай Първоначално написано от She-Devil
    SHte te ubiqqqq,shto v podpisaaaaaaaaaaaaaaa?!UjaSt!!!!!!!!!!!MAI trqbvashe da kaja, ujasTno sim trognata!!!!!!!!!!!!!!!))))))))))))))0 Tedo lipsvash mi ujasTno mnogo ,iskam nai posle da te gushnaaaaa!!!!
    Bebs ... i ti na men mi lipsvash no pyrvo se porovi v e-maila si i vij edno pismo koeto sam ti pratil --- pomisli po nego i posle shte vidim - ne se izdyrja ve4e - sorka.
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Голям фен
    Град
    sf
    SHte te ubiqqqq,shto v podpisaaaaaaaaaaaaaaa?!UjaSt!!!!!!!!!!!MAI trqbvashe da kaja, ujasTno sim trognata!!!!!!!!!!!!!!!))))))))))))))0 Tedo lipsvash mi ujasTno mnogo ,iskam nai posle da te gushnaaaaa!!!!
    Dolu rutzete ot Teo!6te te ubiq!!!ne go dokosvai,za6toto...6te te hvana i 6te svur6a s teb!!! samo da mi padne6 i 6te vidi6 ti dali 6te ti lipsva Tedo ili po-skoro jivota ti 6te ti lipsva!!!

Guest
    Az se trepa na rabotata cqla sedmica, za da vidq lichiceto ti v kraq na sedmicata, a ti?!!!!Nqma da kazvam dumite ot roda, che mn te obicham - moje bi shte go razberesh, a moje bi nqkoi den, no shte e kysno! anyway! Kakvo da napravq, che kogato sim dnevna ne mi ostava vreme dori za ximiqta, kamoli za teb, prosto za nishto ne mi ostava vreme.Lubovta ne e sdelkaaa!!!!!!!
    Kakvo da napravq, che mi skapa nastroenieto...mersi, pove4e edva li shte iskam .....4e pove4e na kyde?!slusham nightiwish.....nqmam dumi, a i komentaryt tuk e izlishen.
    .................................................. .................................................. ...
    Prosto ne moga da se vijdam s teb po chesto ,kakto ti se iska - neshto trqbva da strada - kogato sim noshtna po shte stava,zashtoto shte xodq i na uroci....Ako sym ti nujna,znaesh kyde da me namerish - v nas!tazi sedmica sim noshtna i v ponedelnik t.e. utre do 6pm shte sim v nas!Ako iskash da prodyljim - molq, zapovqday da pogovorim,ako ne.........((((( Karai, ako pak placha za edno mom4e...nqma da mi za sefte!!!!!!
    MaShA

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Цитирай Първоначално написано от lady_bird
    Dolu rutzete ot Teo!6te te ubiq!!!ne go dokosvai,za6toto...6te te hvana i 6te svur6a s teb!!! samo da mi padne6 i 6te vidi6 ti dali 6te ti lipsva Tedo ili po-skoro jivota ti 6te ti lipsva!!!
    hey stiga!!!!!!!!!!!!Ne me karaite prosto da zabravq za tozi forum - nedeite.
    Btw ... ako ima nqkoi zabravil - na 24-ti v nedelq ... 14:30 na centr. po6ta pod 4asovnika - men me znaete koi sym sabirame se ...

She-Devil
    FORGIVE ME!
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    ииииииии ..... давай .......

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Цитирай Първоначално написано от LiNkiN4eTo
    ииииииии ..... давай .......
    koi kvo da dava ne te razbrah
    Admin-Coki:

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    ааа нищо , говоря си

Голям фен
    Град
    sf
    Цитирай Първоначално написано от tedo_davis
    Btw ... ako ima nqkoi zabravil - na 24-ti v nedelq ... 14:30 na centr. po6ta pod 4asovnika - men me znaete koi sym sabirame se ...

She-Devil
    FORGIVE ME!
    sujalavam,ne sum iskala da stavam pri4ina za spor...prosto...moje6e da mi kaje6 za neq!6tqh da te razbera i nqma6e dori da go opsujdame,no trqbva6e li da 4aka6,da hlutna do u6i,za da razbera za neq?!za6to go napravi?!za6to vsi4ki me naranqvat?! a az ti imah takova doverie!nikoga ne se bqh sumnqvala v teb!!!za6to???otgovori mi???az vse o6te te obi4am,i to mnogo,no moje6e da mi kaje6!nali uj mi kazva6e vsi4ko!vinagi sum bila iskrenna s teb,nikoga ne sum te lugala!ti za6to me luga pove4e ot 2 mesetza?! ako si tzelql da me nakara6 da stradam-bravo,uspq!!!

Cyberdyne_101
    Guest
    Maмоооо, тая среща се превърнала в сапун

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!

She-Devil
    FORGIVE ME!
    sujalavam,ne sum iskala da stavam pri4ina za spor...prosto...moje6e da mi kaje6 za neq!6tqh da te razbera i nqma6e dori da go opsujdame,no trqbva6e li da 4aka6,da hlutna do u6i,za da razbera za neq?!za6to go napravi?!za6to vsi4ki me naranqvat?! a az ti imah takova doverie!nikoga ne se bqh sumnqvala v teb!!!za6to???otgovori mi???az vse o6te te obi4am,i to mnogo,no moje6e da mi kaje6!nali uj mi kazva6e vsi4ko!vinagi sum bila iskrenna s teb,nikoga ne sum te lugala!ti za6to me luga pove4e ot 2 mesetza?! ako si tzelql da me nakara6 da stradam-bravo,uspq!!!
    ne sam iskal da go napravq naro4no - prosto - sydba.!
    Admin-Coki:

sudba niama.vij kvo lady pt

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Sam razbirase samo si ela v BG ... vij i da mi nosish disk-4e
    Marti - naistina syjelqvam.
    btw za nerazbralite -> Nedelq 14:30 na centralna po6ta pod 4asovnika - shte me poznaete nqma na4in.Koito ne me znae - pic-vete v podpisa shte mu pomognat.Nai vernoqtn shte sym s oranjeva teniska s 1 izvynzemno na neq :}
    Admin-Coki:

emi zna4i shte se vidim :P
    Ключа към сърцето може да бъде само една мила дума или нежна целувка...
    Позволи ми аз да ти я дам!

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Цитирай Първоначално написано от sladkoto_mime_
    ti gledai pak da mi iz4eznesh - toq pat shte ti se sardq.
    Admin-Coki:

She-Devil
    Guest
    Xora, stiga s taq sapunka - The Bold AND the beautiful !!!!
    )) lADy_bIRd NQMA za kakvo da plachesh za momche, koeto edva li shte vidish [ zashtoto si ot sf], pyk i ako go vidish shte e nay-mnogo za nqkolko dena! Prosto ne si struva! Ne ti kazvam, za da se ottyrva ot teb, a te syvetvam! To rabotata e opechena veche - shte te boli, ama moje bi i ti si vinovnata, ne samo Tedoto!!!!

:P

cyberdyne, suglasna sum, tuka kvi intrigi se vurtqt... naprao sapuuuun!!!! boza!

Любовта е най-висшата степен на омразата

Голям фен
    Град
    sf
    Цитирай Първоначално написано от amy lee
    cyberdyne, suglasna sum, tuka kvi intrigi se vurtqt... naprao sapuuuun!!!! boza!
    nel,ti pone si v te4enie...ne oburkvai taka ili ina4e napregnatata atmosvera!

nel,ti pone si v te4enie...ne oburkvai taka ili ina4e napregnatata atmosvera!
    e, da, ama...4akai, az ne q oburkvam, a q napragam , s. marty

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    Nooo man , Noooo cry

Nooo man , Noooo cry
    twa zarad` podpisa li mi be6e?

Abe hora v nedelq e cventnica :P Da ne bi da imame nqkoi imennik? :P

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    Nooo man , Noooo cry
    twa zarad` podpisa li mi be6e?
    ъъхъ

Цитирай Първоначално написано от sladkoto_mime_
    ti gledai pak da mi iz4eznesh - toq pat shte ti se sardq.
    heh .. mi mai nqma da ti e nujno da mi se sardish .. taka de shte doida :P

Голям фен
    Град
    sf
    Xora, stiga s taq sapunka - The Bold AND the beautiful !!!!
    )) lADy_bIRd NQMA za kakvo da plachesh za momche, koeto edva li shte vidish [ zashtoto si ot sf], pyk i ako go vidish shte e nay-mnogo za nqkolko dena! Prosto ne si struva! Ne ti kazvam, za da se ottyrva ot teb, a te syvetvam! To rabotata e opechena veche - shte te boli, ama moje bi i ti si vinovnata, ne samo Tedoto!!!!

:P
    vij kakvo,masha,nqmam nujda ot suvet,za da znamkogo da obi4am i za koi da pla4a,puk i 6tom na 15 g.o6te ne si znaela kakvo e lubov,nai-malko polezni 6te sa mi tvoite suveti!ti znae6 li vuob6te kakvo sa 4uvstvata?!moje6 da obi4a6 nqkogo i bez da si go vijdala,no za kakvo li ti obqsnqvam lubovta,tq ne moje da se obqsni-tq se izpitva!!!izpitai q pone vednuj i togava 6te govorim

She-Devil
    Guest
    Xey, lady KOKOSHKA!!!!
    Na pochti 20 godini sym, mai sym jivqla pove4e ot teb, za da mi dyrjish tozi ton!!!! I da ti otgovorq na vyprosa - da, bila sim ujasno vlubena, do vmania4avane, do bolka. Edva se ottyrvax ot bolkata, stradax po izgubenata lubov 4 godini, nima ne znam?!!!! Kakto i da e....tova e MINALO!!!!Preodolqx go!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си