- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Нова Среща В Пловдив?!
Bebs ... i ti na men mi lipsvash no pyrvo se porovi v e-maila si i vij edno pismo koeto sam ti pratil --- pomisli po nego i posle shte vidim - ne se izdyrja ve4e - sorka.Първоначално написано от She-Devil
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Dolu rutzete ot Teo!6te te ubiq!!!ne go dokosvai,za6toto...6te te hvana i 6te svur6a s teb!!!Първоначално написано от She-Devil
samo da mi padne6 i 6te vidi6 ti dali 6te ti lipsva Tedo ili po-skoro jivota ti 6te ti lipsva!!!
![]()
Az se trepa na rabotata cqla sedmica, za da vidq lichiceto ti v kraq na sedmicata, a ti?!!!!Nqma da kazvam dumite ot roda, che mn te obicham - moje bi shte go razberesh, a moje bi nqkoi den, no shte e kysno! anyway! Kakvo da napravq, che kogato sim dnevna ne mi ostava vreme dori za ximiqta, kamoli za teb, prosto za nishto ne mi ostava vreme.Lubovta ne e sdelkaaa!!!!!!!
Kakvo da napravq, che mi skapa nastroenieto...mersi, pove4e edva li shte iskam .....4e pove4e na kyde?!slusham nightiwish.....nqmam dumi, a i komentaryt tuk e izlishen.
.................................................. .................................................. ...
Prosto ne moga da se vijdam s teb po chesto ,kakto ti se iska - neshto trqbva da strada - kogato sim noshtna po shte stava,zashtoto shte xodq i na uroci....Ako sym ti nujna,znaesh kyde da me namerish - v nas!tazi sedmica sim noshtna i v ponedelnik t.e. utre do 6pm shte sim v nas!Ako iskash da prodyljim - molq, zapovqday da pogovorim,ako ne.........
((((( Karai, ako pak placha za edno mom4e...nqma da mi za sefte!!!!!!
MaShA
hey stiga!!!!!!!!!!!!Ne me karaite prosto da zabravq za tozi forum - nedeite.Първоначално написано от lady_bird
Btw ... ako ima nqkoi zabravil - na 24-ti v nedelq ... 14:30 na centr. po6ta pod 4asovnika - men me znaete koi sym sabirame se ...
She-Devil
FORGIVE ME!
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
ииииииии ..... давай .......
![]()
koi kvo da dava ne te razbrahПървоначално написано от LiNkiN4eTo
![]()
Admin-Coki:
ааа нищо , говоря си![]()
sujalavam,ne sum iskala da stavam pri4ina za spor...prosto...moje6e da mi kaje6 za neq!6tqh da te razbera i nqma6e dori da go opsujdame,no trqbva6e li da 4aka6,da hlutna do u6i,za da razbera za neq?!za6to go napravi?!za6to vsi4ki me naranqvat?!Първоначално написано от tedo_davis
a az ti imah takova doverie!nikoga ne se bqh sumnqvala v teb!!!za6to???otgovori mi???az vse o6te te obi4am,i to mnogo,no moje6e da mi kaje6!nali uj mi kazva6e vsi4ko!vinagi sum bila iskrenna s teb,nikoga ne sum te lugala!ti za6to me luga pove4e ot 2 mesetza?!
ako si tzelql da me nakara6 da stradam-bravo,uspq!!!
![]()
Maмоооо, тая среща се превърнала в сапун![]()
![]()
ne sam iskal da go napravq naro4no - prosto - sydba.!Първоначално написано от lady_bird
Admin-Coki:
sudba niama.vij kvo lady pt
Sam razbirase samo si ela v BG ... vij i da mi nosish disk-4e
Marti - naistina syjelqvam.
btw za nerazbralite -> Nedelq 14:30 na centralna po6ta pod 4asovnika - shte me poznaete nqma na4in.Koito ne me znae - pic-vete v podpisa shte mu pomognat.Nai vernoqtn shte sym s oranjeva teniska s 1 izvynzemno na neq :}
Admin-Coki:
emi zna4i shte se vidim :P
Ключа към сърцето може да бъде само една мила дума или нежна целувка...
Позволи ми аз да ти я дам!
ti gledai pak da mi iz4eznesh - toq pat shte ti se sardq.Първоначално написано от sladkoto_mime_
Admin-Coki:
Xora, stiga s taq sapunka - The Bold AND the beautiful !!!!
)) lADy_bIRd NQMA za kakvo da plachesh za momche, koeto edva li shte vidish [ zashtoto si ot sf], pyk i ako go vidish shte e nay-mnogo za nqkolko dena! Prosto ne si struva! Ne ti kazvam, za da se ottyrva ot teb, a te syvetvam! To rabotata e opechena veche - shte te boli, ama moje bi i ti si vinovnata, ne samo Tedoto!!!!
:P
![]()
cyberdyne, suglasna sum, tuka kvi intrigi se vurtqt...naprao sapuuuun!!!! boza!
Любовта е най-висшата степен на омразата
nel,ti pone si v te4enie...ne oburkvaiПървоначално написано от amy lee
taka ili ina4e napregnatata atmosvera!
e, da, ama...4akai, az ne q oburkvam, a q napragamПървоначално написано от lady_bird
, s. marty
![]()
Nooo man , Noooo cry![]()
twa zarad` podpisa li mi be6e?Първоначално написано от LiNkiN4eTo
![]()
Abe hora v nedelq e cventnica :P Da ne bi da imame nqkoi imennik? :P
ъъхъПървоначално написано от amy lee
![]()
heh .. mi mai nqma da ti e nujno da mi se sardish .. taka de shte doida :PПървоначално написано от tedo_davis
vij kakvo,masha,nqmam nujda ot suvet,za da znamkogo da obi4am i za koi da pla4a,puk i 6tom na 15 g.o6te ne si znaela kakvo e lubov,nai-malko polezni 6te sa mi tvoite suveti!ti znae6 li vuob6te kakvo sa 4uvstvata?!moje6 da obi4a6 nqkogo i bez da si go vijdala,no za kakvo li ti obqsnqvam lubovta,tq ne moje da se obqsni-tq se izpitva!!!izpitai q pone vednuj i togava 6te govorimПървоначално написано от She-Devil
![]()
![]()
Xey, lady KOKOSHKA!!!!
Na pochti 20 godini sym, mai sym jivqla pove4e ot teb, za da mi dyrjish tozi ton!!!!I da ti otgovorq na vyprosa - da, bila sim ujasno vlubena, do vmania4avane, do bolka. Edva se ottyrvax ot bolkata, stradax po izgubenata lubov 4 godini, nima ne znam?!!!!
Kakto i da e....tova e MINALO!!!!Preodolqx go!!!!
![]()