.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Голям фен
    Град
    София, Матрицата-4 :)
    Цитирай Първоначално написано от karamel4eto`m
    6e zvunenm na go6o kerpedena pod prqkor hackera i 6e razbere koi ko e prail !
    а, споко, не ми треа хакерска помощ. вече пратих мейл на създателите на php-форумите и те все ше измислят начин да спрат това. в краен случай вече ше търся помощ от един пич, дето живее срещу нас и по цял ден хаква квото му кефне. даже за цс си беше напрайл хакове...

Click!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от aBeP4eTo
    [b]aneD А ти моето момче може ли по-полека с убидите а?
    Това нещо си е лично м/у вас и няма нужда всички да ти четем простотиите !
    Spoko

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Цитирай Първоначално написано от Traffic
    а на лунатрик пак ше му кажа да не си вре носа, където не му е работа. когато човек не разбира нещо е по-добре да си трае, не да се прави на философ... ама лунатрик май още не го е разбрал, шото още не е излязъл от пубертета.....
    Можеше да се разбереш лично с проблемния "нарушител", но тъй като си пуснал тема за да могат всички да разберат твойте "огромни" проблеми, това вече някак и мен засяга. Виж сега, става някакво разминаване тук. Хем го обявяваш публично това "престъпно деяние", хем после казваш "това не е твоя работа". Следващия път като искаш да си решиш личните проблеми си ги реши на 4 очи, а не ни занимаваш кой ти трии съобщенията и т.н. Съмнявам се да има някой, който да се вълнува от това, че ти влизат в профила.
    А колкото до пубертета....don't make me laugh, намери се кой да ми го каже...

Фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от LunaTriCk
    а на лунатрик пак ше му кажа да не си вре носа, където не му е работа. когато човек не разбира нещо е по-добре да си трае, не да се прави на философ... ама лунатрик май още не го е разбрал, шото още не е излязъл от пубертета.....
    Можеше да се разбереш лично с проблемния "нарушител", но тъй като си пуснал тема за да могат всички да разберат твойте "огромни" проблеми, това вече някак и мен засяга. Виж сега, става някакво разминаване тук. Хем го обявяваш публично това "престъпно деяние", хем после казваш "това не е твоя работа". Следващия път като искаш да си решиш личните проблеми си ги реши на 4 очи, а не ни занимаваш кой ти трии съобщенията и т.н. Съмнявам се да има някой, който да се вълнува от това, че ти влизат в профила.
    takiva hubavi mnenia rqdko vijdam.. tvurde rqdko.. i ne samo tva ami vsichkite koito e puskal lunatrick v tazi tema absoliutno podkrepqm =)
    p.s. imam chuvstvoto, che v toq forum za purvi put nqkoi upotrebi sukrashtenieto omfg, koeto az taino obojavam lollllz
    Your love is one in a million

Голям фен
    Град
    с въпросния нарушител нямаше как да се разбера лично, шото като му пратя лс той си повтаряше едно и също като латерна. или като развален грамофон, според както предпочиташ. но забелязвам, че след като го усмириха в неговия град, изведнъж престанаха да ми изчезват лс. на тебе не ти пука дали ми влизат в профила, но ако аз ти влеза в твоя, изтрия ти сичко, сменя ти дори мейла и паролата, ше вииш как ше те завълнува тва и ше си пуснеш веднага тема, сигурен съм....

Click!

Град
    Anfield
    във всеки случай нямаше да пускам цяла тема за да се оплаквам, че някой ми влиза в профила при условие, че зная кой е. ненужни надувки са това.
    това мнение си го пропуснал да го прочетеш явно...
    Виждам, че сте се оправили вече. Толкоз беше. End of story.

Голям фен
    Град
    във всеки случай нямаше да пускам цяла тема за да се оплаквам, че някой ми влиза в профила при условие, че зная кой е. ненужни надувки са това.
    това мнение си го пропуснал да го прочетеш явно...
    Виждам, че сте се оправили вече. Толкоз беше. End of story.
    ми да. не виждам за какво ти беше да се месиш? пуснах темата за да може въпросния индивид да я прочете, шото както ти казах, на лс той си повтаряше едно и също и като че ли нищо не му влизаше в главата.

Click!

Град
    Anfield
    Можеше отначало да обясниш на кратко кой, как, защо, а не да ни оставяш в невидение и нямаше да се "меся"

Голям фен
    Град
    Можеше отначало да обясниш на кратко кой, как, защо, а не да ни оставяш в невидение и нямаше да се "меся"
    ако бях написал кой и защо после един трети юзер щеше да ми се кара и за тва писах малко с недомлъвки. но важното е, че тоя третия юзер усмири другия и тая тема вече може да бъде делната от мародераторите.

Click!

Голям фен
    Град
    Nowhere :P
    [b]Da qsno, aned ti e vlizal v profila, a ako beshe kazal BSG shteshe da se "syrdi"
    Poznah li?

Град
    Anfield
    Will the real Moderator please stand up

Голям фен
    Град
    Will the real Moderator please stand up
    You mean the mod to wake up? :P

Click!

Град
    Anfield
    Тук бих използвал един известен в у-ще лаф:
    Се в гъз!

Повече от фен
    Град
    Amityville
    Тук бих използвал един известен в у-ще лаф:
    Се в гъз!

ф чии гъз е въпроса!

This is the point from which I will die and succeed
    Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си