- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- за влизането в чужди профили
а, споко, не ми треа хакерска помощ. вече пратих мейл на създателите на php-форумите и те все ше измислят начин да спрат това.Първоначално написано от karamel4eto`m
![]()
![]()
в краен случай вече ше търся помощ от един пич, дето живее срещу нас и по цял ден хаква квото му кефне. даже за цс си беше напрайл хакове...
![]()
![]()
SpokoПървоначално написано от aBeP4eTo
![]()
![]()
Можеше да се разбереш лично с проблемния "нарушител", но тъй като си пуснал тема за да могат всички да разберат твойте "огромни" проблеми, това вече някак и мен засяга. Виж сега, става някакво разминаване тук. Хем го обявяваш публично това "престъпно деяние", хем после казваш "това не е твоя работа". Следващия път като искаш да си решиш личните проблеми си ги реши на 4 очи, а не ни занимаваш кой ти трии съобщенията и т.н. Съмнявам се да има някой, който да се вълнува от това, че ти влизат в профила.Първоначално написано от Traffic
А колкото до пубертета....don't make me laugh, намери се кой да ми го каже...
takiva hubavi mnenia rqdko vijdam.. tvurde rqdko.. i ne samo tva ami vsichkite koito e puskal lunatrick v tazi tema absoliutno podkrepqm =)Първоначално написано от LunaTriCk
p.s. imam chuvstvoto, che v toq forum za purvi put nqkoi upotrebi sukrashtenieto omfg, koeto az taino obojavam lollllz
Your love is one in a million
с въпросния нарушител нямаше как да се разбера лично, шото като му пратя лс той си повтаряше едно и също като латерна. или като развален грамофон, според както предпочиташ. но забелязвам, че след като го усмириха в неговия град, изведнъж престанаха да ми изчезват лс.Първоначално написано от LunaTriCk
на тебе не ти пука дали ми влизат в профила, но ако аз ти влеза в твоя, изтрия ти сичко, сменя ти дори мейла и паролата, ше вииш как ше те завълнува тва и ше си пуснеш веднага тема, сигурен съм....
![]()
![]()
това мнение си го пропуснал да го прочетеш явно...Първоначално написано от LunaTriCk
Виждам, че сте се оправили вече. Толкоз беше. End of story.
Можеше отначало да обясниш на кратко кой, как, защо, а не да ни оставяш в невидение и нямаше да се "меся"
[b]Da qsno, aned ti e vlizal v profila, a ako beshe kazal BSG shteshe da se "syrdi"![]()
Poznah li?![]()
Тук бих използвал един известен в у-ще лаф:
Се в гъз!
Първоначално написано от LunaTriCk
ф чии гъз е въпроса!
This is the point from which I will die and succeed
Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.