- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какви прашки харесвате ?
Въпроса ми е към момчетата и момичетата, за да се види има ли разлика в предпочитанията. Аз съм момче и харесвам момичето да е с прашки, които са тънки отстрани ( най-добре само ластиче ), отзад също изрязани повечко, но не само ластиче, а отпред леко прозразни или пък с някаква дантела, но без да е претруфено. Хайде момчетата да кажат какви харесват те, а момичетата да напишат какви харесват и какви предпочитат да носят всеки ден, а не само за "специални" случаи
az predpochitam danteleni bokserki,a inache prashki ... i az s stynki lentichki i po izchisteni i sempli,ne haresvam s mn pandeli i gluposti po tqh ili sindjiri,obache obicham qrki cvetove i bqli i cherni
Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...
Истински същественото е невидимо.
http://tuleni.hit.bg/indexbg.html
obi4am pra6ki,koito sa po izrqzani,dooosta tunki otstrani..otzad ili malko trougulni4e ili ne6to kato cvet4e.. abe gotinko da e.. ne obi4am da ima danteli ili drugi takiva.. nqkoq druga kartinka e dostata4na![]()
predpo4itam 4erni,rozovi i 4erveni pra6ki![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Изрязани, плитички, в бебешки цветове...Сладурски, не мога да опиша точно какви, не си падам по дантелените, а по тези стегнатите от памук, шикозни са
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Ami az predpo4itam da sa kolkoto se moje po izrqzani otvsqkade...xixixi...da sa plitki i naposledak mi haresvat 4erniteno poprincip obi4am beli i rozovi...moje i zelenkiima razni modeli deto sa 6arenki-mn radvat
![]()
mnogo se kefq na pra6ki koito sa super izrqzani ot vsqkade.Super jestoki sa ... mn. me kefqt - kato vidq takiva i napravo se pobyrkvam.
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
ПРАШКИ С ПАДНАЛА ТАЛИЯ![]()
![]()
![]()
АДСКИТЕ СА
![]()
![]()
![]()
obi4am pra6ki v edin cvqt , bez dantela i otpred da sa v nqkfo sladi4ko jivotin4e sar4ice ili ne6to takova:]
Chakaj me na zavoa moa doa moa ne doa ma ako doa ti pokaa ko moa
i da sa s svle4ena taliq
Chakaj me na zavoa moa doa moa ne doa ma ako doa ti pokaa ko moa
Ето затова винаги съм уважавал това момче - винаги мненията ни по тези въпроси се припокриват или напълно, или на 99%.Първоначално написано от WaKo
![]()
Левски шампион але але!
мразя прашки...аа тфа е все едно постоянно
нещо ти е в гъза
но ако носех, бих предпочела такива дето са с ластик
като на боксерките отгоре...сещате се широк ластик
евентуално с някъф надпис
Ам...лилавии да не са с пух или нещо подобно. Колкото се може по изрязани да са. oh, fuck изобщо без тях, ако може най-добре ще е
![]()
ОТВРАТИТЕЛНО!
Аз съм потресена...
Как не се намери едно момче, което да каже, че предпочита боксерки вместо прашки... или че стоят по-готино ...
Бла, няма значение...
Аз не нося прашки и не ги харесвам... Супер грозни и неудобни са ми (да не говорим, че са нехигиенични).
Иначе, за да не каже някой, че не пиша по темата ще кажа, че мразя прашки от вида: с пухчета, със разни синджирчета, дантелки и т.н. Ако ще са прашки да са си нормални, или в един цвят или по-шаренки и да са ниско под талията.
![]()
БОКСЕРКИ RULZ![]()
Целта Оправдава Средствата!
e nali govoreshe 4e nqma zna4enie vajno e momenta v koito ste gi svalish?!??! Neshto mai si protiwore4ish![]()
![]()
![]()
Вижте как стоят едни прашки:
![]()
![]()
бикини:
![]()
![]()
боксерки:
![]()
На мен лично най-много ми харесват ка кстоят боксерките и бикините...
Целта Оправдава Средствата!
beli prozra4ni
![]()
Аз по принцип предпочитам боксерки... но щом говорим за прашки.. Предпочитам ги на цвят да са бели, черни или червениС паднала талия, изрязани... И много се кефя на един модел има с мрежички
Много е готино
![]()
Някъде има някой, който мечтае за твоята усмивка и в твоето присъствие открива смисъла на живота си, така че когато си сам, помни това - някой, някъде мисли за теб!!
`AvRiL`LaViGnE` хайде пък да не се съгласим с теб по въпроса за боксерките. Според мен няма нищо по-нееротично от момиче с боксерки. Приличат ми на гащите на баба ми и скриват всичко. Е, сега друг е въпроса, ако имаш проблем с размера на задните части и се опитваш да го прикриеш с боксерки. И какво им е нехигиеничното на прашките ?
ne obi4am da sa s dantelki,a s razni plod4eta i nekvi kartinki,ili pak 4isto beli ili 4errni![]()
![]()
oo mene me kefi si4ko smisul sqkvi vidove pra6ki prosto otak4amm nqm pretencii pra6ki li e kefi me super mnoo
Хм какви прашки обичам.Харесват ми изрязаните модели,с ниска талия.Дантелени не харесвам,защото ми дразнят кожата,затова предпочитам памучни и мекички.
![]()