.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 96
    Голям фен

Какви прашки харесвате ?

Въпроса ми е към момчетата и момичетата, за да се види има ли разлика в предпочитанията. Аз съм момче и харесвам момичето да е с прашки, които са тънки отстрани ( най-добре само ластиче ), отзад също изрязани повечко, но не само ластиче, а отпред леко прозразни или пък с някаква дантела, но без да е претруфено. Хайде момчетата да кажат какви харесват те, а момичетата да напишат какви харесват и какви предпочитат да носят всеки ден, а не само за "специални" случаи

Голям фен
    Obi4am mnogo izrqzani prashki s tunki lenti4ki ot strani,s malko triugulni4e otzad,otpred da sa s dantela ili napulno iz4isteni i povuzmojnost da sa 4erni

Obiknesh li obi4ai silno,
    namrazish li zavinagi mrazi,
    ne sujalqvai nikoga za nishto,
    edva li nqkoi teb shte sujali...!!!

Повече от фен
    az predpochitam danteleni bokserki,a inache prashki ... i az s stynki lentichki i po izchisteni i sempli,ne haresvam s mn pandeli i gluposti po tqh ili sindjiri,obache obicham qrki cvetove i bqli i cherni
    Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...

Истински същественото е невидимо.

http://tuleni.hit.bg/indexbg.html

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    obi4am pra6ki,koito sa po izrqzani,dooosta tunki otstrani..otzad ili malko trougulni4e ili ne6to kato cvet4e.. abe gotinko da e.. ne obi4am da ima danteli ili drugi takiva.. nqkoq druga kartinka e dostata4na
    predpo4itam 4erni,rozovi i 4erveni pra6ki
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Изрязани, плитички, в бебешки цветове... Сладурски, не мога да опиша точно какви, не си падам по дантелените, а по тези стегнатите от памук, шикозни са
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    Ami az predpo4itam da sa kolkoto se moje po izrqzani otvsqkade...xixixi...da sa plitki i naposledak mi haresvat 4erniteno poprincip obi4am beli i rozovi...moje i zelenki ima razni modeli deto sa 6arenki-mn radvat

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    mnogo se kefq na pra6ki koito sa super izrqzani ot vsqkade.Super jestoki sa ... mn. me kefqt - kato vidq takiva i napravo se pobyrkvam.
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    ПРАШКИ С ПАДНАЛА ТАЛИЯ АДСКИТЕ СА

obi4am pra6ki v edin cvqt , bez dantela i otpred da sa v nqkfo sladi4ko jivotin4e sar4ice ili ne6to takova:]
    Chakaj me na zavoa moa doa moa ne doa ma ako doa ti pokaa ko moa

i da sa s svle4ena taliq
    Chakaj me na zavoa moa doa moa ne doa ma ako doa ti pokaa ko moa

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town

Re: Какви прашки харесвате ?

Цитирай Първоначално написано от WaKo
    Въпроса ми е към момчетата и момичетата, за да се види има ли разлика в предпочитанията. Аз съм момче и харесвам момичето да е с прашки, които са тънки отстрани ( най-добре само ластиче ), отзад също изрязани повечко, но не само ластиче, а отпред леко прозразни или пък с някаква дантела, но без да е претруфено. Хайде момчетата да кажат какви харесват те, а момичетата да напишат какви харесват и какви предпочитат да носят всеки ден, а не само за "специални" случаи
    Ето затова винаги съм уважавал това момче - винаги мненията ни по тези въпроси се припокриват или напълно, или на 99%.
    Левски шампион але але!

Guest
    мразя прашки...аа тфа е все едно постоянно
    нещо ти е в гъза
    но ако носех, бих предпочела такива дето са с ластик
    като на боксерките отгоре...сещате се широк ластик
    евентуално с някъф надпис

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Ам...лилави и да не са с пух или нещо подобно. Колкото се може по изрязани да са. oh, fuck изобщо без тях, ако може най-добре ще е

Голям фен
    Град
    София, Матрицата-4 :)
    за мене няма значение какви са прашките. нали рано или късно ше ги сваля, а по-важно е какво се крие под тях, а не как изглеждат. но ако говорим за цветове, предпочитам да са черни.

Click!

ОТВРАТИТЕЛНО!
    Аз съм потресена...
    Как не се намери едно момче, което да каже, че предпочита боксерки вместо прашки... или че стоят по-готино ...
    Бла, няма значение...
    Аз не нося прашки и не ги харесвам... Супер грозни и неудобни са ми (да не говорим, че са нехигиенични).
    Иначе, за да не каже някой, че не пиша по темата ще кажа, че мразя прашки от вида: с пухчета, със разни синджирчета, дантелки и т.н. Ако ще са прашки да са си нормални, или в един цвят или по-шаренки и да са ниско под талията.

БОКСЕРКИ RULZ
    Целта Оправдава Средствата!

Голям фен
    Град
    София, Матрицата-4 :)
    Цитирай Първоначално написано от `AvRiL`LaViGnE`
    ОТВРАТИТЕЛНО!
    Аз съм потресена...
    Как не се намери едно момче, което да каже, че предпочита боксерки вместо прашки... или че стоят по-готино ...
    Бла, няма значение...
    Аз не нося прашки и не ги харесвам... Супер грозни и неудобни са ми (да не говорим, че са нехигиенични).
    Иначе, за да не каже някой, че не пиша по темата ще кажа, че мразя прашки от вида: с пухчета, със разни синджирчета, дантелки и т.н. Ако ще са прашки да са си нормални, или в един цвят или по-шаренки и да са ниско под талията.

БОКСЕРКИ RULZ
    ми то е ясно що предпочитаме прашките - отвсякъде са с по-малко материал, заради което се вижда повече от женската плът... :P а с боксерките кво ше видиш? ниШТо!

Click!

Голям фен
    Град
    sofia
    e nali govoreshe 4e nqma zna4enie vajno e momenta v koito ste gi svalish?!??! Neshto mai si protiwore4ish

Вижте как стоят едни прашки:

бикини:

боксерки:

На мен лично най-много ми харесват ка кстоят боксерките и бикините...
    Целта Оправдава Средствата!

Супер фен

:)

beli prozra4ni

Аз по принцип предпочитам боксерки... но щом говорим за прашки.. Предпочитам ги на цвят да са бели, черни или червени С паднала талия, изрязани... И много се кефя на един модел има с мрежички Много е готино
    Някъде има някой, който мечтае за твоята усмивка и в твоето присъствие открива смисъла на живота си, така че когато си сам, помни това - някой, някъде мисли за теб!!

Цитирай Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
    Изрязани, плитички, в бебешки цветове... Сладурски, не мога да опиша точно какви, не си падам по дантелените, а по тези стегнатите от памук, шикозни са
    Dam prava si...

Голям фен
    `AvRiL`LaViGnE` хайде пък да не се съгласим с теб по въпроса за боксерките. Според мен няма нищо по-нееротично от момиче с боксерки. Приличат ми на гащите на баба ми и скриват всичко. Е, сега друг е въпроса, ако имаш проблем с размера на задните части и се опитваш да го прикриеш с боксерки. И какво им е нехигиеничното на прашките ?

ne obi4am da sa s dantelki,a s razni plod4eta i nekvi kartinki,ili pak 4isto beli ili 4errni

oo mene me kefi si4ko smisul sqkvi vidove pra6ki prosto otak4amm nqm pretencii pra6ki li e kefi me super mnoo

Хм какви прашки обичам. Харесват ми изрязаните модели,с ниска талия.Дантелени не харесвам,защото ми дразнят кожата,затова предпочитам памучни и мекички.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си