- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какви прашки харесвате ?
Аз предпочитам черно бельо, но не обичам много да нося прашки. Не ми харесва как стоят. Липата на други обаче ме принуждава да си купувам. Харесват ми с тънки лентички отстрани, даже ако си намеря такива бекини много се кефя, плътни , много изрязани и изчистени.![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Аве аз съм мъж и нито боксреки обичам да носи момичето ми нито бикини нито прашки искам я гола![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мен ме кефят по-изрязаните. Отзад ако са с 2-3 ластичета хххммммммм......
Боксерки, прашки, бикини - няма никво значение стига![]()
1. Дупето под тях да е хубаво.
2. Приносителя на дупето да позволява поне едно от
2.1. Гледане
2.2. Пипане
2.3. Сваляне
mi az haresvam plitki i izrezani do bezobrazie![]()
stiga da splitki vsi4ko e na 6. a za cvetove vsqkvi trqbva da si ima raznoobrazie![]()
ami mene mnoo me kefiat dobre izriazanite pra6ki i da sa 4erveniiiiiiii
Basi i temata kvo te interesuva tebe kvi pra6ki nosq?Mi pra6ki kat pora6ki.!! aee
Бъди такъв какъво си,а не какъвто другите искат да бъдеш!!!
Ами аз харесвам с много ниска талия ... Много шарени ... Да не са един цвят ... или ако са да са бели, розови или сини
На обичам много изрязаните ... по скоро тея дето са тип боксерки![]()
Am nai-vajnutu za mene e da sa 0t pamuk i da ne sa izkustvena materiq! Am 0tstrani predp04itam da sa sam0 lenti4ki , 0tzad triygylni4e ili nqkf0 cvetence. I da sa s niska taliq! Ina4e i b0kserkite ne sa za izhvyrlqne! Zimata B0kserki RulzZzZ 6t0t0 qi4nicite 6e se sduhat :P
Ами аз предпочитам боксерки....мисля,че по яко стоят,но всеки с мнението си...за мен е важно да ми е удобно....а пък дали са прашки,боксерки или нещо друго -обичам да са шарени.
Най-тежко е да разбереш,че си излишен там където някога си бил незаменим!
![]()
едноцветни ( зеленки или ченички ) , изрязабнички , с ниска талия и БЕЗ дантели ( много ми дразнят)
Една измама беше любовта голяма.
Една измама с много лица.
И вече няма, нищо във сърцето няма.
Остана само празна душа.
Да не са черни, кожени и с разни дантеленеиии щуротии, и да не са некви като на американските спасителки на плажа дето са само два ластика забити в гъзъ - отзад трябва да има некво триъгълниче все пак. И тва е не съм много претенциозен нали![]()
, а забраих, най важното е като момичето е с некви яки прашки да не се показват разни храсталаци от косми между ластиците
![]()
бляк.
predpochitam izrqzani samo s tynki lasticheta, no v nikakyv sluchai da ne sa danteleni![]()
When you want it,
it goes away too fast.
When you hate it,
it always seems to last.
But just remember when you think you're free-
the crack inside your fucking heart is me!
Nikvi
Your love is one in a million
Аз по всякакви си падам, само дантелените нещо не са ми много много по вкуса![]()
ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!
[15:10] <air_J> az znam 4e vie putkite haresvate prashki
[15:10] <air_J> shtoto vinagi iskate da imate neshto v gyza
![]()
Напълно съгласна!!!Първоначално написано от miloto_girl-4e
Е, това бе една умна приказка! И не само умна, а и на място!Първоначално написано от Momchenceto
![]()
Левски шампион але але!
Розови,на цветя с ниска талия и тънки лентички.![]()
bih obesila toya det e izmislil pra6kite!S kakvo ? - S pra6ka !!!!
![]()
we'll die alone like a stone ^^
yo yo da jiveqt novobrancite!Oba4e aide purvo da obesim teletubisite na sobstvenite im antenki, a?Az su6to mrazq pra6kite ot cqlata si du6a, no bih se susredoto4il pove4e vurhu momi4eto v tqh :P .
Vupreki tva ideqta momi4etata da si obsujdat belyoto tuka mi dopada.Ne moga da kaja, 4e ne mi e interesno.
хихихих оби4кам по изрязаните пра6ки с тънки ленти4ки
) и да са некви 6окарски в смисъл някак нестандартни
) например отпред да имат нарисувано ли4ице на котенце с о4и4ки които се мърдат хихи супер сладурско е
)))))
![]()
![]()
![]()
If You LoVe Me,don`t KiSs Me,If yoU KiSS Me,Don`t toUch me,IF yoU ToUch me Don`t FucK me,If yoU Fuck me DON`T STOP!!!
Дам знам ,че по такива си падаш ,но онези със рачичките са по-хубавки не мислиш ли??? :PПървоначално написано от ku{P}idon4e_f
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away