- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какви прашки харесвате ?
ихихихих BlinD^BoY така е прав си хихих![]()
![]()
If You LoVe Me,don`t KiSs Me,If yoU KiSS Me,Don`t toUch me,IF yoU ToUch me Don`t FucK me,If yoU Fuck me DON`T STOP!!!
И трябва да ми покажеш тези с оченцатаПървоначално написано от ku{P}idon4e_f
![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
hohohohoho.... nikoi da ne vliza tuk...ostavete gi tez dvamkata nasame 4e mai mnoo raoti imat da si pokazvatПървоначално написано от BlinD^BoY
![]()
![]()
we'll die alone like a stone ^^
ихихихиххих BlinD^BoY обе6тавам следва6тиа път да съм с тях и да се гледате от близо с о4и4ките хиихихих![]()
If You LoVe Me,don`t KiSs Me,If yoU KiSS Me,Don`t toUch me,IF yoU ToUch me Don`t FucK me,If yoU Fuck me DON`T STOP!!!
Ще видим колко ще си спазиш обещанието да не е като онзи път ааа ма такова онакова :P :P :P :PПървоначално написано от ku{P}idon4e_f
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
хахаха не си бил с мен аз не съм ти отказвала![]()
6to ne puskate LS... A ???![]()
![]()
![]()
![]()
men kFo me interesuva poloviya vi jivot !!!!???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ай без да се форсираме и да го даваме по-спокойно а ???Никой с никого не иска проблеми...що трябва да си създаваме излишни ядове...!!!Първоначално написано от Immortality_
![]()
6toto moje bi tuk ne e mIRC ami seki si dava mnenieto po dadena tema...
Много добре....знам ,че не е IRC без да ми казваш...за което искрено съжелявам няма да се повтори!!!Първоначално написано от Immortality_
Pishete po temata we ima si Ls za tva kakto na men mi pravite problem taka da se vra6ta i na vas ...
и аз такаПървоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
Да мина да те взема или да взема да те мина?!:РрР~
Изрязани, плитички, в бебешки цветове... Сладурски, не мога да опиша точно какви, не си падам по дантелените, а по тези стегнатите от памук, шикозни са
Podkrepqm te!![]()
прашките са гнуууууснииии..
боксерки рулзз.. пък и сякъф размер дзадник седи добре с боксерки..
registraciata mi na bif6a i nastoq6ta chupacabra e zapazena. c`est moi, obi4am fi pilenca /q elati pilenca pri batkoooooo haha/
AZ NE SE KEFA NA TAKIVA TYPOTII-az si nosa boxerki...![]()
Харесвам памучните и дантелените прашки.Прозрачни,плитки и по възможност сини,бели или розови. :P
Fuck me,i am famous!
Emi da sa izriazani s razni plod4eta,beli ili rozovi,no s danteli predpo4itam bikini s danteli,i prajkite obi4am da s amnogo tanki:P
Докато има Балъци ще има и Тарикати.
Има ли смисъл, когато няма значение?
Въпрос на глупост е да обещаеш, а въпрос на чест е да изпълниш!
Пите бира, защото от водата се раздясва.
аз бикини не моа да нося некфи гадни сами![]()
I az taka,predpo4itam prajki ili bokserkiПървоначално написано от mil4eto_
![]()
Докато има Балъци ще има и Тарикати.
Има ли смисъл, когато няма значение?
Въпрос на глупост е да обещаеш, а въпрос на чест е да изпълниш!
Пите бира, защото от водата се раздясва.