.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Ev1lG1rL_ shte duhame zaedno supata
    Eliiiiiiiiii sexsito ne e 4esno pove4e floodq ot teb
    amy lee & lady_bird ako ima nqkoe mace da mi gi napravi s udovolstvie shte gi rajdam.
    Satanas_daughter Mnogo ti e sladyk podpisa daje.DOri mi se iska da Kufeq s nego v rityma na nqkoe par4e na Nirvana
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Цитирай Първоначално написано от aBeP4eTo
    Спокоино няма никакъв проблем
    случва се на всеки да обърка
    10x за разбирането, наистина
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Puk ako iskate mnogo da znaete nie s BSG si delim titlata nai-tup podpis,i poneje,vie puk da znaete az shtoto sum mnogo shtedra,puk da znaesh BSG che ti otstupvam miastotot si,mojesh da se radvash na cialata nominacia za nai tup podpis :P
    molq,pak zapoviadai

Ако бях това, което исках, щях да мечтая да бъда това, което съм.

Голям фен
    Град
    sf
    amy lee & lady_bird ako ima nqkoe mace da mi gi napravi s udovolstvie shte gi rajdam.

vij teo,mislq,4e ve4e nqmam nujda nqkoi da me rodi,a nqkoi da me ubie!!!s udovolstvie 6te go 4akam,nezavisimo koi 6te e!!!

Честито на печелившите!

Ееее, айде...май ще трябва и аз да черпя.
    Честито на всички!

^npocTo^a3^f^ Инче спокойно...на 2ри ще имаш уникалната възможност да ни почерпиш
    Но когато харесваш някого до такава степен,че искаш да влезеш в главата му,обикновено скачаш в леглото му...

Цитирай Първоначално написано от Satanas_daughter
    Puk ako iskate mnogo da znaete nie s BSG si delim titlata nai-tup podpis,i poneje,vie puk da znaete az shtoto sum mnogo shtedra,puk da znaesh BSG che ti otstupvam miastotot si,mojesh da se radvash na cialata nominacia za nai tup podpis :P
    molq,pak zapoviadai
    Ааа, който каквото си е спечелил си го е заслужил Сега като те е срам не искам аз да те спасявам, аз си се кефя - колкото награди повече, толкова по-добре Пък и само това ми е лошата наградка, др. са си якички

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Цитирай Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
    molq,pak zapoviadai
    Ааа, който каквото си е спечелил си го е заслужил Сега като те е срам не искам да да те спасявам, аз си се кефя - колкото награди повече, толкова по-добре Пък и само това ми е лошата наградка, др. са си якички
    ne ne me e sram ama biah malko razocharovana shtoto vinagi vlagah dusha v tia podpisi i nakraia...iasno sledvashtia put shte sloja niakoia gola kaka

Цитирай Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
    molq,pak zapoviadai
    Ааа, който каквото си е спечелил си го е заслужил Сега като те е срам не искам да да те спасявам, аз си се кефя - колкото награди повече, толкова по-добре Пък и само това ми е лошата наградка, др. са си якички
    ne ne me e sram ama biah malko razocharovana shtoto vinagi vlagah dusha v tia podpisi i nakraia...iasno sledvashtia put shte sloja niakoia gola kaka
    Ха-ха, знаеш ли как ми дреме на кой му харесва и на кой не! Важно е аз да си го харесвам и да си ме кефи да го гледам, който не може да трае - да не диша Айде стига с този чат, радвайте се на наградите, важното е че сте спечелили някоя

Guest
    Честито

4estito i ot men :P

6те може ли да ме въведете малко, къде е гласуването за тия награди че тфа е много забавно

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Цитирай Първоначално написано от bogicata
    6те може ли да ме въведете малко, къде е гласуването за тия награди че тфа е много забавно
    ami ... to ve4e otmina - nqkoi ako napravi nova tema ... shte ima i novo glasuvane :}
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Цитирай Първоначално написано от bogicata
    Аз линка съм го дала, ще ти извади очите
    Преди 16 дни пуснах темичка за номиниране за наградите на TeenProblem, сега пиша тези тема, за да обявя спечелилите Ето и наградите със наградените:
    Кликни в/у "темичка"

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite
    4estito na pobeditelite

bravo bravo
    Ключа към сърцето може да бъде само една мила дума или нежна целувка...
    Позволи ми аз да ти я дам!

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Цитирай Първоначално написано от Murderdoll^

най-лудата юзърка с тъпия аватар и готиния
    подпис ви черпи една бира))
    axaxaxax sigurna li si che si nai luda-are da vodim systezanie-6toto vsichki dosega sym bila po ludost =)

Цитирай Първоначално написано от CRaZy_IKT
    Цитирай Първоначално написано от Murderdoll^

най-лудата юзърка с тъпия аватар и готиния
    подпис ви черпи една бира))
    axaxaxax sigurna li si che si nai luda-are da vodim systezanie-6toto vsichki dosega sym bila po ludost =)
    hahahah po forumite e malko trudno
    da se opredeli koi e lud i koi ne e..
    povqrvai mi v toq forum vsi4ki sme ednakfo
    ludi.. na jivo ve4e e po razli4no (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си