- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- ЧЕСТИТО НА СПЕЧЕЛИЛИТЕ ! ;)
Ev1lG1rL_shte duhame zaedno supata
Eliiiiiiiiii sexsitone e 4esno pove4e floodq ot teb
amy lee & lady_birdako ima nqkoe mace da mi gi napravi s udovolstvie shte gi rajdam.
Satanas_daughterMnogo ti e sladyk podpisa daje.DOri mi se iska da Kufeq s nego v rityma na nqkoe par4e na Nirvana
![]()
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
10x за разбирането, наистинаПървоначално написано от aBeP4eTo
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Puk ako iskate mnogo da znaete nie s BSG si delim titlata nai-tup podpis,i poneje,vie puk da znaete az shtoto sum mnogo shtedra,puk da znaesh BSG che ti otstupvam miastotot si,mojesh da se radvash na cialata nominacia za nai tup podpis :P
molq,pak zapoviadai
Ако бях това, което исках, щях да мечтая да бъда това, което съм.
amy lee & lady_birdako ima nqkoe mace da mi gi napravi s udovolstvie shte gi rajdam.
vij teo,mislq,4e ve4e nqmam nujda nqkoi da me rodi,a nqkoi da me ubie!!!s udovolstvie 6te go 4akam,nezavisimo koi 6te e!!!![]()
Честито на печелившите!![]()
^npocTo^a3^f^ Инче спокойно...на 2ри ще имаш уникалната възможност да ни почерпиш![]()
Но когато харесваш някого до такава степен,че искаш да влезеш в главата му,обикновено скачаш в леглото му...
Ааа, който каквото си е спечелил си го е заслужилПървоначално написано от Satanas_daughter
![]()
Сега като те е срам не искам аз да те спасявам, аз си се кефя - колкото награди повече, толкова по-добре
Пък и само това ми е лошата наградка, др. са си якички
![]()
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
ne ne me e sram ama biah malko razocharovana shtoto vinagi vlagah dusha v tia podpisi i nakraia...iasno sledvashtia put shte sloja niakoia gola kakaПървоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
Ха-ха, знаеш ли как ми дреме на кой му харесва и на кой не! Важно е аз да си го харесвам и да си ме кефи да го гледам, който не може да трае - да не дишаПървоначално написано от Satanas_daughter
Айде стига с този чат, радвайте се на наградите, важното е че сте спечелили някоя
![]()
Честито![]()
4estito i ot men :P
6те може ли да ме въведете малко, къде е гласуването за тия наградиче тфа е много забавно
![]()
ami ... to ve4e otmina - nqkoi ako napravi nova tema ... shte ima i novo glasuvane :}Първоначално написано от bogicata
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Аз линка съм го дала, ще ти извади очитеПървоначално написано от bogicata
Кликни в/у "темичка"Преди 16 дни пуснах темичка за номиниране за наградите на TeenProblem, сега пиша тези тема, за да обявя спечелилитеЕто и наградите със наградените:
![]()
4estito na pobeditelite![]()
bravo bravo
Ключа към сърцето може да бъде само една мила дума или нежна целувка...
Позволи ми аз да ти я дам!
axaxaxax sigurna li si che si nai luda-are da vodim systezanie-6toto vsichki dosega sym bila po ludost =)Първоначално написано от Murderdoll^
hahahah po forumite e malko trudnoПървоначално написано от CRaZy_IKT
da se opredeli koi e lud i koi ne e..
povqrvai mi v toq forum vsi4ki sme ednakfo
ludi.. na jivo ve4e e po razli4no (: