.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35
    Guest

Най - скъпия и хубав автомобил в България

Кой е според вас?
    За най скъп мисля че е Maybach-ът а най хубаво е онова SLR дето беше снимано на Витошка.
    Очаквам предложенията ви.
    Ако имате даваите и снимки

Guest
    Вече и у нас - тоз звяр
    [/quote]
    ама не се представило много добре на божурище днеска. За цената ще ви излъжа ама е към 350 000 еуро . Също така има един McLarren F1 дето перка наоколо ама е с чужда регистратура . Според мене по циганска кола от майбаха няма. За мене най хубавата кола си остава мойта , тва важи и за жената ама засега си нямам.

знаеш,не разбирам от коли,но тази,честно казано,не ме харесва.а преди няколко дни видях при нас,в москва,много хубава кола,такова малко открито бмв.как да ти го опиша,прилича на баги,май.щом си толкова запален по коли,може би ще разбереш за какво става дума.при нас,по-принцип има всичко,но подобно нещо още не съм видяла.
    стига приказки!

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Цитирай Първоначално написано от Oyama-no problem
    Вече и у нас - тоз звяр
    ама не се представило много добре на божурище днеска. За цената ще ви излъжа ама е към 350 000 еуро . Също така има един McLarren F1 дето перка наоколо ама е с чужда регистратура . Според мене по циганска кола от майбаха няма. За мене най хубавата кола си остава мойта , тва важи и за жената ама засега си нямам.[/quote]

Тази ли е най-скъпата кола?! ХЕХЕ, брат ми я има същата , дори е жълта - е, размерите не са същите, но кой го интересува....
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Guest
    тая кола е новото Ламборджини Мурсиелаго ,но това е малката версия (доста по-евтина от голямата) и ми се вижда супер смешна, прилича на уголемена играчка.
    и въпреки ,че въобще не си заслужава парите тоя танк (майбах) дългата база е най-скъпата кола в България.
    Гледах в интернет за $90.000 се продаваше един Хамър лимо,много дълъг и вътре беше лудница,много по-готин беше от майбах,а струваше 1/6 от цената му.

zna4i gledai sega purvo tova ne e Lamborghini MURCIELAGO a e Lamborghini Gallardo i vtoro cenata mu ne e 350 000 evro a 150 000.
    ina4e nai skupata kola v bulgaria e slr a

Голям фен
    Град
    Fucked World !
    TRABANTA RULZZZZ
    we'll die alone like a stone ^^

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Immortality_
    TRABANTA RULZZZZ

hahahahaha am nai hubavoto v sf mai e ... edno poru4kovo BMW sum vijdal no ne go nqmam na snimka

basi tupata tema e hora ...
    Chakaj me na zavoa moa doa moa ne doa ma ako doa ti pokaa ko moa

Guest
    Kajete mi ako nqkoi ima Ferrari 360 Spider da hoda da se zapoznavam s nego/neq kolata e S U P E R. Sledvashtata nai qka kola e predishnata na maika cougar maiche beshe, eto pics

Q go cougara, mn hubava kolichka

Cyberdyne_101
    Guest
    Да ми се махате оттука с тия таралясници

Т`ва е истината

Голям фен
    Град
    По света и у ВАС!!!
    най-скъпият и луксозен автомобил в света - Майбах а и не само в света мисля ,че и в България
    When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away

Голям фен
    Град
    По света и у ВАС!!!
    When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    Ooo, pari kat nqma6 i koli nqma da vidi6... Oba4e sum kazala, 4e s purvata pensiq 6te si kupq edin Smart free ride...(sega sum na 20 godini)

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Guest
    Майбаха има ужасно гаден дизайн, в Америка ще го лапат щото са баламурници и въобще не разбират от красиви коли. За двигателя окачването и екстрите вече няма съмнение че са върха на гъзарията ама на външен вид не мога да го гледам. Даже новата S-класа я гласат със същия дизайн и вече ще се гръмна.

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Хм... за най-скъпа незнам , но определено е много сладинка и определено много я искам

Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Фен
    Град
    София-ЛОЗЕНЕЦ много ясно

Giovanni

Ми ей това е колата! FORD F350 oba4e 6te go pusna posle 6toto aparata mi ne e tuk sega!
    Lozenec Hills Is Where I Live

Голям фен
    Град
    По света и у ВАС!!!
    Майбаха има ужасно гаден дизайн, в Америка ще го лапат щото са баламурници и въобще не разбират от красиви коли. За двигателя окачването и екстрите вече няма съмнение че са върха на гъзарията ама на външен вид не мога да го гледам. Даже новата S-класа я гласат със същия дизайн и вече ще се гръмна.
    Мен пък много си ми харесва.....ако можех щях да си го купя с удоволствие виждал сам такова чудо на живо.....като часовник е

Фен
    Град
    София-ЛОЗЕНЕЦ много ясно

Giovanni

Ей тва е кво ще кажете? http://store3.data.bg/proffi/11110364118880454_1.jpg http://store3.data.bg/proffi/11110364118880454_2.jpg кажете кво мислите? не е ли яко а ?Познавам собственика и знам че си струва да дадеш 155000 еuro за тва. По-добре отколкото за някъв Mercedes !
    Lozenec Hills Is Where I Live

Определено SLR-а според мен е най-скъпата кола в БГ.
    Преди два месеца го видях пред хотел Кемпински&Зографски и старшно много му се накефих! Страхотна е!

"Hominem te esse memento"

Guest
    А виждали ли сте новото ферари Ф430 Модена, аз не съм ама казват че вече има такова в софия.

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от SkAtE^FeNkA
    Преди два месеца го видях пред хотел Кемпински&Зографски и старшно много му се накефих! Страхотна е!

Това Мерцедеса, който участва в клипа на Анна ли е? Ако да каква му е регистрацията, че на клипа са я цензурирали?
    П.С> Софиянци са богати имат яки коли, сега има и някакво супер скъпо Ферари, което също се бори за приза за най-скъпа кола в България.
    Левски шампион але але!

Цитирай Първоначално написано от air_J
    Цитирай Първоначално написано от SkAtE^FeNkA

Това Мерцедеса, който участва в клипа на Анна ли е? Ако да каква му е регистрацията, че на клипа са я цензурирали?
    До колкото помня не беше българска на този, който видях.

"Hominem te esse memento"

Guest
    Слеващия път като плащате данъци се сетете за тоя мергел и само да ви припомня че шефа на ВОЛФ си перка с такова чудо на техниката.

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Слеващия път като плащате данъци се сетете за тоя мергел и само да ви припомня че шефа на ВОЛФ си перка с такова чудо на техниката.
    Ти него недей да го мислиш, той има и 1000 таксита Мерцедес Е клас във София модел 2004 година. 2004 година, защото фирмата съществува от миналата година, демек е купил чисто нови Мерцедеси.
    Левски шампион але але!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си