.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

Hybrid View

Guest
    SLR-а според мен е най-скъпата кола в БГ

Голям фен
    Град
    София, Матрицата-4 :)
    разгледах кво сте писали, но не съм съгласен с първите неколко поста. според мене най-скъпата кола в БГ, а и в света е майбах. и е скъпа именно, защото от нея в БГ има само две или три, а освен тва се произвежда ръчно и за тва струва майка си и баща си.

Click!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Емi [B]aneD оня в нашия град... към "Мерцедес" е? Кара го някъв келеш (20-23 годишен), рег. му номер е 7777 и го спира до часовника? Преди 2-3 години това ми беше нещо като мечта (колата). Я кажи каква е, за да знам какво да кажа в магазина (утре ще си зимам нещо подобно) :Р''''

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Емi [B]aneD оня в нашия град... към "Мерцедес" е? Кара го някъв келеш (20-23 годишен), рег. му номер е 7777 и го спира до часовника? Преди 2-3 години това ми беше нещо като мечта (колата). Я кажи каква е, за да знам какво да кажа в магазина (утре ще си зимам нещо подобно) :Р''''
    SLR-а Taq kola napravo e MaDaFaKa De (Майбаха )CT 4444 TC

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite

Голям фен
    Град
    По света и у ВАС!!!
    Не знам...каква коя кола е скъпа и коя не ,но адски много ми се е довозило на антика..от времето на баба ми кво ще кажете :P
    When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away

Guest
    nai skupite koli sa SLR-ut,1 PORSHE GT2 I 1 FERRARI V LOZENEC

Супер фен
    Град
    sofia
    hi4 ne me interesuva taka ili ina4e nqmam pari za takava kola, imam si reno i sum si super dovolna vurvi, vur6i mi rabota drugo ne mi trqbva

Супер фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от BlinD^BoY
    Не знам...каква коя кола е скъпа и коя не ,но адски много ми се е довозило на антика..от времето на баба ми кво ще кажете :P
    i as bih se povozila , to ima antiki det sa mnogo po-skupi ot nqkvi barovski mercedesi

Guest
    Хора днеска се разминах с Галярдото, беше неква уличка широка 3 метра ама въпреки това тоя профуча покрай мене с 160 некаде. Направо се надървих като го зърнах, даже изгубих съзнание за няколко секунди и щях да чукна тоя преде мене , мааму деба трябва да забранят на такива коли да се движат опасни са .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си