- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Kak gi slagate tiq kartinki
imam edno malko typo vypros4e,ama vse pak e takova...ka ste si slojili tiq kartin4ici na profilite ei taka kyt dadete nqkvo mnenie,ala bala...4e ne gi 4atkam mnoo mnoo![]()
За кое имаш в предвит...аватара или подписа![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
mi i dvete..namerih neshto tam v profila za avarta ama to ima samo nqkvi typi...pyk za pd[isa vyobshte nishto ne namerih kaji pls
Плащаш си 5лв на администратора и те правят ВИП член.
Abe ne mi trqa da se izdigam 4ak tolkova![]()
Мятап бе, там дето ти е подписа пишеш [img]и тука слагаш линк[/img]
hmm...tva ili az ne go 4atkam neshto ili nz shtot ne mi se polu4ava![]()
Значи тва е линк
http://images.rottentomatoes.com/ima.../04/657204.jpg
Където и да отидеш примерно в гугъл натискаш с десния бутон на мишката в/у избраната картинка даваш Copy image address
1.Ако искаш аватар отиваш във профил там дето ти е за аватара даваш Paste
2.Подпис същата работа Copy Image Address отиваш във профил/подпис [img]paste[/img]на мястото на paste paste-ваш линка избраната снимка![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
am dava6 mu linka na php-to i gotovo mnogo slojno ......
![]()
1ва точка от правилника!!!
Moderated by aBeP4eTo
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
eee stiga de zashto pak?slojente ednavajna tema,kak stava za da ne pitat vsichki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз след бая голямо търсене си намерих тази, моята картинка. В google.com пишеш например: avatar fantasy и ще ти излязат много якиПоне такива, каквито на мен ми харесват де. Ама е доста трудно да си намериш аватар, какъвто харесваш. Гледай да не е много голям, че трудно се отваря сайта после...
![]()
I KnOw yOuR HeArT WiLL FLy AwAy SoMeDaY So FaR FrOm Me... tHeN I WiLL DiE... BuT AnYwAy. tHe iMpOrTaNt`s yOu`LL Be FrEe!