- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- 13 причиni, че е вманиечен във вас
Това са 13 причини, чрез които межете да разберете, че някой е вманиечен във вас!И интереса и чувствата му към вас се превръщат във лудост!
1.Сутрин ви чака пред входа и ви изпраща до спиракта или училище.
2.Обажда те се през 10 мин. като си измисля накакви тъпи причини за разговор!
3.Забелязвате, че има доста общи неща със сянката ви!О, не ужас!Той е сянката ви!
4.Когато вижда дрого момче/момиче около вас изпада в истерия и го убвинява без да го познава, само за да го пребие(ако може)!
5.Получавате писма по пощата!Не много, средно между 10-20 на ден от въпросния човек!
6.Постоянно виси пред врата на апартамента ви и не ви оставя дори да отидете до тоалетната!
7.Чака ви, за да си тръгнете заедно от у-ще при положение, че учи в друг квартал.
8.Непрекъснато ви гони по етажите на даскало за да те пита:Как си?
9.Научил/а е биографията ви по-добре от самия себе си!
10.На GSM-а wi се появява знак, че имаte 10 пропуснати обаждания и 15 съобщения за последния 1 час!О каква изненада?!Толкова настоятелен е бил манияка, на който си обречен/а !
11.Едва ли не wi се кара, че сутрината "не сте се видели" и е в депресия!
12.Всеки ден по няколко пъти ви пита дали го/я обичате истински с вид на току що абортирала жена, дори и да е мъж!
13.Когато се скарате ви оставя около 20 съобщения на секретаря с глупави извинения!
лОу вярно е
уф само да ти кажа че не е причини а признака
и че не убвиняава а Обвинява
Give me your best shot motherfucker!
ne moga da si predstavq nqkoi da me poznava po dobre ot samata men i da se prevra6ta v moq sqnka ... tova e otvratitelno
Chakaj me na zavoa moa doa moa ne doa ma ako doa ti pokaa ko moa
мразя аз да вървя след задника на момчето,но не бих се очаровала много ако и той върви след моя...не обичам да си играя с хората...олее пак се отклоних... а иначе ако имам толкова настоятелен ухажор а камо ли ако ми е гадже леле не знам просто...ще търпя ще търпя в началото няма да ми пука обаче някой ден така ще ми изкипи,че после той ще се стряска насън,въпреки че по принцип съм спокоен човек...просто за мен личната ми свобода е много важна и не мога да търпя някой да ме задушава с чувствата си....няма да мога да издържа....
*ThE~WorLd~Is~MinE*
az imah edin takuv naloji mi se s sedmici nared da si durja gms off,toi me debneshe pred vhoda koga shte se prebera i koga shte izlezna a az go debneh koga shte se mahne ot tam za da moga da se prebera
qvno nikoga nikoi ne e bil vmania4en v men!
Лел нямала съм такъв екземпляр! И по-добре де!
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
uzasdobre4e ne mi se e slu4walo![]()
![]()
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
хахахахаха..![]()
![]()
егати маниашкото..
как може да има такива хора се чудя..
добре,че още не съм срещала такива
![]()
HaPpiLy EvEr AfteR
vai, ako ima nqkuv takuv naprao...6te izqde 6amarite![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
Ooooo tva e presileno!!!I ne nujno!Edin 4ovek ,ako te obi4a ne bi ti go dokazal v vurvene sled tebe,a prosto kato pokazva obi4ta si,s deistviq i jestove,koito trogvat 4ovek![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Леле , Боже опази ме от такива напасти!![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
lele tova e bolest we hora![]()
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
A akо прави само едно от 13те неща брои ли се, че е вманиачен - чака ме след училище, нищо , че учи в друг квартал...Ама мен това ме кефи
![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Tova e banalno:P
Ima oshte 1001 prichini![]()
Q gi doizmislete ...
I ne e vmaniechenost, a bolest![]()
vui .. dano mi sa ne slu4va tfa 4udo !!
каква любов...![]()
аз не бих издържала
![]()
i mene, egati kade ti ostava svobodata ?Първоначално написано от ^Green_Lady^
i shamari ne pomagat na takiva tejki slucheiПървоначално написано от amy lee
Тея причини дето ги написах или признака (както някои казаха) ги измислих сама защото не един, а цели два пъти съм се ми се е случвало такова нещо!Един хубав, слънчев ден даже с чадъра излязох, защото вече ми беше дошло до гуша!Но за моя радост тая тъпа конска муха я нямаше!
НЕ, ЧЕ СЕ ЗАЯЖДАМ, НО:Първоначално написано от fire_of_satan
1.Изречение се започва с главна буква.
2.Преди че, но и т.н и ма запетайка и след нея интервал.
3.Не уча за фиолог за да раличавам признаци от причини.
4.Настина е смешно, че съм написала убвинява.
5.Ако имаш нещо против мен ми го кажи направо, а не се заяждай с някакви правописни грешки!ОК!?