.

Виж резултатите на анкетата: Деградират ли тийнеджърите

Гласували
34. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • ДА !

28 82,35%
  • НЕ

5 14,71%
  • НЕ мога да преценя

1 2,94%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Vsqko pokolenie degradira vse pove4e-ne q li znaesh taq velika(moq)misyl..=)

Голям фен
    Град
    Враца
    Да.Но съм сигурна, че половината от изказалите се по-горе са точно такива "деградиращи лапета".
    Аз съм на 15 и по дяволите дори бирата ми горчи още, а познавам момче в 6 клас , което получи гърч от алкохолно натравяне?!?!?!?
    Имам "честта" да съм сред деца 5-6 клас по-често и мога да ви кажа, че съм повече от възмутена.По кутия цигари на ден,няколко кила грим, от който не може да се познае цвета на кожата, едни нахакани и отворени...
    Погледнах бележниците на няколко деца от 5 клас - 222354222222.....
    В 5 клас поне моя .. випуск нямаше двойка за бога!
    Момичета на 12-13 се чукат като ненормални, за което и "големите 15-16-17 годишни батковци" са виновни.Защото, мамка му, кое нормално толкова годишно момче ще се навие да спи с ПИКЛА, която не знае за к'во живее.
    в топла нощ през юли

Повече от фен
    Естествено че да...Стават все по егойстични и не преценяват нещата въобще.Аз съм на 16 и никога не съм се напивала и не пуша просто защото алкохола ми е гаден а цигарите още повече.За 12-14 годишните вярно има ги и такива дечица,но донякъде са виновни и родителите.Всместо да висят с приятели,да си лакират ноктите и да клюкарят да вземат да възпитат децата си.Да им обяснят.Толкова ли е трудно вече да общуваш с детето си.Да го научиш кое е правилно и кое не.Сега това е малко отклонение,но все пак ще си го кажа,за да видите,че е така.Седим си ние с едни момичета в детската градина и някакво мако сладко момченце идва и почва да ни псува.Ама яки псувни.Кучки,офци,пикли и т.н..и се хили.Незнам дали въобще разбираше половината от това,което е казало,защото беше егати втори клас нямаше..и това си ни псува,а баба ми ли майка му незнам си ходи подир него и го гледа умилително.Сякаш е казало някоя световна мъдрост.И това продължава..а тая му се усмихва и детето остава с впечатлението че прави нещо редно и пак си продължава...Е добре!!!!!!!!!Това какво е!!!!???Мисля,че тия 12-13 годишните са изпуснати още от ранна възраст.А за другите тинейджъри 15-18 годишните.Тука положението е по друго..не първо да се напиеш и да псуваш ами да се проебеш..както се казва.Кой ти гледа любов кой ти гледа морал..."Ебеш ли са" златен пич/пичка си.Гъз и цици най-ценните неща в тоя живот...Просто нямам думи

Голям фен
    Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от Bloody_Tear
    Гъз и цици най-ценните неща в тоя живот...Просто нямам думи
    хахаха
    Браво!
    Точно така...за съжаление.
    в топла нощ през юли

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Цитирай Първоначално написано от lalqla
    Да.Но съм сигурна, че половината от изказалите се по-горе са точно такива "деградиращи лапета".
    Аз съм на 15 и по дяволите дори бирата ми горчи още, а познавам момче в 6 клас , което получи гърч от алкохолно натравяне?!?!?!?
    Имам "честта" да съм сред деца 5-6 клас по-често и мога да ви кажа, че съм повече от възмутена.По кутия цигари на ден,няколко кила грим, от който не може да се познае цвета на кожата, едни нахакани и отворени...
    Погледнах бележниците на няколко деца от 5 клас - 222354222222.....
    В 5 клас поне моя .. випуск нямаше двойка за бога!
    Момичета на 12-13 се чукат като ненормални, за което и "големите 15-16-17 годишни батковци" са виновни.Защото, мамка му, кое нормално толкова годишно момче ще се навие да спи с ПИКЛА, която не знае за к'во живее.
    Taka e-vypreki 4e sym na 14 az ne sym ot onezi koito nosqt kysi poli tip "kolanche" ne se grimiram i ne sym na 5 metrovi tokcheta-imam gore dolu dobyr uspeh(bez dvoiki i troiki,otvreme navreme ima chetvorki) ne pu6a i ne piq...Mislqt me za sduhana no na men ne mi puka izobshto

Голям фен
    Град
    Враца
    CRaZy_IKT, е не ме мислят за сдухана, но говоря с 1-2 човека от клас.И то не, защото съм "отритната" или нещо подобно, а защото чувствам, че ако говоря само за секс и за това какви функции има телефона ми(и най-важното - колко струва) и в кое кафе ще се забия после, ще се побъркам.
    в топла нощ през юли

Нещата се променят. Всяко едно следващо поколение си има свои облик, който по един или друг начин, повече или по-малко се различава от този на предното. Всякога е имало някакви изкушения, които са примамвали младите. Защото младостта е буря и докато затихнат страстите все има какво да те изкуши. Така е и с днешните тийнейджъри. Сега пият, пушат, е**т се, танцуват и си мислят, че това е всичко, което може да съществува. Е не се знае дали всички ще започнат да гледат с други очи или пък цял живот ще бъдат нехайни към нещата и ще се държат като деца - да не могат да се контрулират и да не могат да се справят сами.
    Аз съм горе-долу от това поколение, за което спомена. Обаче си имам свои виждания и разбирания. Никога не изпадам в крайности - пълно въздържание или прекомерна консумация, на каквото и да било.
    Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си