.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35
    Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield

НСБОП атакуват пак !

Това тук изглежда плашещо...

Въпрос на време е кога ще почукат на ваща врата...
    Интересното е, че същите бяха и реакцийте като за пръв път казаха, че ще затворят фрий сърварите

Голям фен
    Град
    I MightBe in front of u.iMightBeBehind u.EitherWay,I have a knife.Don'tMakeAnySudden,IcanSlip
    uzas...po4wam da teglq celiq net
    Love is not like anything.Especially a fucking knife!

Супер фен

:)

teq lameri 6te mi qdut patkata !

Четох го тва....тея бобцовци си нямат друга работа

Цитирай Първоначално написано от ^I don't give a fuck^
    тея бобцовци си нямат друга работа
    to4no tva 6tqh i az da napi6a
    baaaahti, kvo gi e zatresla maniqta za toq "piratizum"...pfuu na4iii nqma oturvane ot tiq

Любовта е най-висшата степен на омразата

Повече от фен
    Град
    В сянката на бъдещето... Там,където никой няма да ме открие !!! ~~~Don'T TrY~~~
    Ха те само да ми дойдат до у дома....

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    E kvo im puka za kvartalnite surveri na tiq ot4aqni lumpeni i kreteni? Az moje da si teglq filmi i muzika, moje da gi zapisvam na CD, oba4e dokato NE GI PRODAM NA DRUG ne mislq, 4e naru6avam zakona po nqkakuv na4in. Abe vse 6te namerim na4ini za teglim mp3 i avi file-ove.

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Re: НСБОП атакуват пак !

КУКИ ! ПОЗЬОРИ ! ПЕДЕРАСТИ !!!!! Куките са една много шибана нация(въпреки, че бащата бачка като нещо като полицай) Ми аз не моа ли като дойдат у къщи да си извадя 200 гигабайтовия хард и да остая 40гб дето е празен. АКО НЕЩАСТНИТЕ ПЕДЕРАСТИЧНИ КУКИ ми кажат нещо..ми нека те да ми дават по средно 900 лв за софтуер. Аз ще имам проблем само с филмите и mp3, че имам 30гб mp3ки. Иначе елегален софт немам...що ли ? ЛИНУКС Е ИСТИНАТА В ТЕЗИ ТРУДНИ ВРЕМЕНА - можеш да застанеш да продаваш Линукс и софт за него пред полицията на пиратки и нема да ти кажат нищо защото е свободен за копирае и разпространение-няма авторски права. Ще стане като със скейтинга на обществени места - "Не мое да се кара щот чупите плочките" Еми да те одавят в наторален сок бе идиот ! К'во ме е*е, че ще ми направят едно досие хубаво или ще ми изядат х*я ! МРАЗЯ КОПЕЛЕТАТА ! КОЙ НЕ ОРГАНИЗИРА ЕДНА СТАЧКА ПРЕД НАРОДНО СЪБРАНИЕ ИЛИ МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ, ТЕ НА !!!!!!!!! Куки, прависти, тъпи терористи !!!!!!!! Толкова ги мразя тия които измислиха Ши*ания закон, че ще им ударя една дъска в главите и ще ги приспя за винаги... Бе аз не съм се ядосвал толкова откакто за първи път преди 5г си счупих крака...АЗ СЪМ МНОГО СПОКОЕН ЧОВЕК, но преди 1 час затвориха локалното ми ФТП...сега нема от де да тегля...да са живи и здрави DC++ и Torrnet системата. eMule, eDonkey и Kazaa също стават...
    АКО ИСКАШ ДА НАПРАВИШ НЕЩО ТЪРСИШ НАЧИН, А АКО НЕ ИСКАШ-ПРИЧИНА

Добре де, какъв им е проблема Леле, ужас, искат да ни блокират отвсякъде, то разделенията за пушачи и непушачи в заведенията вече не ги спазват, пък какво за останалото
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Град
    Anfield
    Цитирай Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
    Добре де, какъв им е проблема Леле, ужас, искат да ни блокират отвсякъде, то разделенията за пушачи и непушачи в заведенията вече не ги спазват, пък какво за останалото
    Тук все още ги спазват....
    Дано поне цените на интернет спаднат и скороста се повиши. Иначе няма смисъл от интернет във вкъщи. Пак по залите ще се ходи...

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Тъпаци..да ми ядат къра с мармалад от Ш(т)ИПКИ

Голям фен
    A be tiq nared li sa? Shto ne vzemat da se sprat a!Pisna mi!Da ni ostavqt na mira!I neta sushto!

Obiknesh li obi4ai silno,
    namrazish li zavinagi mrazi,
    ne sujalqvai nikoga za nishto,
    edva li nqkoi teb shte sujali...!!!

Идва ред на P2P мрежите.

Колкото и да се мъчат да ограничават свободния download няма да успеят. Идва ред на P2P мрежите, които са напрактика неконтрулируеми, а пък като не използваме такива браткска Русия е на близко. Там със софтуер, филми и международна музика е пълно. Само трябва да се измисли нещо да можем да си дъпаме чалгичка и BG POP Music.

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Ama naistina tezi xora ne sa nared. Za6to ne vzemat da ni ostavqt na mira vednuj za vinagi.
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Да бе яко е да слушаш гратис музика сългасен съм ма от друга страна представи си че си изпълнител издваш диск и кфо сичко се разпространява пиратско в интернет и ти не зимаш и 5 лева за труда си ... друг въпрос е че някой не заслужават щотото музиката им е боза...или че някой зимат повече от колкото им се полага....но по принцип е справедливо който работи да зима пари а който слуша музика да си плаща за нея...тфа пак е стъпка към цивилизацията....погледнете от страната за изпълнителите ама бъдете честни със себе си .. и на мене ми се слуша гратис ма не е там въпроса...

Цитирай Първоначално написано от grafinka
    ееееееееее добре бе! и кво мисли6 да направи6!
    Немам Подпис...

Re: НСБОП атакуват пак !

Цитирай Първоначално написано от Sk8er4o
    КУКИ ! ПОЗЬОРИ ! ПЕДЕРАСТИ !!!!! Куките са една много шибана нация(въпреки, че бащата бачка като нещо като полицай) Ми аз не моа ли като дойдат у къщи да си извадя 200 гигабайтовия хард и да остая 40гб дето е празен. АКО НЕЩАСТНИТЕ ПЕДЕРАСТИЧНИ КУКИ ми кажат нещо..ми нека те да ми дават по средно 900 лв за софтуер. Аз ще имам проблем само с филмите и mp3, че имам 30гб mp3ки. Иначе елегален софт немам...що ли ? ЛИНУКС Е ИСТИНАТА В ТЕЗИ ТРУДНИ ВРЕМЕНА - можеш да застанеш да продаваш Линукс и софт за него пред полицията на пиратки и нема да ти кажат нищо защото е свободен за копирае и разпространение-няма авторски права. Ще стане като със скейтинга на обществени места - "Не мое да се кара щот чупите плочките" Еми да те одавят в наторален сок бе идиот ! К'во ме е*е, че ще ми направят едно досие хубаво или ще ми изядат х*я ! МРАЗЯ КОПЕЛЕТАТА ! КОЙ НЕ ОРГАНИЗИРА ЕДНА СТАЧКА ПРЕД НАРОДНО СЪБРАНИЕ ИЛИ МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ, ТЕ НА !!!!!!!!! Куки, прависти, тъпи терористи !!!!!!!! Толкова ги мразя тия които измислиха Ши*ания закон, че ще им ударя една дъска в главите и ще ги приспя за винаги... Бе аз не съм се ядосвал толкова откакто за първи път преди 5г си счупих крака...АЗ СЪМ МНОГО СПОКОЕН ЧОВЕК, но преди 1 час затвориха локалното ми ФТП...сега нема от де да тегля...да са живи и здрави DC++ и Torrnet системата. eMule, eDonkey и Kazaa също стават...
    мнооо ясно! ве4е нема да съм с Windows ХР!!!нито с кои да е!
    Немам Подпис...

Tedi_sheep
    Guest
    НСБОП
    ядат много боб,не спират на стоп!Май аз тряя да ги подгоня, а?Ще ги съдя за неприятелски огън и привишена скорост(неспазване на пътните знаци)!

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    eee basi teq hora 6te ni sasipqt-no ne zabravqite 4e nie sme balgariiiiiiiiiiiiiiiii...xixixx 6te gi opraim i tqh spox vse 6tes se izmisli ne6to pak ama samo ne razbrah da ne bi po niakav na4in da se proverqva kvo ti ima v pcto?

Цитирай Първоначално написано от ISSP
    Цитирай Първоначално написано от grafinka
    ееееееееее добре бе! и кво мисли6 да направи6!
    аз няма да ги пусна
    без прокурорска заповед нямат право да влизат.А такава заповед могат да вземат само ако съм следствена ( е поне така съм чувала )

Град
    Anfield
    Могат да отидат в офиса на кабелния ти интернет, да видят че си сваляла музика или филми с авторски права и да си вземат преспокойно разрешение за проверка

Цитирай Първоначално написано от LunaTriCk
    Могат да отидат в офиса на кабелния ти интернет, да видят че си сваляла музика или филми с авторски права и да си вземат преспокойно разрешение за проверка
    еее стига де...
    тогава...ако решат да ме посетят-кофи тръпка

Guest
    Глобата е наказание по гражданските дела. По наказателните обикновено е конфискация.

Мога да ви цитирам какво точно казаха, защото бях там: "От другата седмица тръгваме из страната и ще проверяваме всичко - счетоводни документи, лицензии, ще режем и кабели ако трябва". Т.е. ако те хванат с фри-сървър, ще те обърнат с хастара навън и конфискуването на сървъра ще е най-малкият ти проблем. Е, освен ако всичко друго не ти е 100% изрядно.

За торент тракерите нищо не са казали. Един колега ги подпита, но пак не казаха нищо - или още не са решили, или са решили нещо, но не го казват.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от LunaTriCk
    Цитирай Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
    Тук все още ги спазват....
    Дано поне цените на интернет спаднат и скороста се повиши. Иначе няма смисъл от интернет във вкъщи. Пак по залите ще се ходи...
    Предполагам, че е риторичен въпрос, но все пак. Да самия тракър е законен, но това, че ти разпространяваш нелегален софтуер е незаконно. Но тък при нас има време докато почнат да обикалят по домовете

Град
    Anfield
    При притежанието на нелегален софтуер, музика или филми ти конфискуват компа. А при разпространението на изброените вече е по-сурово и даже затвор в зависимост от това какво имаш ест и на ква цен а всичкото. Ако имаш 2 филма и 3 албума естествено ще те глобят предполагам. Но има програми като Photoshop, Maya, които цените им са с 3 числа в долари.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си