.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Guest
    Ако щат фриитата да спрат
    Ако щат торентите да спрат
    Ако щат всички п2п да спрат
    Ако щат записвачките и дисковета да спрат
    ПИРАТСТВОТО НЯМА ДА ИЗЧЕЗНЕ НИКОГА... ПОНЕ ДОКАТО СЪЩЕСТВУВА ПОНЯТИЕТО ПИРАТСТВО
    НСБОБ
    Защото в тая скапана държава докато нямаме нормални доходи, няма да можем да си купуваме оригинални дискове.
    Всички да си ебат майката . Никога няма да могат да спрат пиратството.
    Ония от НСБОБ са пълни мизерници - няма да направят нищо. От положението, в което се намира тая държава си личи, колко си вършат работата във връзка с престъпността и наркотрафика.

Фен
    Град
    sofia

Re: НСБОП атакуват пак !

Цитирай Първоначално написано от LunaTriCk
    Това тук изглежда плашещо...

Въпрос на време е кога ще почукат на ваща врата...
    Интересното е, че същите бяха и реакцийте като за пръв път казаха, че ще затворят фрий сърварите
    kakvooo??? ama neeee!! tva edinstveniq mi ostanal iztochnik?? az kakvo shte pravq?? ne mogat da ni go prichinqt!! vse pak az ne plashtam na net-dostavchika mi , za da si teglq tiq raboti, a samite useri si gi obmenqme togava kvo mu e nezakonnoto?? vse edno da me arestuvat zashtoto sum si dala polovinata duvka na nqkoi!! ili ne po-zle vse edno sum mu dala da mi q podushi, zashtoto tq si ostava cqlata pak za men!! aaaaa gadove!!
    Your love is one in a million

Фен
    Град
    sofia

Цитирай Първоначално написано от ISSP
    Цитирай Първоначално написано от Sk8er4o
    КУКИ ! ПОЗЬОРИ ! ПЕДЕРАСТИ !!!!! Куките са една много шибана нация(въпреки, че бащата бачка като нещо като полицай) Ми аз не моа ли като дойдат у къщи да си извадя 200 гигабайтовия хард и да остая 40гб дето е празен. АКО НЕЩАСТНИТЕ ПЕДЕРАСТИЧНИ КУКИ ми кажат нещо..ми нека те да ми дават по средно 900 лв за софтуер. Аз ще имам проблем само с филмите и mp3, че имам 30гб mp3ки. Иначе елегален софт немам...що ли ? ЛИНУКС Е ИСТИНАТА В ТЕЗИ ТРУДНИ ВРЕМЕНА - можеш да застанеш да продаваш Линукс и софт за него пред полицията на пиратки и нема да ти кажат нищо защото е свободен за копирае и разпространение-няма авторски права. Ще стане като със скейтинга на обществени места - "Не мое да се кара щот чупите плочките" Еми да те одавят в наторален сок бе идиот ! К'во ме е*е, че ще ми направят едно досие хубаво или ще ми изядат х*я ! МРАЗЯ КОПЕЛЕТАТА ! КОЙ НЕ ОРГАНИЗИРА ЕДНА СТАЧКА ПРЕД НАРОДНО СЪБРАНИЕ ИЛИ МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ, ТЕ НА !!!!!!!!! Куки, прависти, тъпи терористи !!!!!!!! Толкова ги мразя тия които измислиха Ши*ания закон, че ще им ударя една дъска в главите и ще ги приспя за винаги... Бе аз не съм се ядосвал толкова откакто за първи път преди 5г си счупих крака...АЗ СЪМ МНОГО СПОКОЕН ЧОВЕК, но преди 1 час затвориха локалното ми ФТП...сега нема от де да тегля...да са живи и здрави DC++ и Torrnet системата. eMule, eDonkey и Kazaa също стават...
    мнооо ясно! ве4е нема да съм с Windows ХР!!!нито с кои да е!
    boojeee ne me plashete ne iskam pak emule!! tva e ujasno bavno i super tupo!!

А бе те тез от НСБОП да вземат да проверят дисководещите за пиратски дискове и тогава цялата страна ще заглъхне и ще останат 1-2 дискотеки из големите градове защото при тях всичко е пиратки.

Цитирай Първоначално написано от so mazy!
    Цитирай Първоначално написано от ISSP
    Цитирай Първоначално написано от Sk8er4o
    КУКИ ! ПОЗЬОРИ ! ПЕДЕРАСТИ !!!!! Куките са една много шибана нация(въпреки, че бащата бачка като нещо като полицай) Ми аз не моа ли като дойдат у къщи да си извадя 200 гигабайтовия хард и да остая 40гб дето е празен. АКО НЕЩАСТНИТЕ ПЕДЕРАСТИЧНИ КУКИ ми кажат нещо..ми нека те да ми дават по средно 900 лв за софтуер. Аз ще имам проблем само с филмите и mp3, че имам 30гб mp3ки. Иначе елегален софт немам...що ли ? ЛИНУКС Е ИСТИНАТА В ТЕЗИ ТРУДНИ ВРЕМЕНА - можеш да застанеш да продаваш Линукс и софт за него пред полицията на пиратки и нема да ти кажат нищо защото е свободен за копирае и разпространение-няма авторски права. Ще стане като със скейтинга на обществени места - "Не мое да се кара щот чупите плочките" Еми да те одавят в наторален сок бе идиот ! К'во ме е*е, че ще ми направят едно досие хубаво или ще ми изядат х*я ! МРАЗЯ КОПЕЛЕТАТА ! КОЙ НЕ ОРГАНИЗИРА ЕДНА СТАЧКА ПРЕД НАРОДНО СЪБРАНИЕ ИЛИ МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ, ТЕ НА !!!!!!!!! Куки, прависти, тъпи терористи !!!!!!!! Толкова ги мразя тия които измислиха Ши*ания закон, че ще им ударя една дъска в главите и ще ги приспя за винаги... Бе аз не съм се ядосвал толкова откакто за първи път преди 5г си счупих крака...АЗ СЪМ МНОГО СПОКОЕН ЧОВЕК, но преди 1 час затвориха локалното ми ФТП...сега нема от де да тегля...да са живи и здрави DC++ и Torrnet системата. eMule, eDonkey и Kazaa също стават...
    мнооо ясно! ве4е нема да съм с Windows ХР!!!нито с кои да е!
    boojeee ne me plashete ne iskam pak emule!! tva e ujasno bavno i super tupo!!
    Ти кфо искаш от едно муле

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    НСБОП порази 20 сайта с незаконна музика
    Над 20 интернет сайта с незаконна музика вече не работят, каза в интервю пред БТА полк. Бойко Николов, н-к сектор "Интелектуална собственост и компютърни престъпления" към НСБОП.
    В рамките на три месеца цялото незаконно съдържание, в т.ч. видео, софтуер и снимки също ще трябва да бъдат свалени от фрий хост сървърите, допълни Николов.
    Според него НСБОП не може да ограничи достъпа до подобни сайтове в чужбина, но може да сигнализира Интерпол и да каже къде има такива сървъри. Възможно е продажбата по улиците на дискове ментета да разцъфти, но само за месец два.
    В момента собствениците на сървърите и носителите на правата договарят бъдещите си бизнес-взаимоотношения, се казва още в интервюто.
    Полк. Николов поясни, че всяко сваляне на незаконна музика е пресъпление. На журналистически въпрос дали това означва, че де факто 5 милиона българи са престъпници, полк. Николов обясни, че има 5 милиона незаконни копия на едно произведение.
    Ако се появят нови сайтове с пиратски софтуер, ще бъдат взети съответните мерки и ,както за всяко престъпление, ще има осъдени и вкарани в затвора закононарушители.
    Ограничението за теглене в интернет пада от 100 на 2 мегабайта, от сряда НСБОП започва проверки.

Цитирай Първоначално написано от Momchenceto
    Да бе яко е да слушаш гратис музика сългасен съм ма от друга страна представи си че си изпълнител издваш диск и кфо сичко се разпространява пиратско в интернет и ти не зимаш и 5 лева за труда си ... друг въпрос е че някой не заслужават щотото музиката им е боза...или че някой зимат повече от колкото им се полага....но по принцип е справедливо който работи да зима пари а който слуша музика да си плаща за нея...тфа пак е стъпка към цивилизацията....погледнете от страната за изпълнителите ама бъдете честни със себе си .. и на мене ми се слуша гратис ма не е там въпроса...
    da za izpalnitelite e koftiama vseki gleda svoq zadnik i v negovata si pani4ka i misli za sebesi tai 4e az mislq za seb si i iskam da teglq

a ti spish li dobre stvoita nova jena?kak obi4am te az....

НЕЕЕ! Изтриха 'сичко от кварталния ЛАН !!! @#$%&*)(/"?/<>!!!

Малеее. Само да ги добарам. Само да ми звъннат на вратата....
    ...The hope for future generations has always resided in mortal hands...

Фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от Momchenceto
    Да бе яко е да слушаш гратис музика сългасен съм ма от друга страна представи си че си изпълнител издваш диск и кфо сичко се разпространява пиратско в интернет и ти не зимаш и 5 лева за труда си ... друг въпрос е че някой не заслужават щотото музиката им е боза...или че някой зимат повече от колкото им се полага....но по принцип е справедливо който работи да зима пари а който слуша музика да си плаща за нея...тфа пак е стъпка към цивилизацията....погледнете от страната за изпълнителите ама бъдете честни със себе си .. и на мене ми се слуша гратис ма не е там въпроса...
    da de obache primerno az i bez tva nqma da dam 20 leva za nqkuv disk, taka che te pochti nikvi klienti ne gubqt prosto zashtoto chovek , koito e iskal i si e kupuval albumite na nqkuv izpulnitel edva li shte spre da go pravi, a tozi koito ne si gi e kupuval edva li shte pochne..

Guest
    И с чаршафа да се покрия, ситуацията няма да се промени. Не твърдя, че съм прав, може пък и да греша. Може пък и ти да си прав. Но, струва ми се при всички положения взимаш твърде на вътре нещата. Живей си живота и не се влияй толкова от тези компютри

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си