- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Bihte li zaribili priqtel da pu6i?
Mnogo hora kazvat, 4e ne, oba4e v su6tnost biha, ako 6te se po4uvstvat po-uvereni. Az mislq, 4e pu6eneto si e kofti navik i bih nakarala nqkoi da spre, stiga da znaeh kak.
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
az li4no nikoga ne go bih napravila za6toto priyatelite mi sa ve4e zaribeni...bazikam se
mislya si 4e ako nyakoi iska da pu6i ili da pravi kakvoto i da ne6to koeto mu vredi- taka ili ina4e 6te go pravi, no az nikoga nyama da go pobutnakum ne6to koeto moje da mu navredi
we'll die alone like a stone ^^
ami....![]()
![]()
![]()
az NE pu6a .. no naprimer ako pu6eh ne bih zaribila nikoi ot friend-ovete mi,za6toto tova,4e az se trova,ne zna4i,4e trqbva da zaribqvam i drugite da si preebavat belite drobove..![]()
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
mi moje da zvu4i kofti ama az pu6a ot 3 godini redovno i po mnogoo
pokrai mene propu6iha 12 4oveka v tova 4islo maika mi lelq mi trite mi nai dobri priqtelki i dvamata mi nai dobri priqteli...
E ne sam gi karala az de te sami pojelaxa az samo im pokazah kak stava
vseki si pravi sam izbora dali da pu6i ili ne![]()
e nedeite da propu6vate posle nqma otkazvane![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Не. Не бих зарибявала приятел/ка да тръгна с цигари да ги гоня или нещо такова. Ако някой ме пита как точно става целия трик, бих му показала(То не че е голяма философия, ама все пак...), но само ако твърдо си е решил, щото все пак ще иде при следващия и така. Но бих погорила с него/нея и бих му/й обяснила, че е вредно...нека ме види мене...
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
Az chestno kazano bih,no ako ne iska nikoga ne bih go nasilvala...
aaaa mne ne bih go napravil 6toto moite priateli ne se interesuvat a pak i ne iskam da gi zamesvam s nekvi laina taka 4e...
auuu az si misleh, 4e stava vapros za 3va i gladuvah "DA" .. ma 6tom e za cigari - NE!! v nikav slu4ai, az ne pu6a i ne vijdam smisal ot tva. btw edinici ot poznatite mi ne pu6at, i teq deto pu6at nikoga ne sa se opitvali da me zaribqvat...
I can't live wihtout you 'cause every time I breathe I take you in and then my heart beats again!
I may not be perfect, but I'm always me!
poprintzip ne bih,no nesuznatelno vednuj go napravih i o6te sujalqvam...![]()
Neznam az lichno vse si mislq 4e ne bih. Moje bi ako te purva zapo4vah da pusha shteshe da mi e kofti i shtqh da si tyrsq sumishlenici, no otdavna sum minala tozi period taka 4e ne bih. Naskoro edna frendka zapo4na da pushi i kakwo da i obqsnqwam 4e sa wredni pri polojenie 4e sedq s cigara v ruka. Vseki si prawi swoi li4en izbor![]()
opredeleno ne bih
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
Не никога !Правото на информиран избор е свещенно...Всеки сам решава какво да попада в тялото му и какво не...
It`s just another political insanity
abusing the rights of humanity
Pfyy az mnn mrazq cigarite!!Taka 4e .. NIKOGA ne bih zaribila nqkoi osobenno ako mi e pritel!(za vragovete ima izklu4enie samo nz kak de)
razbira se 4e ne![]()
гласувах за Не, въпреки че може би съм го правила подсъзнателно. иначе ми е ясно, че тва са глупави работи и колкото по-малко пушачи има, толкова по добре.
He who stands atop the highest pyramid of skulls can see thе furthest.
V na4aloto na u4ebnata godina,az si pu6eh,su6to taka bqh edinstvenoto momi4e ot klasa koeto pu6i.Otivah vav edna priqtelka da pu6a,i taka edin den tq poiska 1 cigara....i taka se zaribi i ve4e e pu6a4ka.Su6to taka naskoro 2-te nai-primerni u4eni4ki,zubarkite na klasa su6to se"Zapalixa".I...taka vsi4ki momi4eta ot klasa pu6at bez 2,te sa skapani.
I ne mislq 4e sam vinovna az,te sami si re6ixa![]()
![]()
![]()
Jivei za udovolstvie,zashtoto ot tova si sazdaden...
не мноу ясно.тва си е чист егоизЪм
vseki sam si re6ava..
nemoga da zaribq nqkoi da
pu6i ako ne mu haresva..![]()
Бих зарибил някой да НЕ пуши.![]()
Ако пуших защо да не... щяхме да
правим партия...аз половината пари
той другата половина и пушим![]()
Ne bih nakarala nqkoi da pu6i nasila vseki sam si izbira kakvo da pravi s jivota si!![]()
Vurvi napred i nikoga ne se obru6tai dori v surceto ti stra6no da boli vurvi i nazad nedei se vzira i znai 4e tozi koito te obi4e 6te doide sam oblqn v sulzihttp://dollavs2.hit.bg/avatars/meaningful/dollzhitbgmean014.gif
az ne pu6a i nqmam namerenie da propu6vam,no str6no mnogo moi frednove propu6iha i se optaha da me nakarat i men,koeto smqtam,4e e adski tupo!Ako oba4e pu6eh,koeto nqma da stane,ne bih zaribqval priqtelite si...ili pone ne naro4no
HORA,ZAPOMNETE-AZ SUM MOM4E!!!
az ne bih,no mene sa me zaribqvali i nai lo6oto e 4e naistina okolo godina pu6ix redovno
just play the GAME