- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво мислите за спирането на търскачките?
Ами кво да мисля тъпа работа отвсякъде....не можаха да измислят нещо по-умно...
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
Първоначално написано от ISSP
KUKITE SA TYPI,PREZ CELIQ SI JIVOT BQGAM OT KUKI OSVEN KATO MALKA-TOGAVA GI MISLIH ZA DOBRI CHICHKOVCI,NO NE E TAKA-DA GO DUHAT TYPACITE OT NSBOP-UUUU....SEGA STANAH WRITER-GONQT ME AZ BQGAM....VSE NE ME STIGAT TIQ TYPACI
Аз в момента ползвам DC++ и кво да ви кажа...немам проблеми дърпам като смок![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
Не отдавам никакво значение на това, че са спряни търсачките. Бате Бойко трябва да се постарае още доста, за да ме трогне...Всичко което ми потрябва мога да си го намеря
За българската музика съм съгласен, защото няма как да избият вложените пари в албумите си, тъй като всеки предпочита да дръпне даден албум или песен от нет-а, вместо да даде X лв. за CDПървоначално написано от Djursi
![]()
Но на J Lo или Britney едва ли им пука как вървят продажбите на албумите им в България. Също едва ли и холивудските филмови продукции чакат на България за възвращаемостта на вложените пари. А чичо Бил Гейтс? Да не мислите, че го интересува кой в Българи ползва лицензиран софтуер на Micro$oft? Мислите ли, че очаква от нас да допринесем за увеличаването на състоянието му, което възлиза на $ 46.5 млрд. (поне толкова е било през 2004 год :P )? НСБОП не могат да направят нищо повече, за ограничаването на нелегалните "благинки"След, като се покачи жизненият стандарт в България, тогава може да се помисли, за използването на лицензиран софтуер, но на този етап са малцина (от домашните потребители) закупилите такъв
Докато има интернет винаги ще има и нелегален софтуер, филми, игри, музика...
![]()
Нали тря да замажат преди изборите има колкото си искате торенти правят едно голямо НИЩО за да дразнят хората
Why are we here ?
Da we super smotano e..no koito tyrsi namiraako tyrsite nqkoe mp3 vijte na www.files.lt ..skoto q namerih taq tyrsa4ka i ne moga da kaja kolko e `pylna`..no kakvoto sam tyrsila vsi4ko e imalo
![]()
![]()
![]()