.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Голям фен
    Град
    По света и у ВАС!!!
    Ами кво да мисля тъпа работа отвсякъде....не можаха да измислят нещо по-умно...
    When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...

Re: майната им!

Цитирай Първоначално написано от ISSP
    Цитирай Първоначално написано от amy lee
    mislim, 4e e SHIT
    лайнарите от НСБОП го направиха! прат се на умни! "заради ЕС"
    а кво 6те кажете като познавам такъв тъпак от НСБОП?бах му живота! С ИзВинеНие !!!все имам 4уството 4е съм преследван
    от такива!

KUKITE SA TYPI,PREZ CELIQ SI JIVOT BQGAM OT KUKI OSVEN KATO MALKA-TOGAVA GI MISLIH ZA DOBRI CHICHKOVCI,NO NE E TAKA-DA GO DUHAT TYPACITE OT NSBOP-UUUU....SEGA STANAH WRITER-GONQT ME AZ BQGAM....VSE NE ME STIGAT TIQ TYPACI

Голям фен
    Град
    По света и у ВАС!!!
    Аз в момента ползвам DC++ и кво да ви кажа...немам проблеми дърпам като смок
    When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away

Не отдавам никакво значение на това, че са спряни търсачките. Бате Бойко трябва да се постарае още доста, за да ме трогне...Всичко което ми потрябва мога да си го намеря

Цитирай Първоначално написано от Djursi
    Ами ... Да, може би за някои хора е глупаво ... както и за мен в началото ...
    Но когато погледнеш реално и се замислиш колко пари взимаш от Джоба на любимия си изпълнител на ден, и колко зле е това, не само за бг музика , а и за всички други ... Ти става ясно, че е по добре така.
    За българската музика съм съгласен, защото няма как да избият вложените пари в албумите си, тъй като всеки предпочита да дръпне даден албум или песен от нет-а, вместо да даде X лв. за CD
    Но на J Lo или Britney едва ли им пука как вървят продажбите на албумите им в България. Също едва ли и холивудските филмови продукции чакат на България за възвращаемостта на вложените пари. А чичо Бил Гейтс? Да не мислите, че го интересува кой в Българи ползва лицензиран софтуер на Micro$oft? Мислите ли, че очаква от нас да допринесем за увеличаването на състоянието му, което възлиза на $ 46.5 млрд. (поне толкова е било през 2004 год :P )? НСБОП не могат да направят нищо повече, за ограничаването на нелегалните "благинки" След, като се покачи жизненият стандарт в България, тогава може да се помисли, за използването на лицензиран софтуер, но на този етап са малцина (от домашните потребители) закупилите такъв Докато има интернет винаги ще има и нелегален софтуер, филми, игри, музика...

Нали тря да замажат преди изборите има колкото си искате торенти правят едно голямо НИЩО за да дразнят хората
    Why are we here ?

Фен
    Град
    Монтана
    Da we super smotano e..no koito tyrsi namiraako tyrsite nqkoe mp3 vijte na www.files.lt ..skoto q namerih taq tyrsa4ka i ne moga da kaja kolko e `pylna`..no kakvoto sam tyrsila vsi4ko e imalo
    Vsichko vodi kym tebe znaq..Ti si mi v kryvta i kym tebe letq!Obicham te SlynCho!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си