.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36

Град
    Винаги на ръба!
    tva e dobro
    В зоопарка:
    - Тате, видя ли горилата как злобно ни изгледа, а?
    - Спокойно сине, все още сме на касата.

Unknow
    Guest

Zdr

Temata e neveroqtna ....izpitam sam e v/u garba si ... iskam da vi razkaja kak pyrviqt mi pat be6e to4no proval....t.e ni6to ne stana... dali az sam bil vinoven za tova ili momi4eto nz... no ni6to ne se polu4i....za moe 6tastie 2-riq pat vsi4ko stana OK i ne6tata se podrediha kakto trqbva6e .... no tova mi ostavq 4eren spomen za cql jivot

Град
    v golqmata gora
    temata naistina e mn dobra a i ne pomaga samo na mom4etata za6toto momi4etata koito go pravqt s destven su6to bi im bila polezna malko ili mn ako ne6to trugna ne na hubavo da mu pomagne i posle nqkak si da mu obqsni 4e nqma pr i razni takiva da ne se zduha tova moje bi 6te go nakara i da se po4uvstva po muj nenzma nikoga ne suj bila mom4e :P
    they say if you love somebody
    than you have to got to set them free
    but i would rather be locked to you
    than live in this pain and misery.
    ben harper
    (walk away)

Guest
    Цитирай Първоначално написано от yellow
    temata naistina e mn dobra a i ne pomaga samo na mom4etata za6toto momi4etata koito go pravqt s destven su6to bi im bila polezna malko ili mn ako ne6to trugna ne na hubavo da mu pomagne i posle nqkak si da mu obqsni 4e nqma pr i razni takiva da ne se zduha tova moje bi 6te go nakara i da se po4uvstva po muj nenzma nikoga ne suj bila mom4e :P
    Така е така е трябва да помагате, винаги очаквате ние да свършиме всичко.

Фен
    Град
    София
    ХаХаХа много ме кефат 2/3 от мненията "темата е много добра" ХаХаХа хора измислете нещо по-интересно бе

Моля, придържайте се към темата! Без излишни коментари!
    Благодаря.
    Moderated by BABY_SEXY_GIRL

Град
    У Стефан...
    Хубава е темата....
    Set me free your heaven's lie set me free with you love set me free

Guest
    Ами не е хубава темата, ама никак даже. Който го може си го може

Темата е добра, но не съм съгласен с коментарите по нея, че няма да има други такива теми, тази тема отговаря на въпроса "Как да го направя" примерно, но ще има още много теми, от рода на "Утре най-вероятно ще ми е за пръв път, как да докарам приятелката ми до оргазъм бла бла бла.", ще има също така и тема "Ще ме боли ли първият път" (за момче), защото някой кифли, който се имат за много "компетентни", са решили, че неможе само тях да ги боли, а и нас (мъжете) трябва да ни боли. Надявам се да сте хванали нишката, на поста ми, за това имам предложение към модератори и администратори на форума. Направете една FAQ (Често задавани въпроси) листа, и там ще напишем всички теми, с актуалните въпроси, които се задават постоянно, от начинаещите "дебютанти", както се изрази автора на темата.

Zatdudnen
    Guest
    zdraveite ! Pro4etoh temata vnimatelno , no az imam drugi vaprosi i shte sam blagodaren ako nqkoi se otzove!Chuda se pri purvia put dali nqma da polu4a "erekcia" mngoo barzo i kakvo shte stane togava?! i primerno pri "svirka" ako sam prevazbuden i mi e za purvi put polu4a erekcia posle kakvo stava?!Ami sex?! moje vaprosite da sa tupi , no se nadqvam nqkoi da otgovori mnogo blagodarq!!!!!!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Образовайте се от тук

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си