.

Виж резултатите на анкетата: Кое предпочитате да носите?!

Гласували
19. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Боксерки

17 89,47%
  • Слипове

2 10,53%
  • Други

0 0%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Какви боксерки харесвате? :)

Кое ви е по удобно боксерки или слипове момчета какви харесвате ... а вие момичета...викам си като има тема за прашки тряя да има и за боксерки

Голям фен
    Град
    Fucked World !
    az sam momi4e no nosya boxerki- jenski, a sa6to taka si kupuvam majki da si stoya iz ka6ti- mnoo sa udobni i mrazya pra6kite...ujas
    we'll die alone like a stone ^^

Цитирай Първоначално написано от Immortality_
    az sam momi4e no nosya boxerki- jenski, a sa6to taka si kupuvam majki da si stoya iz ka6ti- mnoo sa udobni i mrazya pra6kite...ujas
    Целта на темата е да се поговори малко и за мъжко бельо вече има тема за женско
    Колкото по темата аз съм твърдо на боксреки тфа слипа не си е работа...секи който е пробвал знае защо Харесвам ги онези дето са от илиянци с картинките :P скъпите прилепналите не ме кефат обичам да ми е лабаво долу а има с много яки картинки :P а лятото си е най-яко без нищо

Голям фен
    Град
    Fucked World !
    mi za majko 6te govorya... moite majki boxerki sa edni na SUuper Man drugi na tazmaniiskiya dyavol... edni rozovi ima ...i nai-udobnite sa teya na gadjeto mi
    we'll die alone like a stone ^^

Аз съм си заклета привърженичка на боксерките...
    Но няма да говоря за женските, тъй като темата не е посветена на тях... Та значи на мен лично за мъже повече ми харесват боксерките, отколкото слиповете. Не знам защо, може би по-готино стоят.
    Но много от приятелите ми носят слипове, защото им били по-удобни. Е, не знам при вас как е... предполагам, че наистина слипчетата са по-удобни, но всеки носи това, което на него му харесва, нали така
    За мъжките прашки да не говорим... Потресена съм от простотията на някои "момченца" (защото не знам дали такива могат да се нарекат мъже) да носят прашки... No comment просто. По-педерастко нещо от това момче с прашки не съм виждала. Отвратителна гледка!

Та..... Боксерки rulz :P

П.П.
    Ама, че съм глупава... Забравих да напиша какви боксерки харесвам... Амм, значи да не са прилепнали По-свободни такива... За цвета... Хм, може би черни, тъмно сини или бели. Или пък някакви много шаренки с плодчета или други закачливи картинки
    Целта Оправдава Средствата!

Повече от фен
    Град
    Димитровград
    Аз си мисля, че момчетата предпочитат боксерките.
    ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!

Супер фен
    Град
    sofia
    hi4 ne obi4am mom4eta sus slipove , mnogo po-sladki sa s boxerki

Много обичам момчета с боксерки :P

Tedi_sheep
    Guest
    По важно е какво се крие под боксерките!А на мен много ми харесват момчета, които има боксерки с закачливи картинки!

О, аз за момче предпочитам да е с боксерки. Много повече ми харесва как стоят, а и наистина с тези закачливи надписи и картинки са супер. Знам, че сега са доста разпространени тези дето пише FBI - Female Body Instructor.
    Ама не харесвам тия широките, а по плътните. Да... *представя си едни секси боксерки на още по-секси тяло*

"Hominem te esse memento"

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    predpo4itam mom4e s bokserki,a ne sus slipove ili ne dai si Boje s pra6ki
    spored men i boy-4etata predpo4itat bokserkite,a ne nqkakvi prilepnali po tqh slipove..
    a i s bokserki.. ne znam po sexy e :P
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Opredeleno si padam mnogo po mujki boxesrki

Guest
    боксерките

Фен
    Град
    sofia
    i az predpochitam momcheto da e s boxerki =) nqkvi takiva sharenki s razlichni kartinki, a si padam po princip mn po cherno belio taka che i chernite boxerki sa mn sexy spored men..
    p.s. i az mrazq prashki! ne moga da nosq az takova ujasno e neudobno!
    Your love is one in a million

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    Mnogo haresvam muje s bokserki. E, ako sa sladki i seksi, nqma da gi otkaja i sus slipove.

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Повече от фен
    Град
    В сянката на бъдещето... Там,където никой няма да ме открие !!! ~~~Don'T TrY~~~
    И на мен ми харесват момчета с боксерки , за това и много често на рождени дни на мои приятели им подарявам боксерки

ОООоооООо Определено боксеркиии стра6но сладурско е)))))))
    If You LoVe Me,don`t KiSs Me,If yoU KiSS Me,Don`t toUch me,IF yoU ToUch me Don`t FucK me,If yoU Fuck me DON`T STOP!!!

Guest
    Боксерки

Голям фен
    Град
    По света и у ВАС!!!
    Боксерки ама не какви да е а с картинки
    When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite
    az smqtam 4e e po gotino mom4eto da e s bokserki neznam zashto prosto po me kefiNo ako e gadjeto mi go predpo4itam bez ni6to

Голям фен
    Град
    По света и у ВАС!!!
    Цитирай Първоначално написано от incheto
    az smqtam 4e e po gotino mom4eto da e s bokserki neznam zashto prosto po me kefiNo ako e gadjeto mi go predpo4itam bez ni6to
    Мръсница как може да си толкова перверзна ми кажи ти
    When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    За мен няма значение дали е със слипове или боксерки-важното е да си ми харесва самото момче и да му стои самото бельо хубаво
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си