- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- kakvo nikoga ne bihte napravili za pari
e ... davajte
Chakaj me na zavoa moa doa moa ne doa ma ako doa ti pokaa ko moa
Ne bih se samoubila za pari.
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
he tfa e lesnoПървоначално написано от Bimper-ska
mi neznam ne bih spala sniakoi groznik za pari,ne bih trugnala s rapar za pari,ne bih ubila blizak za pari(ako ne e blizak moje i da se navia)
ne bih se napravila na fashion muhla za pari
Не бих предала или убила приятелите си
не бих направила нищо против родителите ми
не бих убила...който и да е
какъв е смисъла да се самоубиваш за пари , нали след това няма да ги харчиш![]()
много малко неща не ви направила за пари ... зависи за колко пари![]()
по- скоро въпроса тряяше да бъде какво бих направила за пари
така би ми било по лесно да отговоря
много неща не бих направила
Give me your best shot motherfucker!
ne bih dostawila udowolstie na nqkoi.....kakawoto i da e
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
Ne bih posegnala na jivota si![]()
E to4no tova e smisula - 4e vsi4ko si ima cena.Първоначално написано от LiNkiN4eTo
za pari ne bih pravila sex!nikoga!
ne bih spala s nqkogo za pari![]()
ne bih ubila,koito i da e za pari![]()
i o6te mn. dr. ne6ta,ama taka moga da si produlja sus spisuka do utre![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
absolutno ni6to kat po4nem ot : da spa s nqkoi za pari,da predam priqtelite si ili roditelite si za pari ...i t.n.
ni6to lo6o ne bih napraila za pari.....
posegnal na jivota![]()
Много неща не бих направила за пари.Не бих спала с някой за пари,не бих убила за пари,не бих се отказала от мечтите си за пари,не бих изоставила близките и приятелите си,не бих изневерила на себе си за пари,не бих изгубила достойнството си,не бих наранила някого и още куп неща.![]()
За пари никога няма да убия някого да нараня близък човек да предам някой приятел...или да се откажа от нещо което съм си наумил да постигна...единственото нещо което бих направил..за пари е някоя простотия от рода на JACKAsS![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
moje da zvu4i tapo... no ako imam deca, koito da tryabva da hranya... bih napravila VSI4Ko za tyahno dobro... dori i bih prespala s nyakoi, za da ne mrat ot glad...ako se naloji- 6te go napravya... parite ne sa vsi4ko, no ot tyah zavisyat tolkova ne6ta
we'll die alone like a stone ^^
Tia prostotii za udovolstvie li 6te gi napravi6?Първоначално написано от BlinD^BoY
![]()
![]()
![]()
Ъъъ...свирка...хаха![]()
И никога не бих предала по какъвто и да е начин любимия си човек...Иначе бих убила за пари...стига да не е някав невинен човечец...и за пари бих спала с някой, стига да не е некав грозник и старец...
Ден без думи...миг без красота...живот без теб...Това е реалността!!!
Ами да то така излизаПървоначално написано от Bimper-ska
![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
Не бих дала най-скъпите си хора и неща за пари!Те нямат цена!
hehehe.takmo za tova si misli6 naskoro.
ne bih se uznizqvala publi4no,ne bih se 4ukala s nqkoi pred hora,ne bih vlizala v ludnica,ne bih dokosvala mrasen mangal,ne bih se obezobrazqvala...
miiiiiiii ... nishto ne bih napravil za pari - ne sa nai vajnoto neshto na toq skapan svqt ta da napravq neshto !
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
si4ko v toq mizeren jivot e pari .........
parite ne sa nai vajnii