.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind

Алкохолът и още нещо

Искам да ви питам дали си пийвате порядъчно по купончета? И дали хора като мене, които пият само по чашка ги смятате за задръстени? Аз не мисля, че да си изкараш хубаво трябва да се натряскаш до забрава, но определено трябва поне 50 водка, но не повече от 100.

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Голям фен
    Град
    Fucked World !
    ami az ako sam na kef moga i bez 50 gr vodka... naistina ne e vajno dali 6te pie6... no ponyakoga se otpuskam i tolkova mi se osladyava biri4kata 4e dobre si piivam... a otnosno horata deto mislyat 4e teya det ne piyat sa zadrasteni, imat kompleksi nekFi i se mislyat za po-otvoreni kato piyat...!
    we'll die alone like a stone ^^

Град
    Milano
    Аз си пийвам по 50-100ml , колкото да уважа компанията, но в никакъв случай не мога да кажа, че не си прекарвам добре. Имало е и случаи когато съм прехвърляла границата, но от това се почувствах доста зле...А това е глупаво - да наричаш задръстеняк този, който умее да си контролира глътката.
    Always borrow money from pessimists...They don't expect giving back.

Guest
    ami spored mene tova e mnogo tupo da se mislqt za zadrysteni tiq koito ne piqt. ama tova sa teenagerski gluposti koito se izrastvat. a inache e hubavo nqkoi put da si srybnesh i malko poveche. ot opit glava ne boli(abe boli ama karai).

Guest
    Аз по принцип не пия, и като пия ми е гадно, ама вчера се натрясках здраво с 4ри вида алкохол и ми беше супер весело, незнам що така стана пийте и ред бул с алкохола и става струшен купон. А тва за тия дето че ако не пият значи са еди кво си, са тъпи комплексарщини, който ще да пие да пуши да пафка да смърка въобще не ме ебе ама само да не си мисли че е по голям купонджия от мене защото всъщност е некъв пълен нещастник. И ало малките, не им се връзвайте на такива защото та са големи задръстеняци, особено такива дето ви предлагат трева, значи знайте го от мене, минал съм през секви лайна и пил съм и пушил съм и ловец съм и рибар съм и ако си мислите че ще стане кой знае кво ако пушите или пиете жестоко се лъжете. Нема такова нещо ако не пушиш си задръстен, за да си направиш купона е нужно единствено да ти е весело, а весело можеш сам да си го направиш не са ти нужни някакви мозъчни стимуланти дето те прават после тъп и безмозъчен. Абе ебати моабета написах, ако некой го прочете целия еваларка му права.

Повече от фен
    Град
    В НечиЕ сЪрЦе :)
    mi az piivam na kupon4eta,no gledam ne prekalqvam,ne mislq 4e e nujno da se natrqska6 za ga ti e veselo,6tot kat se napie6 zdravo ti se varti malko glavata taka 4e...kofti....q po po malko pak 6te si na 6+

Повече от фен
    Град
    В СьРчИцеТо На Fuelman :P {}
    amI az poprincip piq po mnogo, no zavisi i ot nastroenieto mi i jelanieto... ponqkoga piq i po malko i pak si izkarvam dobre .. ne e zadaljitelno da se natrqskva6 ili da pie6 vseki s jelanieto si... A za tezi koito piqt po malko az li4no ne gi smqtam za zadrasteni prosto ili ne im se pie (a sled kato e taka nqma smisal da piqt) ili prosto nemogat da piqt (sa6to nqma smisal da se tap4at).. aKo ne ti e sladko kav e smisala da pie6 da se iz4i6kari6 li...?!

He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P

Не пия, но не мога да кажа, че не си прекарвам яко и определено не съм задръстена, а и никой не смята, че съм. Човек може да се весело и без алкохол
    Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.

Никога не съм смятала някой,който не пие за сдухан. Даже евалата му правя,че може да се въздържа

Град
    Milky Way galaxy, planet Earth
    От миналата година Отказах алкохола(твърдия) и ограни4их бирата до 1 бира на ве4ер. Защо ли?
    ами защото след като се събудих една сътрин след един рожден ден установих, 4е единия ми крак е с4упен, ДРУГИЯ крак е гипсиран, а аз нямам и представа как е станало вси4ко това...

Алкохола е органи4ен разтворител като ацетона или етера, и има пагубно въздействие върху цялото тяло.
    Това, 4е е разрешен, не зна4и 4е е по- безвреден от която и да е от забранените дроги.

освен това алкохола при4инява НАЙ-СИЛНАТА известна на науката физи4еска зависимост, но това става бавно- за период от 6 до 12 години всекидневно напиване.

Град
    v me4tite si
    az puk si piivam po kuponi i si izkarvam extra ne piq mnogo NO dostatu4n...a puk za tezi koito ne piqt tva si e tqhna rabota mene ne me interesuva
    Vurvi napred i nikoga ne se obru6tai dori v surceto ti stra6no da boli vurvi i nazad nedei se vzira i znai 4e tozi koito te obi4e 6te doide sam oblqn v sulzihttp://dollavs2.hit.bg/avatars/meaningful/dollzhitbgmean014.gif

waaa..Az na kuponi ne piq oswen biri i to malko..a kolko to do tiq hora po nqkoi put kato mi govorat nekvi neshta kvo ne trqbwa da prawa i kvo trqbwa da prava i po4vat da me draznat!!!
    Админ-Цоки:
    Моля, въздържай се от подобни призиви!

Повече от фен
    Град
    Sofia, Bulgaria

Re: Алкохолът и още нещо

Цитирай Първоначално написано от Bimper-ska
    Искам да ви питам дали си пийвате порядъчно по купончета? И дали хора като мене, които пият само по чашка ги смятате за задръстени? Аз не мисля, че да си изкараш хубаво трябва да се натряскаш до забрава, но определено трябва поне 50 водка, но не повече от 100.
    Е 100 мл за момче определено е нищо. Не е да се натряскаш ама за да ти стане приятно замаяно си треа към 200мл. и по-принцип трудно може да се каже колко си изпил на купон ти да не ги поръчваш, че да знаеш. пиеш колкото ти се иска, но никога да не се стига од аферата Драйфус, щот е грозно особено за момиче(е т'ва е най-гадното нещо, а за жалост все повече го виждам)!
    Death gotta be easy, 'cause life is hard

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    според мен тряя да се пие просто за настроение , щото алкохола влияе различно на всеки , ако някой се натряска яко и почне да се лигави или да боиства... стаа кофти ...

Абе вие закво пиете изобщо ?
    Или пиеш да се направиш "дамла" или смучеш сокчето Капи или патето на бати и това е.Само хабите алкохола ей !
    Аз съм **** терорист,защото знам кое е най-добро за **** ми !
    Admin-Coki:
    Подобни нецензурирани думи са забранени.

Фен
    Град
    House Music
    Затова не пиите... Аз примерно пия Ракия с салатка много яко не ми трябват курви,луда музика и некви педале .Супер си е
    Armin van Buuren - A State of Trance 328 (2007)

Голям фен Аватара на thirteen
    az si piq no imam mqrka use6tam se koga da spra.zashtoto sam prospivala kuponi i RD predi .. shibana rabota :P

Повече от фен
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от thirteen
    az si piq no imam mqrka use6tam se koga da spra.zashtoto sam prospivala kuponi i RD predi .. shibana rabota :P
    Аз съм си проспивал изпит, а ти тука некви купони ми говориш!
    Death gotta be easy, 'cause life is hard

Фен Аватара на bruteca
    Град
    Ghetto Sofia
    e ne na seki mu trqqqq nekwo piene za da mu e fun no ponqkoga e prosto neobhodimo xaxaxaxa

Фен
    Град
    ... po ulicite ...
    Цитирай Първоначално написано от bruteca
    e ne na seki mu trqqqq nekwo piene za da mu e fun no ponqkoga e prosto neobhodimo xaxaxaxa
    мдаа и аз така мисля ... абе да е весело!!! ахаах
    You went away
    Took my heart
    I dropped a tear
    And died that night! I Loved You!

Град
    София
    Неможе да има човек, който е задръстен защото не пие... Аз примерно понякога доста се наквасвам, но да ми се е случвало 2-3 пъти досега де. :P А понякога изобщо не близвам алкохол... Има и случаи в които ей така...мъничко за настроение ии да се поотпусна. Ии винаги си изкарвам супер!

Мега фен Аватара на koalka
    Ами права си.Аз,ако пия алкохол си го пия за настроение,а не да се натряскам и после да не знам къде се намирам.Аз не виждам смисъл.Но всеки си има право на избор...

Az ne piq,no tova ne mi pre4i da se zabavlqvam!

In Search Of Sunrise 7 Asia

Супер фен

Re: Алкохолът и още нещо

Цитирай Първоначално написано от Bimper-ska
    естествено че не ги смятат за задръстени, имам един приятел който пие само сок или кола и е супер пич и прави големо шоу (понякога)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си