- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Самотен съм нямам социални контакти
ot kyde si problemniq?
blqblq...
Сега един отговор от личен опит.
И аз също съм бил на същото положение преди години.Имах прекалено голямо съмочуствие, бях срамежлив и т.н.
И едина сътрин се събуждам и си викам я се подгледни къф си кълъф стеги се не бъди толкова срамежлив.
Така и направих.Сега не ми пука от нищо и никой ако ще президента да е пред мен.Намерих си приятели който много уважавам и сега нямам такива неприятности.
От миналата година съм в нов клас още в началото си хванах мохабет с повечето хора и нямам проблеми, с привързването към някоя компания.
И още една история.Стойм си в една кафе и минава една момче да проси защото няма пари и ако му дадеш то ти прави някаква услуга.Ние не му искахме услуга но един пойска да се запознае с едно момиче седнало на една маса и работата стана той отиде и я покани и тя прие.Говориха си цялата вечер в кафето, а даже после ги бях виждал и града много време.
Така че ходи малко по кафета все някаде ще ти се усмихне късмета, но не бъди притеснителен.
P.S. Само не прекаявай, защото понякога буквално не ми пука кой е пред мен и си дрънкам много простоии и скоро някаде си намеря боя така.
Тц не изгря.
19г несъм се целувал и няма с кого да излизам навън.
Няма защо да пълня форума с моите проблемни постове.Ако нещата не се оправят скоро, приключвам и това е.
Приятен ден на всички.
Нали за това е направен форума за проблемите на хората.Първоначално написано от problemniq
Недей само прави глупости от типа на самоубийство.
Доколкото разбрах работиш нещо с компютри покрай таза работа не се ли срешаш с млади хора на твоята възраст, нещо мохабен не си ли правите като дойде някой клиет.Щото аз лятото бех в една фирма и постоянно там имаше хора който да ни правят мохабет и а така е в повечето фирми.
ot koi grad si
prekrasniqt sf, predi malko bqh w edno kafe kydeto wsi4ki po4eti pu6eha ponapih se sami4yk i be6e mn. typo.Първоначално написано от ee
Аз също имах много проблеми със съучениците си ама ги преодолях.В смисъл спря да ми пука за всичко.И сега гледам да не показвам чувствата си и да не си го слагам.И нещата сами потръгнаха.Така че спокс![]()
![]()
![]()
![]()
az sam monity :}
Ей споко не се сдухвай.Повечето боклуци са с голямо непокрито самочувствие.
Изчетах всичко ! Отне ми доста време но го прочетох за да мога да драсна и да допълня останалите колкото мога с моята гледна точка ! Даваха ти много съвети многото бяха много правилни имаше и скучни колкото да им се брои поуста.Моето мнение - поддържай си външния вид усилено и си остани по душа такъв какъвто си само не се променяй.Щом ползваш усилено интернет освен че си фен на баскетбола се ще си фен и на още доста неща потърси сайтове и форуми главно форуми където хората си чукват срещи . Особено като си от София това е най-идеалният вариант ! За момичетата за 1 нощ ... какво да ти кажа на 19 си не си още за женене ... бъди спокоен изпълни повечето съвети от тук ако имаш възможност разбира се а това за възможността е въпрос изцяло на твое желание не е свързано с абсолютно нищо трудно скъпо и така нататък . Този живот е суров тежък студен крайно време е да влезнеш и да се бориш с него и когато това стане след време ще те чувам като казваш както в една песен ''Back then hoes didnt want me,now im hot hoes all on me''
A tell me what's your name?
What's your alias?
I'm the prince of the East
Back then hoes didn't want me,now I'm hot hoes all on me !!!
@4_Mother_*_years
Лесно е да се каже грижи се за външния вид.Това акне от години се опитвам да го излекувам, ама найци.
Иначе може да съм на 19 в моето положение.Но пак нямам желание да тргъгна по к*рви.
10х
Темичката стана на малко повечко от година, и предполагам че повечето които са я чели надали са във форума още или пък я помнят.
Ами доста неща се промениха, но все още няма с кой да излизам и си ми е самотничко. Но сега е по-добре.
Приятен ден на всички :P
problemniq човек сам избира какъв да бъде.И аз преди бях като теб , за което МНОГО съжалявам ,но не мога да върна времето назад.Та сега съм станал по-контактен,по-отворен и т.н.Горе главата!
Пффф,за половин година нямаш ли развитие?![]()
За толкова време как така не си намерил хора,с които да излизаш?Май имаш някакви супер странни изисквания към околните щом няма никой,с когото да си подхошдаш.
![]()
Мисля че най-после се оправих.Не напълно но то времето ще покаже. Май имам приятели, които ми се радват и т.н. времето ще покаже.
Единствените хора които са могли да ми помогнат(т.е. такива около моята възраст които живеят наблизо и имаме общи неща) но не са го направили. Са хората с които съм споделил в какво състояние съм.
Няма да пиша романи.
И май това ще ми е последния пост по темата.
problemniq как си намери приятели?Целуна ли вече момиче?
1-вото -ами харесаха ме, никой не ми е показвал че не ме харесва от тях, и май затова съм с тях.Първоначално написано от Анонимко
2-то не и неми пука.
Това че си в ново училище е добър шанс да си намериш нови приятели!Ти сам се изолираш!Потърси и ще намериш!Надали в твойто училище всички са смотани!
Admin-Coki:
огромен размер на снимка в подпис.
/забрана за ползване на такъв.
Несъм в даскало вече. А в мястото където уча, има макс 10 човека от София и всеки е зает с нещо. А пък и са на майната си и не с всички се разбирам.Първоначално написано от Slipped Away
Вземи топката. Обуй гащи и нахлузи старите кецове. Пали към центъра където се събират болъри. Няма да станеш приятел от първия ден. Но след първата седмица ще се познавате. След първия месец може да излзиаш в тяхната компания. Търси хора с общи интереси.