- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Koq e 4ertata koqto iskate da promenite v sebe si?!?
А,да.Искам да имам и по-силна воля,да бъда по-упорита,да бъда по-подредена и да съм малко по-скромна.![]()
Да не съм толкова срамежлив![]()
И да имам по-силна воля
...The hope for future generations has always resided in mortal hands...
Стремя се да почна да карам по бавно ма нещо не се получава че то тва моето вече незнам на каде отиваимам чувството че ако взимам завоите с под 60 ще заспа.
![]()
Naivni4ka sym1Iskam da stana po-samostoqtelna i nedover4iva!Pove4eto hora ve4e ne zaslujavat da im se ima doverie!
Tази вечер си бях наумил да свърша една работа.....не я направих а трябваше....голям мързел съм станал сериозно![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
Нищо не искам да променям, много съм си доволна от това което съм.
Always borrow money from pessimists...They don't expect giving back.
Да вземеш да си посмалиш аватара ли????Първоначално написано от Mishka
![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
Ама защо аз не ги виждам тези аватариПървоначално написано от BlinD^BoY
?
Always borrow money from pessimists...They don't expect giving back.
ами искам да не съм така доверчива и да не превръщам познатите в приятели така лесно,все пак нито доверието нито приятелството се продават...тва искам да променя
Да мина да те взема или да взема да те мина?!:РрР~
Бих искала да съм по-уверена в себе си и да имам по-реална преценка за хората![]()
1/10 ot ne6tataПървоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
Може би това, че много ревнувам, но се старая да пооправя този проблем...
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
burzo se doverqvam,mn revnuvam,mn sum vlub4iva (ot tova iskam da se oturva nai-mnogo)kato se razvikam nqma spirka sled koeto zapo4va beren smqhtva sa mai
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
бих си увеличил агресията![]()
az pak neiskam da imam tolkova golqmo samochuvstvie ii neiskam da me e sram ot momche koeto haresvam![]()
![]()
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
оуу много са.. едва ли ще ми стигне живота за да ги оправя всичкитеа и май нямам желанието..
![]()
начи на първо място определено е мързела.. напоследък,пф кво напоследък,винаги ме мързи..
ейй много се привързвам и тфа е.. ама не тряя бе д'еба! както и да е..
ревност,доверчивост..
много съм чувствителна..
имам някои навици,които ако не ги направя откачам и ми се скапва целия ден..
мнооого лигава на моменти..![]()
супер избухлива съм,когато ме ядосат.. така де, малко налитам на бой![]()
абе страшно много са..
Мм..Много съм наивна,адски много ревнувам,голям мързел съм,мн бързо се привързвам и мн лесно избухвам
много лесно избухвам, с лабилна психика съм (мамка му, защо толкова много ми пука) и съм мързелива...и т.н.
И да! Искам да ги променя всички тези недостатъци!
xaxaxПървоначално написано от Forbidden1
Absoliutno
sega ako vseki se za4udi kakvo lo6o ima v nego..4e 6te ni padne samo4uvstvieto do 0
q se usmihnete na hubaviq den i mislete za tova kolko ste gotini vsy6tnost
![]()
Бъди щастлив и прави всико така ,че в крайна сметка да си доволен
mm mn`sum inatesta.. i toq inat dosta mi pre4ii![]()
Мързел и похотливост.
Наивност. Пукизъм за хорското мнение. Другите лоши черти си ги харесвам.
Ми определено имам проблем с нервната система...Ставам изключително нервен,когато ставам рано(много пъти едвам съм се сдържал да не напсувам майка ми,щото тя ме буди)...Преди време два пъти бях на косъм от изключване от даскалото,щото първия път набих един съученик помислил се за турчин,а всъщност беше помак,а другия път-напсувах даскалката по физика,щото ми писа двойка...
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
eм аз в характера си си харесвам почти всичко.. преди не беше така, обаче съм се променила доста![]()
само ще е добре да съм малко по-малко студена някой път..![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.